Specjalistyczny Gabinet Neurologiczny dr n. med. Andrzej Skomra
Kościelna 1/2, lok. 4
Żary
Kompetentny, pomocny i godny zaufania. Obecnie mało który lekarz przejawia takie zainteresowanie pacjentem. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.
Lekarz mistrzostwo świata rzeczowy konkretny lekarz szybko załatwił sprawę operacji przepukliny personel w klinice super pan doktor świetny człowiek dobrze robota zrobiona dochodE do siebie a po bliźnie jak dobrze pójdzie nie będzie śladu tak dobrze poszyte dziękuję bardzo panie doktorze polecam każdemu mistrz w swojej dziedzinie
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
ulica Piłsudskiego 1
Jarczów
Doktor Durakiewicz super fachowiec! Nie będę opisywał historii mojej choroby, powiem krótko - dzięki Panu doktorowi żyję. Dziękuję bardzo i serdecznie polecam. Pacjent Kazimierz.
Jestem pacjentem Pani Dr o paru lat i leczy u mnie retinopatię cukrzycową. Już po 2 zabiegach czytałem bez okularów. Jestem aktualnie po 4 zabiegach i czekam po roku na wizytę kontrolną. Profesjonalizm i wysoka kultura. Piękne człowieczeństwo i wspaniała służba człowiekowi, który nie jest przeszkodą w pracy lekarza ani przypadkiem, ale zadowolonym pacjentem. POLECAM
Jestem bardzo zadowolony z leczenia u Pana Doktora. Podejście do pacjenta w pełni profesjonalne ale też takie partnerskie. Wszystko wyjaśnial, operacja bez żadnych komplikacji, opieka w 100% fachowa.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
Turek
Nie ma w Turku bardziej ludzkiej i z powołania pani doktor. Polecam wszystkim panią które szukają doktor z powołania a nie od zarabiania. Napewno lepszego lekarza nie znajdziesz.
Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
Toruń
Polecam serdecznie panią doktor. Syn od 1.5 r.z. chodzi na wizyty. Świetne podejście do dzieci, zarówno do tych spokojnych malutkich, jak i tych starszych i bardzo ruchliwych (Syn obecnie 5lat), wytlumaczy wszystko, odpowie na każde pytanie.
"Lekarska Praktyka Pierściec S.C. - Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Dębowiecka 9
Skoczów
Pani Marta to lekarz z wielkim zaangażowaniem i pasją do wykonywanego zawodu. Przychodząc na umówioną wizytę, rodzic jak i dziecko czuje się bardzo swobodnie, zawsze witany uśmiechem :-))) Pani Marta to w dwóch słowach >Wspaniały Lekarz< jak i człowiek z ogromną empatią, który zawsze służy dobrą radą!!!Życzę każdej przychodni tak oddanych lekarzy jak Pani Dr Marta Olszar ♥️
Gabinet stomatologiczny Marcin Irzyk
Karliczka 10
Pan doktor Marcin Irzyk jest wspaniałym dentystą, pełnym empatii i bardzo kompetentnym lekarzem. Tłumaczy każdą swoją czynność pacjentowi i przebieg leczenia. Stosuje kompleksowe leczenie oraz poświęca mu czas - nie śpieszy się. Jest bardzo uprzejmy i ciepły w obejściu z pacjentem. Mam pełne zaufanie do pana doktora. Jest bardzo miły i szybko nawiazuje kontakt z pacjentem. Dodaje otuchy spanikowanym i bojącym się osobom. Serdecznie polecam wizyty u doktora Irzyka.
Dr Michał Kłapeć jest suuuper lekarzem:))) ma świetne podejście do pacjenta,wszystko dobrze wytłumaczy a jeszcze ważniejsze:dobrze wykona swoją pracę(wstawienie endoprotezy biodra) czy jestem zadowolona?-bardzo!:)) chodzę bez kul i bólu:)) empatia, kompetencja i pomoc którą mi dał jest bezcenna :)) też bym Go sklonowała bo brak takich ludzi:)) polecam z całego serca-dziękuję Doktorze za wszystko i pozdrawiam serdecznie :)))
PRZEDSIĘBIORSTWO MEDYK ELŻBIETA KARDASZ-KOPYTKO I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA
ulica Dworcowa 33
Młynary
zdecydowanie najlepszy lekarz w okolicy. Znam wielu ale daniel nadaje sie do tej pracy jak malo ktory
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Ginekologiczno-Położnicza Grażyna Sykisz-Mikucka
Traugutta 7/208
Kętrzyn
Świetny lekarz i fachowiec.Kompleksowe badania.szybkie rozpoznanie choroby.dobre leczenie
Przychodnia Rodzinna nMedica
PARKOWA 2
Tarnów
pełen profesjonalizm, kompleksowe podejście do pacjenta, szybkie podjęcie decyzji, mam pełne zaufanie do tego lekarza