stomatolog stomatolog

lek. dent. Marcin Aleksiński

Włodarzewska 55g lok. 3

Leczenie przebiegało w dobrej atmosferze i przez cały czas miałem komplet informacji na temat tego, co aktualnie dzieje się z moim zdrowiem. W pewnym momencie, pomiędzy wizytami, zacząłem odczuwać silny ból. Doktor Aleksiński przyjął mnie natychmiast. Okazało się, że mam nadwrażliwość na jedną z substancji standardowo stosowanych przy leczeniu kanałowym. Doktor wyczyścił jeszcze raz kanał i nałożył maść przeciwzapalną - ból ustąpił następnego dnia. Doktor Aleksiński nie wziął pieniędzy za …
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Beata Karolczyk

Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Kijowska 1

Wspaniały lekarz! Pani Doktor jest osobą o wysokich kompetencjach zawodowych i wysokiej kulturze osobistej. Dokonuje rzeczy dla innych stomatologów niemożliwych - tzw. trudne przypadki.

lek. dent. Monika Mroczkowska

ulica Lipowa 5
46-300 Olesno

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor Moniki .Profesjonalna, ma świetne podejście do dzieci.

lek. wet. Agnieszka Matuszczyk

Bogusławskiego 16
43-600 Jaworzno

Doskonała atmosfera mimo wizyty u Dentysty, sto procen profesionalizmu Wspaniały efekt końcowy. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Pawel Cierpich
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Karolina Żurek

lek. dent. Karolina Żurek

Chirurg stomatolog, RTG

STOMATOLOGIA-BRYNÓW
Brynowska 86

Napisze tylko ze 2 lata po wizycie u pani Karoliny, moja 8 letnia obecnie córka mówi, ze chce iść znów do cioci Karoliny naprawić ząbki. Świetne podejscie do dzieci , uśmiech i serdeczność.
Opinia dodana przez: Kolon

lek. dent. Leszek Bauman

Chirurg stomatolog

ulica Krasińskiego 1
37-600 Lubaczów

Witam. Jestem bardzo zadowolony z pomocy tego lekarza. Dziekuje mu za jego pomoc i dobra rade. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Leszek Kostek

lek. dent. Małgorzata Jakubowska

All Med Centrum Medyczne
ulica Zielona 10 A
24-100 Puławy

Super doktorka ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuper

lek. dent. Małgorzata Banasińska-Mucha

Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Ostródzie
Kościuszki 2
14-100 Ostróda

Pani Doktor to złota Kobieta, która zajęła się moimi zębami niedawno, ale już wiem, że nie chcę chodzić do innego lekarza stomatologa. Wszystko przebiega w bardzo miłej atmosferze, a zęby leczone są bardzo dokładnie. Pełen profesjonalizm. Polecam Panią Doktor w 100%!
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Radosław Piekarz

Chopina 21A
12-100 Szczytno

Lekarz wspaniały taki prawdziwy z powołania trudno w dzisiejszych czasach trafić na takiego fachowca..Ocena mówi wszystko .
Opinia dodana przez: Mira

lek. dent. Łukasz Milejski

ulica Wodna 1
47-300 Krapkowice

Polecam lekarza, bezbolesne zabiegi i w miłej atmosferze. Gwarantowane zadowolenie pacjenta, dobry gabinet :)

lek. dent. Magdalena Kiełpińska-Gajdus

Głogowska 111

Jakby ktoś szukał dentysty, to ta pani jest najlepsza. Ratuje wszystko i wszystkich. Pod jej opieką jestem od prawie dwudziestu lat i odwiedziłem ją setki, a nawet dziesiątki razy. Nigdy się nie poddaje, jest nastawiona na pacjenta i pracuje dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Anna Burzyńska

Kościuszki 64 A
62-030 Luboń

Chodzę od lat i polecam, profesjonalnie, sprawnie i miło. Nigdy nie było żadnych problemów, plomby ładne i długo się trzymają.

lek. dent. Kamilla Przywecka

Różana 6
62-040 Puszczykowo

Jedyny lekarz stomatolog który ma podejście do każdego pacjenta spokój profesjonalizm i opieka nad pacjentem który tak jak ja po traumie z dzieciństwa gdzie bałem się dentysty ona uczyniła coś czego człowiek by się nie spodziewał co pozwoliło mi znowu zaufać i strach zniknął. Jeżeli ktoś by mnie spytał o stomatologa w Puszczykowie to naprawdę polecam to osoba która zaopiekuje się tak jak wlasna mama swoim dzieckiem
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Joanna Szałkowska-Sobczyk

Kard. Wyszyńskiego 52
64-100 Leszno

Bardzo polecem Panią Doktor - jest miła, cierpliwa i dokładna. Wyrwała mi siódemkę. Nic nie bolało i nie miałam żadnych komplikacji pozabiegowych.

lek. dent. Joanna Skrzypczak

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Gabinet Stomatologiczny Joanna Skrzypczak Przyjazna Stomatologia
inna Poznańska 15
64-000 Kościan

Świetne podejście do pacjenta.Pani doktor poświęciła mi dużo czasu. Wizyta przebiegała w miłej i komfortowej atmosferze.
Opinia dodana przez: N.

lek. dent. Izabela Śliż-Różańska

Nr 405a
37-311 Wola Zarczycka

Super stomatolog ze świetnym podejściem do pacjenta. Od lat chodzę do niej na wizyty i serdecznie polecam.

lek. dent. Ewelina Wójcicka

Rejtana 9
35-326 Rzeszów

Bardzo rzetelna i specjalistyczna opieka. Cały proces leczenia przedstawiony przejrzyście. Człowiek jedzie na kolejne konsultacje z uśmiechem na twarzy. Przy awariach bez problemu pacjent zostaje przyjęty bez kolejki. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. stom. Jarosława Kaczmarek-Wysocka

Stomatologia Jarosława Kaczmarek-Wysocka
Langiewicza 19/9

Polecam! dziewczyny są super najlepsze medyczna opieka jaką miałam! Boję się dentystyów, a atm nie boli i mam super usmiech.
Opinia dodana przez: anusia

lek. dent. Daniel Mazur

80A
32-813 Uście Solne

Dr. Daniel to profesjonalista, przyjemny gość i bardzo dobry stomatolog ale nie ma się co dziwić ,z taką asystentką:) no i za razem żoną to można cuda działać Pozdrawiam:)
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Jarosław Kurek

Gazaris 6
32-700 Bochnia

bardzo dobry lekarz polecam!:) świetne podejście do pacjenta i problemu uczciwe i profesjonalne stawianie diagnozy ceny bardzo przystępne!!!!! POLECAM!!!!!!
Opinia dodana przez: władysława