stomatolog stomatolog

lek. dent. Joanna Bułka

Kościuszki 10 A/3
34-350 Węgierska Górka

Pani Doktor to wysokiej klasy specjalistka! Nie ma drugiej/ego takiego stomatologa na Żywiecczyżnie a może i dalej. Miła, uśmiechnięta. Bardzo dokładna. Żeby które niejeden inny lekarz by usunął ona potrafi wyleczyć. Zawsze odpisze SMS jak się do niej nie dodzwonię. O wizycie przypomni dzień wcześniej. Nie ma problemu aby przestawić wizytę w razie potrzeby. W nagłych przypadkach jest pomocna. Polecam bo Warto!
Opinia dodana przez: Sławomir

lek. dent. Danuta Cała-Fuczko

Kryniczna 21
59-220 Legnica

PANI DANUTA CAŁA- FUCZNO AKTUALNIE PRZYJMUJE W LEGNICY NA ULICY MYRKA 4 (CENTRUM STOMATOLOGICZNE). PROSZEO ZMIANĘ DANYCH PLACÓWKI.
Opinia dodana przez: IZABELA
Nie mam nawet najmiejszych zarzutów! Bardzo dobry lekarz i mimo mojego panikowania poświęcił mi tyle czasu ile było mi potrzeba i spokój jaki w sobie ma ten człowiek jest fenomenalny. Super robota :-)
Opinia dodana przez: Karmelitta

lek. dent. Agnieszka Dudek

Rynek 16
32-005 Niepołomice

Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.

lek. dent. Aleksandra Cieślik

Kościelna 2a/17
97-300 Piotrków Trybunalski

Polecam Panią Olę za podejście do małego pacjenta. Umie nawiązać świetny kontakt, przełamać lody a dodatkowo w 100% jest zaangażowana w tym co robi.

lek. dent. Iwona Gabrysiak

Długa 48a
58-309 Wałbrzych

Dobra stomatolożka i przemiła osoba. Zawsze pomocna nawet w nagłych sytuacjach stara się pomóc. Ja i moja rodzinka chodzimy do Pani doktor od ładnych paru lat i nie zamierzamy zmieniać lekarza.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Gloria Binek-Kosieradzka

Promenadent - klinika stomatologiczna
Jana Nowaka-Jeziorańskiego 9 lok. U10

Rewelacyjny lekarz i osoba! Poradziła sobie z moi problematycznym zębem i szczegółowo wyjaśniła dalsze leczenie. Potrafi fantastycznie odstresować pacjenta. To lekarz kompetentny z tzw. "podejściem".

lek. dent. Izabela Grabowska-Fighiera

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Kwiatka 5 A m. 8
09-400 Płock

szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!

lek. dent. Dorota Kołodziej-Karcz

Gabinet Stomatologiczny Dentohouse
Zarzyckiego 23/5a
33-101 Tarnów

Nie tylko profesjonalne ale i ludzkie podejście z poważaniem Monika stelmach

lek. dent. Wojciech Jurkiewicz

ul. Pomorska 3P
84-200 Wejherowo

Świetny dentysta tak uprzejmego i konkretnego lekarza ze świecą szukać, kto raz przyjdzie na wizytę na pewno wróci ponownie.

dr Agnieszka Majcher

WHITEDENTAL WHITEESTETIC AGNIESZKA MAJCHER
Wojska Polskiego 6B
36-040 Boguchwała

Świetna stomatolog, leczenie na najwyższym poziomie. Konkurencyjne ceny i doskonały efekt końcowy. Jak najbardziej mogę polecić.
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lek. dent. Katarzyna Dudzińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KMDent"
Piaskowa 3A
24-100 Puławy

Jest po prostu fantastyczna !! Urocza, miła i najlepszy fachowiec jakiego, w swoim długim życiu, spotkałem. Poleciłem wszystkim krewnym i znajomym. Dziękuję bardzo Pani Doktor !

lek. dent. Joanna Chmielewska-Ucińska

al. Wojska Polskiego 10
76-100 Sławno

Rewelacyjna Pani doktor. Ma super podejście do dziecka. Gorąco plecam

lek. dent. Dorota Sikora-Turuta

Gabinety Seyoum Brzesko
19 Stycznia 12
32-800 Brzesko

Bardzo miła i profesjonalna Pani stomatolog. Jako pierwsza dentystka zwróciła uwagę na to, co trzech moich poprzednich stomatologów olało! Do tego odbudowała spartolonego przez innego dentystę zęba tak, że aż byłam w szoku jaki normalny i dobry kształt może mieć ten ząb! :) Do tego wszystko tłumaczyła i pokazywała na zdjęciu RTG, zaplanowała leczenie w sposób kompleksowy i bardzo rozsądny. WRESZCIE jakiś specjalista naprawdę poświęcił mi swój czas
Opinia dodana przez: N

Edyta Szubert-Nowosielecka

Gabinet lekarski
Zgierz

Wystawione opinie wszystkie na 5 myślę, że mówią same za siebie, lekarz godny polecenia dla dzieci jak i dla dorosłych!!!!!!!!

dr n. med. Katarzyna Golusik

Indywidualna Praktyka Lekarska

świetny specjalista, polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: ola

lek. dent. Adam Gromny

Zakład Rehabilitacji Zabiegowej
Tańskiego 2
39-300 Mielec

Najlepszy ortodonta w Mielcu, polecam. Po kilku latach bezskutecznego leczenia u innej ortodontki, trafiłam na pana doktora, noszę obecnie aparat góra/ dół i jestem bardzo zadowolona z usług.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Beata Maziarska

Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
33-100 Tarnów

Wspaniały lekarz . Dobro pacjenta na pierwszym miejscu, bardzo zaangażowana, empatyczna, zna się doskonale na tym co robi a co najważniejsze jest wspaniałym człowiekiem . Polecam z całego serca .
Opinia dodana przez: Kasia

Robert Gwizdała

Gabinet Stomatologiczny
Bełchatów

Bardzo dobry stomatolog. Zęby leczy delikatnie, dokładnie i bez pośpiechu. Ma duże poczucie humoru. Jedyny mankament to trzeba długo czekać na wizytę, ale to chyba zrozumiałe.
Opinia dodana przez: Kasia