lekarz Franciszek Szwabowicz

ulica Jagiełły 14/30
11-500 Giżycko

Świetny lekarz, 100% diagnoza, świetnie dobrane leki co przy leczeniu dzieci jest potrzebne. Proces leczenia w sposób prosty przekazany
Opinia dodana przez: Ewelina
Super lekarz - zoperował moje dziecko - wszystko w najlepszym porządku. Pan doktor Ciechan to wybitny urolog - bardzo miło przyjęto nas u niego na oddziale w Puławach. Jego personel jest kompetentny i miły. Polecam.
Opinia dodana przez: maria k78

lekarz Marta Pawuła

Centrum Stomatologii Kopernik w Poznaniu
już NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!

Odnalazłem Panią doktor poprzez google - w poprzedniej przychodni nie chcieli dać namiarów na nowy gabinet. Było to dla mnie ważne bo zaufałem temu lekarzowi i po raz kolejny nie zawiodłem się :-) POLECAM. Maciej P.

dr n. med. Małgorzata Zadurska

Ortodonta

Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F

bardzo, bardzo fachowa pomoc. nie naciąga na niepotrzebne koszty zbyt częstych wizyt i super podejście do dzieci. polecam.

lek. med. Teresa Dłubak-Rowińska

Prywatny Gabinet Lekarski Teresa Dłubak-Rowińska Pediatra
Jagiellońska 29
Krapkowice

Pani doktor wykryła u mojego syna chłoniaka hodgkina,dzięki trafnej diagnozie choroba została wykryta we wczesnym stadium i jesteśmy już po zakończonym leczeniu. Dr Rowińska jest najlepszym lekarzem i bardzo ją polecam.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Kardiochirurg
                                       dr n. med. Tomasz Myrdko

dr n. med. Tomasz Myrdko

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy. Dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych. Pacjentom życzę w razie potrzeby spotkania właśnie takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Jan z Gorlic

dr Grażyna Walęcik

Choroby zakaźne

Szpital
Starowiejska 15
08-110 Siedlce

Żeby wszystkie lekarze byłi takie jak Pani doktor Jest wspaniała miła dla pacjętów z powołania ,będzie dotąd szukała przyczyny aż znajdzie Pani doktor życzę 100 lat w zdrowiu

lekarz Sławomir Marcinkowski

Ortopeda, Traumatolog

praktyka prywatna
Starachowice

Miałam operacje stopy (paluchy). Jestem zadowolona. Bardzo dobry specjalista. Konkretny, nie obiecuje cudów ale zawsze stara się pomóc. Przy tym bardzo miły i sympatyczny człowiek. Zapracowany ale uśmiechnięty i dba o swoich pacjentów. Polecam!
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Joanna Ciszowska-Wiatr

Kardiolog

WIA-MED
Łukasińskiego 15 lok. 1
58-100 Świdnica

Pani doktor uprzejma, kompetentna. Godna polecenia. Zawsze wytłumaczy, co i jak wygląda.

lekarz Włodzimierz Makuch

Ortopeda, Traumatolog

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
Opinia dodana przez: Ewelina J.

dr Mariusz Nykiel

Nastrojowa 65/14

Profesjonalizm w najwyższym wydaniu. Polecam z pełnym przekonaniem. Dokładność, uprzejmość,kultura i wiedza .

dr Jarosław Kałakucki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Magnoliowa"
ulica Magnoliowa 2
20-143 Lublin

Ogólnie - bardzo dobry lekarz. Kompetentny, uprzejmy z podejściem do dziecka a wizyta przebiega sprawnie.

lekarz Jakub Mizgiert

Zachodniopomorski Instytut Psychoterapii
Królowej Korony Polskiej 26/1, 1A

Pan doktor nadzorował mnie po wyjściu ze szpitala psychiatrycznego z problemami psychotycznymi po użyciu narkotyków. Bardzo zaangażowany w pacjenta, chcący pomóc, sympatyczny i z dużą wiedzą psychiatryczną. Wielkie dzięki dla niego że to on właśnie prowadził moją farmakoterapię.

mgr Agnieszka Suwada Całus

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Agnieszka Suwada Całus Prywatna Praktyka Psychologiczna
ul. Łukasiewicza 4/15
Oświęcim

Pani Agnieszka była już ostatnią osobą, do której zwróciłem się o pomoc. Natomiast pierwszą, która pomogła zdiagnozować odpowiednio problemy i poprowadzić cały proces terapii aż do szczęśliwego zakończenia. Choć trwało to u mnie dobrych kilka lat. Terapię zaczęła ze mną gdy nie radziłem sobie nawet z wyjściem z domu, byłem bez pracy i znajomych. Czułem, że nic dobrego już mnie nie spotka. Na szczęście z pomocą pani psycholog udało mi …
Opinia dodana przez: Sebastian

dr Monika Leśniewska

Ginekolog położnik, Ginekolog

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
16-300 Augustów

Świetna Doktor, naprawdę widać, że z powołania. Profesjonalizm i życzliwość idą w parze. Bardzo mi pomogła

Elwira Kalisiak

Neuropsycholog

Klinika gier Klub Piękny Umysł
Jesionowa 13
05-200 Wołomin

Z całego serca dziękuję Pani Elwirze za ogromne wsparcie, profesjonalizm i uważność. Dzięki Pani wiedzy, empatii i zaangażowaniu mój syn nie tylko poradził sobie z tikami, ale przede wszystkim udało się dotrzeć do prawdziwego źródła jego napięcia. To dla naszej rodziny ogromna ulga i nowy,spokojniejszy rozdział. Jesteśmy niezwykle wdzięczni za Pani ciepło, cierpliwość i skuteczność. 💛
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Izabela Rybakowska

Paderewskiego 15
63-101 Śrem

jak najwięcej takich lekarzy.nie ważne czy idziesz do pani doktor za kasę czy też na kasę to nie ma różnicy (wiem bo korzystałam z obu form)jest lekarzem jak to ja nazywam naprawdę z powołania i to z prawdziwego powołania-szkoda,że takich lekarzy jest tak mało.podejście do małych pacjentów to nie jeden pediatra może jej pozazdrość.bardzo szkoda tylko,że tak trudno dostać się na wizytę

lekarz Agnieszka Jatczak-Gaca

Hematolog dziecięcy

Katedra i Klinika Pediatrii Hematologii i Onkologii
85-094 Bydgoszcz

BARDZO SYMPATYCZNA PANI DOKTOR GODNA POLECENIA BYŁAM Z CÓRKĄ PIERWSZY RAZ U NIEJ I NIE MOGĘ POWIEDZIEC ZŁEGO SŁOWA GODNA POLECENIA
Opinia dodana przez: JANINA

lekarz Marek Snowyda

Powiatowy Zespół Szpitali
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry chirurg i człowiek. Umie rozmawiac z pacjentem o jego problemie i umie wskazac drogę wyjścia nie nakazując niczego. Operację wykonał perfekcyjnie, nie pozwalając mi sie martwic ani cierpiec. Chirurgia w szpitalu w Oleśnicy - tylko korzystac i cieszyc się, że mamy taki szpital i takiego lekarza w zasięgu ręki .
Opinia dodana przez: Janusz

dr Robert Ziółkowski

Laboratorium Analityczne
Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Powiedzieć o dr. Ziółkowskim, ze jest dobrym specjalistą to jak nie powiedzieć nic. Latami trafialiśmy od lekarza do lekarza z mężem w staraniach o dziecko, a dr Ziółkowski już na pierwszej wizycie zlecil wykonanie badań, ktorych nie zalecono nam przez 8 lat przy bardzo obciążonym wywiadzie połozniczym. Czujny specjalista, wnikliwy, znajdujący rozwiązania i jasno tlumaczący wszystko po drodze, zapobiegawczy. Poświęca tyle czasu ile należy, by pacjent wyszedl pewien informacji, ktore …
Opinia dodana przez: Danuta