dr Magdalena Fąferek-Müller

4,5

Trafiliśmy dziś do Pani Doktor w ramach Nocnej/Świątecznej Opieki z trzymiesięczną córką - nie ukrywam, że ogólnie wizyty u lekarzy z maleństwem zazwyczaj nie należały do najprzyjemniejszych. Tutaj córka wręcz zaczęła śmiać się do Pani Doktor i ją zaczepiała, co nie zdarzało się wcześniej u lekarzy! A nas jako rodziców Pani Doktor uspokoiła, dokładnie badając córkę i odpowiadając na wszystkie wątpliwości. Naprawdę lekarz godny polecenia!

Naprawdę lekarz godny polecenia!

Panią Doktor Magdalenę miałam okazję poznać na świątecznej opiece. Przecudowny człowiek, lekarz z powołania! Inni lekarze powinni się od Pani Doktor uczyć takiej empatii i dobra dla swoich pacjentów ❤️

Bardzo dobry lekarz z powołaniem i super podejściem do pacjenta zarówno małego jak i dużego. Polecam!

Już drugi raz trafiłam na panią doktor.Będę mówić tylko w samych superlatywach. Lekarz bardzo empatyczny daje poczucie takiego zaopiekowania, że człowiek już od razu czuje się lepiej. Podejście do pacjenta w pełni profesjonalne. Miła, uśmiechnięta a co najważniejsze traktuje pacjenta z wielką uważnością.Nigdy nie miałam możliwości spotkać tak fantastycznego lekarza.

Bardzo dobry lekarz, uśmiechniety i bardzo mily. Na dyżurze nocnym podczas mojej wizyty poświęciła mi bardzo dużo czasu. Przeprowadziła szczególowy wywiad oraz wszystkie podstawowe badania jakie można wykonać w gabinecie lekarskim Pozdrawiam Panią doktor, dziękuję i polecam!

Pozdrawiam Panią doktor, dziękuję i polecam!

4,0
3,0

Wspaniała Pani Doktor. Profesjonalistka wsluchujaca się w potrzeby pacjenta. Uprzejma, ciepla i empatyczna. Zawsze gotowa do pomocy .

Wspaniała Pani Doktor !! - zawsze wysłucha, doradzi, jest uśmiechnięta, uprzejma i płynie od niej dobroć. Stawia trafne diagnozy oraz poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba. Godna polecenia i obyśmy mieli wszystkich takich lekarzy ❤️❤️

Zainteresowanie pacjentem, porada, dobór lekarstw b dobre! Sobie i Państwu życzę jedynie takich specjalistów na drodze.

Jest to prawdziwy lekarz. Trafne diagnozy. Każdy człowiek traktowany jest jak pacjent a nie jak klient. Po prostu lekarz wspaniały, z powołania.

Cudowna pani doktor. Miałam kontakt w szpitalu na nocnej i świątecznej pomocy. Bardzo mi pomogła. Polecam wszystkim bardzo serdecznie.