Gabinet Grażyna Mach
Karmelicka 29
Wadowice
Najlepsza i najbardziej kompetentna pani doktor u której leczę się przez ostatnie 20 lat oraz cała moja najbliższa rodzina także u Niej.Zamiast do trzech lekarzy ,chodzimy tylko do pani dr Machowej ponieważ jest bardzo dobrym specjalistą kardiologiem,diabetologiem i endokrynologiem!! Wielki szacunek dla pani dr Grażyny Mach ❤️
Gabinet Warszawa ul. Nowogrodzka40m60
Rzetelne traktowanie pacjenta, wnikliwy wywiad z pacjentem i badanie, ciepłe podejście, gruntowna wiedza poparta ogromnym doświadczeniem klinicznym.
Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Zaleska Marzena
ulica Zapleczna 7G/14
Kołobrzeg
Miła,kompetentna,rzeczowa,profesionalna osoba...polecam!!!przyjmuje w tym samym miejscu,tylko zmienił się numer tel.508284996.
Prywatna Praktyka Lekarska
Opole , ul. Wrocławska 286 /2
Opole
Pan doktor ze wspaniałym podejściem do pacjenta- co rzadko się zdarza- ułatwia badanie przez poczucie humoru. Postanowiłam zacząć leczyć się u niego, mimo iż moja pani doktor jest osobą doświadczoną.
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Najlepszy specjalista jakiego znam, polecam go wszystkim tym, co potrzebują konsultacji u ortopedy. Ja trafiłam do niego "z ulicy" , szczerze mówiąc wtedy było mi wszystko jedno, ale teraz wiem, że miałam dużo szczęścia. Przeszłam kilka operacji, które miałam wykonane z olbrzymią precyzją i dzięki temu moje nogi znów są w pełni sprawne :) Dziękuję Doktorze
Szpital Onkologiczny UJ
Gancarska 2
Bardzo dobry lekarz . Rzeczowy oddany pacjentom nie zbywa medycznymi terminami( nie wszystkim zrozumiałe.) ze spokojem polecam.
NZOZ Jantar sp. z o.o.
Piłsudskiego 7A
Ostrów Wielkopolski
Wspaniała pani doktor, bardzo uprzejma, ma świetne podejście do pacjenta,,swietny kontakt i posiada dużą wiedzę medyczna. Z całego serca dziękujemy serdecznie pani doktor.
Myslalem, ze juz nie znajde dentysty, prawdziwego lekarza...ze wszyscy sa juz biznesmenami...Ale znalazlem i ciesze sie z tego,ze sa jeszcze lekarze profesjonalni,ktorym mozna zaufac,jak Pani dr Sadowska,u ktorej wizyta nie wzbudza strachu ani bolu pod kazdym wzgledem...Pierwszy raz tez spotkalem sie z kasa fiskalna u lekarza /czy inni lekarze prywatni nie musza miec?/,mile zaskoczenie...
PRYWATNE CENTRUM CHIRURGICZNE ESKULAP-GABINETY SPECJALISTYCZNE
ulica Moniuszki 2
Żary
Ja się pod tym postem podpisuje, Na drugi dzień po wizycie czułem się dużo lepiej. No i skierowanie na spirometrię. Poświęca dużo czasu pacjentowi i wcale dużo nie bierze. OK
Cudowny lekarz. Miły, cierpliwy, z poczuciem humoru. Pomógł mi bardzo, zrobil wszystko co mógł by jednak laparoskopowo usunąć mi woreczek żółciowy mimo iż z racji mojego stanu zdrowia ( przykurczy zwiazanych z poruszaniem sie na wozku inwalidzkim ) nie bylo to latwe. Dzis czuje sie cudownie. Zero zgagi, bólu i innych przykrych dolegliwości. Polecam i na pewno to bedzie jedyny chirurg do którego zglosze sie w razie potrzeby. Dziekuje!
Centrum Dializ Fresenius Nephrocare
ul. Szpitalna 1A
Tarnobrzeg
Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym okulistą, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam bardzo podziękować Panu doktorowi za Jego wprawną rękę, opanowanie i przyjemną atmosferę podczas zabiegu laserowego, który mi przeprowadził. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PoliMed" Sp. z o.o.
ul. Wielka Puszcza 23
Porąbka
Podziwiam fachowość, kunszt lekarskiego rzemiosła. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Życzę powodzenia. Polecam.
Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR za dwie przeprowadzone operacje zaćmy. Może to dziwnie zabrzmi, ale miło wspominam te dwa zabiegi. W momencie wejścia na salę operacyjną, natychmiast mija stres. Wyczuwa się pozytywną energię. Atmosfera niemalże domowa. Miłe rozmowy a w tle nawet muzyka. Jeszcze raz wielkie dzięki 💐💐💐💐💐. Oby więcej takich lekarzy. POZDRAWIAM 🤗🤗🤗