lekarz-rodzinny lekarz-rodzinny

- 2078

lekarz Barbara Łazicka

al. Niepodległości 31
66-100 Sulechów

Wzór dla naśladowania dla lekarzy. Wspaniała Pani Doktor, niezwykle kompetentna, uprzejma, uśmiechnięta. Niech nam Pani żyje 100 lat! :-)
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Bartosz Sapilak

Sołtysowicka 30

Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
Opinia dodana przez: DARIA

dr n. med. Maria Łukasik-Brożbar

MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów

Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.

lekarz Krzysztof Wojtyniak

HIPOKRATES
ul. Mickiewicza 2
63-100 Śrem

Świetny,godny polecenia lekarz. Leczę się u tego lekarza od kilku lat,ma zawsze czas na wysłuchanie pacjenta.Nie miałem nigdy problemu ze skierowaniem na dodatkowe badania.Mam znajomych,którzy są też zadowoleni z tego lekarza.

lekarz Renata Duchnik

Częstochowska 4/13

Wspaniała Pani Doktor z sercem i z powołania. Zawsze wysłucha i pomoże, wystawi trafną diagnozę. Przyjmuje do ostatniego pacjenta nawet po godzinach pracy. Polecam wszystkim, bo takiego lekarza, oddanego pacjentowi bardzo ciężko znaleźć.
Opinia dodana przez: Mama Mateusza i Klaudii

lekarz Izabela Zmarzły-Prokop

Ogrodowa 18b
28-300 Jędrzejów

Świetny lekarz i wspaniały człowiek :-) Bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Życzyłbym wszystkim i sobie, żebyśmy w każdej dziedzinie życia spotykali takich ludzi jak Pani doktor.
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Magdalena Kończyńska-Kmiecik

Zespół Opieki Rodzinnej "Mój Lekarz"
Rynek Garncarski 1
87-140 Chełmża

Bardzo miła ,dociekliwa,pani doktor ,bardzo wysoki poziom ,bardzo dobry wywiad i zainteresowanie ze strony lekarza ,zasługuje na wysoką ocenę.
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Jadwiga Matuszczak

Krzemienna 42b

bardzo dobry lekarz poświęcający sporo uwagi najmłodszym pacjentom, przeprowadza bardzo dokładny wywiad i co dla mnie było bardzo ważne to to, że nie przepisuje niepotrzebnych lekarstw...zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Hanna Ratajczak

medyk
powstańców wielkopolskich
63-100 Śrem

Pierwszy raz byłam u Pani Dr w styczniu-i po tej wizycie szczerze polecam!!!! Bardzo dokładnie bada, wypytuje o objawy, skłonności do chorób w rodzinie, bez problemu kieruje na badania jak również informuje o bezpłatnych badaniach diagnostycznych. POLECAM raz jeszcze!!
Opinia dodana przez: PACJENTKA

lekarz Mirosław Puławski

Przychodnia
Szkolna 6
98-324 Wierzchlas

Wspaniały lekarz, bardzo pomocny i życzliwy, sumienne podejście do pacjenta i zrozumienie potrzeb pacjenta

lekarz Mariola Stępniewska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POLO w Słupsku
ul. Wileńska 30/g.109
76-200 Słupsk

WSPANIAŁA PANI DOKTOR.FACHOWA,EMPATYCZNA,UPRZEJMA,LUDZKA.TO PRZYJEMNOŚĆ IŚĆ NA WIZYTĘ DO PANI DOKTOR MARIOLI STĘPNIEWSKIEJ.POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Opinia dodana przez: Małgorzata Bielaszewska

lekarz Agnieszka Reifur-Kwiecień

Jugosłowiańska / 65d

Od Pani Dr.inni lekarze mogliby uczyć się nie tylko kunsztu lekarskiego,ale i podejscia do samego pacjenta.Konkretna,szybka,skutecza pomoc,trafna diagnoza i życzliwość dla drugiego człowieka to podstawowa zasada jaką kieruje się Pani Dr.Przede wszystkim nie szkodzić a pomagać i to właściwie każdemu kogo spotka na swojej drodze...życzę wszystkim pacjentom tak wspaniałego lekarza i czlowieka!!!-Mariusz.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Władysław Kruszniewicz

Władysława Łokietka 13
58-100 Świdnica

Wspaniały lekarz. Życzliwy, cierpliwy i dokładny. Z chęcia odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. To przyjemność polecić pana doktora Kruszniewicza.
Opinia dodana przez: Mateusz Tondel

lekarz Krystyna Knara-Kotowska

ulica Kraszewskiego 22
37-500 Jarosław

super uśmiech na twarzy , fajna atmosfera, lęki obawy, precz, wyjaśnienia tak, leki jakie po co tak , co masz robić tak ,wychodzisz bez lęku bez strachu

lekarz Konrad Komar-Czapski

NZOZ Medical Center
Stefana Dembego 5/5

Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za życzliwość, zaangażowanie, poświęcenie i przede wszystkim skuteczną pomoc w leczeniu bólu, z którym nie mogłam uporać się od wielu lat. Przyjazna atmosfera, którą stwarza Pan Doktor podczas wizyt, a także Pana doświadczenie i empatia są dla mnie nad wyraz cennym wsparciem psychicznym.
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Tomasz Łaczmański

ul. Wrocławska 77/1
55-045 Rogów Sobócki

Jak dotychczas Pan Doktor wyleczył mnie ze wszystkich moich dawnych przypadłości. Teraz trzymajmy kciuki w sprawie wyleczenia choroby refluksowej. Musi się udać! Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Boroński

lekarz Anna Komar

Nowodworska 53B

Przesympatyczna i troskliwa pani doktor. Dobry lekarz i wyrozumiały człowiek. Interesuje się pacjentem i stara się skutecznie pomóc. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Mal

lekarz Jarosław Konieczny

Lekarz rodzinny, Pediatra

Zespół Poradni Specjalistycznych "MEDIS"
Grunwaldzka 2A.
63-740 Kobylin

Wspaniały lekarz! Grzeczny, miły , kochający swoją pracę i dzieci. Przede wszystkim ludzki. Potrafi w prosty sposób wyjaśnić leczenie i chorobę dziecka . Z całym szacunkiem 5+ dla pana Dr. Brakuje tak dobrych lekarzy jak pan Konieczny!

Małgorzata Kozioł

37-450 Stalowa Wola

Pani Małgorzata Kozioł jest wspaniałą lekarką. Zaczęłam się u niej leczyć może od 3 roku życia. I przez cały ten okres Pani doktor była bardzo uprzejma, zawsze poważnie podchodziła do każdego problemu i zawsze mnie wyleczyła z każdej choroby, dała skierowanie jeśli było to potrzebne. Naprawdę polecam.

lekarz Adam Potocki

Łubno,Wałdowo,
Miastko

Bardzo miły i kompetentny lekarz.Polecam!!!