internista internista internista

lekarz Agnieszka Lewandowska

Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny im. dr S. Jasińskiego w Zakopanem
ulica Ciągłówka 9
34-500 Zakopane

Pani Doktor o Wielkim sercu. W tych czasach rzadko spotykana cecha. Jeszcze nigdy takiego lekarza nie spotkalam. Pani doktor ,jezeli nie moze odebrac telefonu zawsze oddzwania. Jako lekarz osoby ciezko chorej pod opieka domowego Hospicjum nigdy nie odmowila pomocy. Byla zawsze pod telefonem. Pani Doktor dziekujemy jeszcze raz i chociaz mamy ból w sercu po smierci naszego taty to dziekujemy ze mogl odejsc w godnych warunkach. ..
Opinia dodana przez: Malgorzata

Aleksandra Kierat-Pająk

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Aleksandra Kierat-Pająk

Moja mama jest pacjentką Pani Doktor od lipca 2013r. Od czasu postawienia rozpoznania jest prowadzona bardzo rzetelnie i sumiennie. Pani Doktor ma zawsze dla nas czas, spokojnie i cierpliwie odpowiada na pytania, okazuje zainteresowanie, ma wyjątkowe podejście do osoby starszej. Zawsze możemy na Nią liczyć.Wysoko oceniamy Jej kompetencje zawodowe. Polcamy jako wysokiej klasy specjalistę wszystkim, którzy poszukują bardzo dobrego endokrynologa. Jest wspaniałym lekarzem. :):):)
Opinia dodana przez: córka pacjentki

Alicja Filus

Endokrynolog, Internista

CM Medycyna Rodzinna (grupa Lux Med)

od 3 lat choruje na hashimoto i szukam dobrego lekarza tą panią moge polecic w ciemno , chyba zesłano mi ją z nieba :)
Opinia dodana przez: magdalena

lekarz Hanna Komarowska

Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
64-000 Kościan

Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: H

lekarz Małgorzata Dąbrowska-Milczarek

Gabinet prywatny
16 stycznia 1 E
Końskie

Wspaniały lekarz! Pani doktor rozpoznała u mojej Mamy bardzo rzadką i trudną do wykrycia chorobę metaboliczną- tzw.chorobę Cushinga. Wcześniej Mama przez wiele lat była odsyłana od lekarza do lekarza i nikt nie umiał jej pomóc. Każdy tylko mówił, ze ma schudnąć, ale nikt nie zastanowił się dlaczego tak bardzo tyje, jedząc bardzo niewiele. Gdyby nie Pani doktor, Mamy już by z nami nie było. Swoją trafną diagnozą uratowała jej życie. …

lekarz Beata Dec-Idziaszek

NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124

Bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim miła dla pacjęta. Bardzo dobrze omawia przyczyny i sposoby leczenia. Żal, że Pani dr opuściła WOMP i swoich pacjentów. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Jolanta

Iwona Krędzielak-Manikowska

Internista, Medycyna estetyczna

Instytut Technologii Urody

Niesamowite jest spotkać w swoim życiu taką osobę jaką jest Pani Iwona Krędzielak-Manikowska. Szeroka wiedza z zakresu leczenia, profilaktyki, trafne diagnozy, idealnie dobrane leki i zabiegi medycyny estetycznej. Dzięki Pani Doktor dowiemy się jak dbać o swój organizm, jak pielęgnować swoją cerę by osiągnąć niebywałe piękno ukryte w każdym z Nas. Serdecznie polecam http://www.happyclinic.pl/ gdzie można umówić się na konsultacje, dostać pełną diagnozę i leczenie lub usługi kosmetyczki używającej dermokosmetyków …
Opinia dodana przez: JLilia

lekarz Joanna Ciosek

Medest s.c. W.Święch, M.Mochuł
ul. ks. bp. Bogedaina 41
43-200 Pszczyna

Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak dr Ciosek... Fachowa, uprzejma, chce i umie wytłumaczyć na czym polega problem i jego leczenie (co dodatkowo świadczy o kompetencji). Uprzejma i miła. Potrafi też powiedzieć "to nie ja, z tym proszę do specjalisty xy"..
Opinia dodana przez: Aleksander

lekarz Maria Mazur

Internista, Pulmonolog

pl. Konstytucji 3 Maja 3
02-100 Olsztyn

Cudowna ,profesjonalna Pani DOKTOR z powołania.Inni lekarze powinni brać przykład jak powinno się zajmować pacjentami.

lekarz Małgorzata Łęczycka

NZOZ ZDROWIE-PLUS
ul. Warszawska 34
25-312 Kielce

Pani doktor zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Wybitnie kompetentna. Encyklopedia w małym palcu. Do tego intuicja i wiedza, która musi pochodzić z doświadczenia. Rozgryzła mnie od razu. Bardzo pomogła. Leki doskonale dobrane. Diagnoza trafiona. Dalsze leczenie ukierunkowane u specjalisty w innej specjalizacji. Bardzo, bardzo, bardzo świetny lekarz.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Zenon Wawrzyniak

Marka Hłaski 31
08-400 Garwolin

Lekarz godny polecenia. Z pełną odpowiedzialnością można powiedzieć, że jest lekarzem z powołania. Ogromne zainteresowanie pacjentem, fachowe porady. Kompetencje na wysokim poziomie. Wspaniały lekarz.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Bogusława Olak-Białoń

Sienkiewicza 20
43-100 Tychy

Bardzo kompetentna, sympatyczna Pani Doktor. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, odpowie na każde pytanie, wytłumaczy wszelki wątpliwości dotyczące choroby a nade wszystko stawia prawidłową diagnozę i aplikuje takie leki, które pomagają. Jestem pod dużym wrażeniem jej fachowości.
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Jan Lubecki

ulica Moniuszki 7
48-300 Nysa

Świetny lekarz, godny polecenia. Moim zdaniem najlepszy diabetolog w Polsce. Pełny serca i ciepły człowiek.

lekarz Marek Więcek

Internista, Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Caritas Diecezji Płockiej
ulica Sienkiewicza 54
09-400 Płock

Polecam Pana doktora jest przyjemny, indywidualnie podchodzi do sprawy. Wizyta na NFZ nie różni się od wizyty prywatnej. Widać że lekarz lubi dzieci zawsze nawiązuje kontakt z osobą towarzyszącą😉.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Jacek Stefaniuk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Mazowiecka 20b/6
81-862 Sopot

wspaniały lekarz,ogromna wiedza,wysoka kultura osobista, doskonałe podejście do pacjenta, serdeczny i bardzo przyjazny człowiek, swietny diagnosta z całego serca dziękuję za opiekę nad moim tatą. ewa matysek
Opinia dodana przez: ewa Matysek

lekarz Anna Tyman

Internista, Lekarz medycyny pracy

Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
09-411 Płock

Lekarz z dobrym podejściem do chorego, wyrozumiała dla pacjenta, po prostu lekarza, a nie jak wielu innych udają, że leczą i działają tylko schematycznie.

lekarz Piotr Lisowski

Chirurg ogólny, Internista

ulica Zachodnia 2A/26
15-345 Białystok

Do p. dr Piotra Lisowskiego trafiłam z polecenia. Już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako człowiek sympatyczny, wyciszony, wzbudzający zaufanie, aby mu powierzyć swój problem zdrowotny. Dzwoni z przypomnieniem o wizycie, chociaż na początku było to tylko badanie USG. Udziela ponownie informacji jakie leki przyjąć i jak się przygotować do zabiegu. Zmienia datę, gdy pacjent nie może dotrzymać terminu. Już sam gabinet, bardzo nowoczesny sprzęt, a także stawianie na …
Opinia dodana przez: Barbara D.

lekarz Tadeusz Liczko

Naprawa 535
34-785 Naprawa

Z czystym sumieniem polecam ....................................................................................................................

lekarz Mieczysław Dutka

Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
43-450 Ustroń

Lekarz bardzo dobry, o ogromnej wiedzy. Można go o wszystko zapytać i wszystko szczegółowo wytłumaczy. A przy tym bardzo dba o pacjentów. Przy nim człowiek czuje się bezpiecznie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Barbara Zarychta

Centrum Medyczne Internus Sp. z o.o. Przychodnia Nr 1
aleja Al. Królewska 15
24-100 Puławy

Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą, jest zaangażowana w to, co robi, pomocna, życzliwa, kompetentna. Mam poważne problemy ze zdrowiem, od razu zleciła badania, gastroskopię, umówiła do specjalisty. Jestem pani doktor bardzo wdzięczna.
Opinia dodana przez: Grzegorz