internista internista internista

lekarz Janusz Kąkol

Internista, Hipertensjolog

LUX MED
ulica Al. Słowackiego 64

Mialam kilkakrotnie wizyty u Pana doktora i musze stwierdzic,ze jest to wedlug mnie najlepszy diagnosta w Krakowie,jakiego ja spotkalam. Konkretny,bardzo dociekliwy,probujacy roznych wariantow leczenia. Nie jest moze zbyt rozmowny,ale klarownie i przystepnie omawia wyniki badan,leczenia i planu tzw B I C. Wysoka kultura osobista i poszanowanie godnosci pacjenta na najwyzszym poziomie.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Dorota Pakuła

Diabetolog, Internista

Gabinet Urologiczny
Wielkopolska 2A
Jastrzębie-Zdrój

Pani doktor jest przesympatyczną osobą zawsze uśmiechnięta życzliwa konkretna jako lekarz .Polecam z czystym sumieniem

lekarz Piotr Leśniewicz

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Agata Gruszka

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Pani doktor to chodząca dobroć. Kompetentna, miła, doskonały diagnosta. Nigdy się nie spieszy, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Polecam z całą odpowiedzialnością. Oby więcej takich lekarzy.

lekarz Areta Zacharko-Ciesińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KARDIO-DENTI s. c. Jacek Jasiniak, Renata Jasiniak
ulica Fieldorfa-Nila 11/4U

Wspaniała osoba, kompetentna i szalenie życzliwa. Szkoda, że się u niej już nie leczę... Polecam wszystkim pacjentom i pacjentkom ceniącym sobie rzetelność i humanizm.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Ryszarda Piotrowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Oławskie Centrum Medyczne "OMEGA" s.c.
Chrobrego 23b
55-200 Oława

Świetny lekarz! Pani doktor z dużą dozą wdzięku przeprowadza kompleksowe badania. Jest dokładna, skrupulatna i analityczna. Bardzo kulturalna. Dobro pacjenta stawia ponad wszystko. Klasyczny lekarz z powołania. Wizyta u Niej to czysta przyjemność połączona z pewnością trafnej diagnozy i właściwego leczenia... Dla mnie nr 1 w swoim fachu...!
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Klaudiusz Komor

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PoliMed" Sp. z o.o.
ul. Wielka Puszcza 23
43-353 Porąbka

Polecam gorąco! bardzo dobre podejście do pacjenta, uprzejmy i kompetentny, jasno tłumaczy przyczyny choroby. dziękuję!
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Karol Stania

ulica Kościuszki 17/3
48-200 Prudnik

U dr Stani leczę się od 18-tu lat. Ratował mnie przy zawale. Rozmawia i tłumaczy, zawsze ma dla mnie czas. Uprzejmy i troskliwy. To cudowny człowiek. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam w życiu. Zofia Krolicka
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Janusz Bąk

Krasne 798
36-007 Krasne

Polecam Pana dra Janusza Bąka. To bardzo dobry specjalista! Wzbudza ogromne zaufanie. Jest kompetentny i życzliwy. Dokładnie wyjaśnia wszystkie problemy kardiologiczne. Pełny profesjonalizm! Elżbieta Chruściel
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Danuta Karasek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medicus" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią
ulica Osiedle Chrobrego 15
89-100 Nakło nad Notecią

Świetny lekarz ! Pani doktor potrafi pilnie słuchać pacjenta, skrupulatna w badaniu i ocenie stanu zdrowia. Ma czas dla pacjenta i z chęcią wyjaśniła mi w czym t

lekarz Aneta Rzesoś

Poradnia Lekarza Rodzinnego i Specjaliści"FAMILIA" s. c.
ulica Chojnicka 58

Same pozytywy,Lekarz z powołania, godny polecenia wszystkim kto szuka prawdziwego uzdrowienia. ...............
Opinia dodana przez: K.F

lekarz Wojciech Braksator

MEDIQ
ul. Piłsudskiego 20
05-120 Legionowo

Doktor bardzo dokładnie robi badania, wszystko tłumacząc. Badanie jest bardzo dokładnie opisane. Polecam.
Opinia dodana przez: Ada

lekarz Elżbieta Obrębska-Tabaczka

Zacisze 34A
13-200 Działdowo

Chciałbym polecić Panią kardiolog.Podziękować i wyrazić ogromną wdzięczność za zaangażowanie i ciepłe podejście do pacjenta. Profesjonalizm i zaangażowanie były widoczne na każdym kroku. Pani dr jest kompetentna, ale także bardzo uprzejma i cierpliwa, poświęcająca czas na dokładne omówienie stanu zdrowia tu: taty oraz wyjaśnienie wszelkich wątpliwości. Czuć, że troska o pacjenta wykracza poza standardy medyczne, co przyniosło nam ogromny spokój i zaufanie. Dziękujemy za pełne serca podejście i wsparcie w …

lekarz Marian Kaczmarek

Chodów 2/13
62-652 Chodów

Doskonały lekarz i fantastyczny człowiek! Kompleksowe podejście do pacjenta. Lekarz z powołaniem! Polecam.

lekarz Renata Jasiniak

Os. Kombatantów 2/35

Bardzo dokładna, cierpliwa, pomocna, uprzejma i kompetentna Pani Doktor. Godna polecenia! Po wizycie otrzymuje się dokładny opis oraz dalsze, jasne zalecenia.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Michał Petelenz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Agrotex Leszek Gajek
Zegadłowicza 3
41-200 Sosnowiec

Szczerze polecam!!! Bardzo dobry lekarz internista. Świetny w rozpoznaniu choroby i stawianiu diagnozy. Byłam pacjentką kilka lat. Jestem zdrowa i bardzo wdzięczna panu doktorowi za wszystko co dla mnie zrobił.
Opinia dodana przez: Maria Michnik

lekarz Danuta Skupień

ulica Bilinówka 15c
34-500 Zakopane

Jestem bardzo zadowolona z opieki oraz z pomocy czy jakiejkolwiek informacji. Dziękuję za okazane serce trud i pomoc.

lekarz Janusz Kochanowski

ulica Mogielnicka 45
05-600 Grójec

Pan doktor posiada ogromna wiedzę oraz doświadczenie, leczę się u doktora od wielu lat. Świetne podejście do pacjenta, wszystko tłumaczy i poświęca tyle czasu ile potrzeba. Doktor również wykonuje echo serca. Jeśli ktoś poszukuje naprawdę dobrego kardiologa to polecam.

lekarz Andrzej Sieracki

Internista, Onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stacja Opieki Caritas
Hetmana Jana Zamoyskiego 1
22-400 Zamość

Wspaniały lekarz. Polecam z całego serca, kto do Niego trafi na pewno będzie dobrze leczony.

lekarz Mariusz Sypniewski

ISPL Gabinet Psychiatryczny
Jana Pawła II 5, MEDPHARMA
83-200 Starogard Gdański

Wspaniały, przesympatyczny lekarz.Z ogromną przyjemnością korzysta się z jego porad i leczenia.Wielki autorytet mojej mamy! Bardzo polecamy pana dr.Mariusza Sypniewskiego,każdemu kto szuka w lekarzu przyjaznej duszy Marzena z Hamburga
Opinia dodana przez: Marzena