Marek Szpunar

Chirurg naczyniowy

Rzeszów

Polecam dr Marka Szpunara. Operował mi żylaki w jednej nodze. Operacja przebiegła pomyślnie, brak komplikacji. Z pewnością ma dużą wiedzę, bardzo miły lekarz, zainteresowany pacjentem, także po zabiegu.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Grzegorz Stec

Kardiolog

Specjalistyczna Praktyka Lekarska
38-400 Potok

Bardzo dobry lekarz, świetnie tłumaczy, bardzo miły... Po wizycie pacjent czuje się spokojniejszy. Polecam !!!

lekarz Łukasz Drozd

Klinika Chirurgii Plastycznej i Medycyny Estetycznej Stachura&Drozd ‍
Generała Zygmunta Waltera-Jankego 275

To SPA nie dorównuje żadnemu innemu w Rzeszowie. Trafiłam tam przypadkiem, jak nocowałam w Hilton Garden Inn- recepcjonistka zaprosiła mnie do zwiedzenia (bo dopiero co otworzyli). Dlaczego jest takie wyjątkowe? Bo łączy ze sobą opcję relaksu z możliwością wykonania zabiegów hi tech, z czego oczywiście od razu skorzystałam. :) Dużo ciekawych sprzętów, bardzo miła obsługa- zwłaszcza własnie dr. Drozd! To bardzo dobry specjalista. Jak tylko nocuję w Rzeszowie, to nie …
Opinia dodana przez: K-rysia

dr n. med. Marek Moga

Ostrowska 70 lok. 2
62-800 Kalisz

Lekarz empatyczny cierpliwy bardzo miły. Wspaniałe opiekuje się pacjentem. Leki dobrane idealnie wszystko wyjaśnione. Dziekuje
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Jerzy Bernatowicz

Onkolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Lecze sie u niego od wielu lat, bardzo dokladny, skrupulatny, potrafi rozladowac napieta atmosfere, lubi zartowac. Daje skierowania na rozne badania, sam wykonuje USG i to bardzo dokladnie.
Opinia dodana przez: Bożena
Profesor operował mi oko przy całkowitym odwarstwieniu siatkówki przed operacją mówił ze daje 10 % widzenia a widzę Ok 50% więc nie mogę narzekać nie widziałam nic na lewe oko a teraz funkcjonuję owszem nigdy nie odzyskam wzroku 100 % w tym oku -ale metodą stosowaną w klinice wróciłam do normalności

dr Janusz Szopiński

Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)

Fantasyczny człowiek, fantastyczny lekarz. Znakomity fachowiec. Na podstawie skąpych objawów szybko zdiagnozował chorobę, co potwierdziły następnie dodatkowe badania. Zależy mu na tym, aby wyleczyć pacjenta, a nie odbyć szybko wizytę i przyjąć następnego. Polecam wszysrkim.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Krzysztof Krakowiak

Dermatolog, Lekarz medycyny pracy

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Senatorska 12
81-411 Gdynia

Z usług Pana doktora korzystałam nieraz i zawsze diagnoza była trafna w 100% a przepisane leki dawały szybka poprawę. Pomógł m.in. mojemu 2 letniemy synkowi który przez ok. rok borykał się z wysypka na twarzy, dwie wizyty u Pana doktora i wysypka już nigdy nie wróciła. Polecam serdecznie

lekarz Małgorzata Szczepulska-Kowalczyk

ulica Armii Krajowej 5/222

Wspaniały pediatra. Bardzo dobre podejście do dziecka, uprzejma, miła. Zdecydowanie jestem zadowolony. Zresztą mój syn również bardzo lubi Panią Doktor.
Opinia dodana przez: jarswi

dr n. med. Waldemar Balcerzak

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

NAJLEPSZY LEKARZ NA ŚWIECIE!!!!DO TEGO DOBRY ,SERDECZNY CZŁOWIEK!!!! MISTRZ W USUWANIU TARCZYCY!!!!! Nie spotkałam nawet w opowieściach lekarza,który zainteresował się dlaczego pacjenta nie ma na oddziale a miał być...który operował tak długo ,aż był pewien,że nic nie zostało...który przyjechał o 21.30 ,bo coś się działo niepokojącego po operacji...Przyjechał do mnie!Dodam tylko ,że widział mnie przed tym wszystkim jeden raz kiedy przyszłam z paskudną diagnozą! DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE!
Opinia dodana przez: monika

lek. dent. Hanna Giedziun

Broniewskiego 21/4
82-300 Elbląg

Profesjonalna obsługa, jasne objasnianie problemu pacjetowi co wzbudza zaufanie. Bardzo miła pani doktor, duża wiedza. POLECAM. Skała.

dr Adam Kosim

św. Anny
Barska 16/20

Utykalem po wypadku kolano bardzo bolało nie byłem w stanie normalnie funkcjonować . Dopiero Pan doktor podjął się bardzo trudnej operacji ok.dwa lata temu Jestem Mu bardzo wdzięczny. Teraz chodzę normalnie.Dziekuje Panie Doktorze...
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Arkadiusz Joks

Internista, Pulmonolog

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Konkretny, uprzejmy, komunikatywny. Spokojnie i bez pośpiechu wyjaśnił problem. Leczenie wdrożone. Za jakiś czas ocenimy skuteczność terapii.
Opinia dodana przez: A.B.

lek. dent. Andrzej Kastelik

Źródlana 2
34-312 Międzybrodzie Bialskie

Normalnie jestem pod wrażeniem. Pierwsze rwanie w życiu bez długotrwałego bólu. Wogóle bez bólu. Dodatkowo utwierdził mnie w mojej opinii o rewelacyjnym profesjonalizmie doktora, kolega, który u niego też leczy zęby. Polecam.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Michał Bielski

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Dzień dobry ! Dziękuję doktorowi za opiekę i leczenie , które trwało przez komplikacje 3 tygodnie ..Pełny profesjonalizm i cierpliwość pana dała nadzieję na lepszą przyszłość. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję..... .
Opinia dodana przez: Janusz

lek. dent. Mariusz Karski

Ortodonta, Protetyk

ulica Pawliczka 10/2
41-800 Zabrze

Polecam ta praktykę dentystyczna To super specjalisci, którzy dbają o swoich pacjentów po każdym wzgledem, dziękuję też Pani która usuwa kamien....

dr n. med. Marek Seweryn

Hematolog

Klinika Hematologii i Transplantacji Szpiku

Najlepszy specjalista w województwie małopolskim i śląskim.Dba o swojego pacjenta nie tylko wiedzą ale i sercem .

lekarz Wojciech Matysek

Ortodoncja Stomatologia
Rynek 8
43-190 Mikołów

Pan Wojciech konkretny lekarz bardzo szczegółowy sympatyczny życzliwy.Podejscie do pacjenta na wysokim poziomie.Moj mąż i ja chodzimy i jesteśmy zadowoleni.Szczerze polecam pana doktora.Pozdrawiam Marta i Adam

dr n. med. Jarosław Kulej

Słowackiego 30
42-400 Zawiercie

Wspaniały lekarz ,uprzejmy,prawdziwy lekarz z powołania.Polecam tego lekarza jeżeli zależy komuś na dobrej diagnozie i leczeniu.
Opinia dodana przez: Wieslawa

lekarz Jadwiga Szymura-Kiszka

ulica Narutowicza 58
44-310 Radlin

Trafiłam na Panią doktor w NiŚOM czyli wieczorową porą przy zaostrzeniu objawów. Pani doktor spokojna, kompetentna, dyskutuje z rodzicem o objawach i podejmuje rzetelny dialog. Dziecka na siłę nie próbuje uszczęśliwic, ma podejście i do dziecka i rodzica. Polecam
Opinia dodana przez: Karolina