lekarz Katarzyna Wojtowicz

ul. Pólnicy 32/3

Bardzo miła i uprzejma Pani Doktor. Profesjonalna - zebrała szczegółowy wywiad, zbadała, dała skierowanie na badania. Zasugerowała kolejną wizytę następnego dnia jak będą wyniki, ale kiedy powiedziałam że trudno będzie się umówić to znalazła inne rozwiązanie. Wytłumaczyła dokładnie zalecenia. Byłam przejęta, że w ciąży będę musiała brać antybiotyk, ale mnie uspokoiła i wytłumaczyła, że ten który zaleca jest najbezpieczniejszy. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do tego lekarza. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Diana

lek. dent. Emilia Jóźwiak

ul. Wspólna 12
82-500 Kwidzyn

P. Emilia leczy Nasze zęby od lat - bez zastrzeżeń. I co ważne, w tle słychać "Trójeczkę", a nie jakieś "odmóżdżacze" z komercyjnych stacji :)

lekarz Marek Woźniak

Diabetolog, Internista

Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
68-200 Żary

Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.

lekarz Alicja Guszkiewicz-Fras

Powiatowy Zespół Szpitali
Armii Krajowej 1,Oleśnica
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry specjalista kompetęntna i mila życzliwa zawsze z uwaga wysłucha pacjenta doradzi Pomogła mnie oraz mężowi.Dziekujemy
Opinia dodana przez: Kazimiera

lekarz Olesia Krywa

"MEDIKA" Usługi Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kuźnicka 1
72-010 Police

Pełen profesjonalizm, ciepła, rzeczowa, zawsze słucha pacjenta, nigdy nie odsyła z kwitkiem, zawsze uśmiechnięta, nigdy nie "zmęczona" zawsze dla pacjenta, bo my dla Pani doktor jesteśmy najważniejsi. Jestem zadowolona z Pani doktor jako pacjentka dorosła ale również jako mama malutkich dzieci. Moje dzieci chodzą do Pani doktor z chęcią, nie boją się.
Opinia dodana przez: Karolina Lipińska

lekarz Michał Rudnik

Korzystałam z pomocy tego lekarza po raz pierwszy, po kilku złych doświadczeniach z innymi lekarzami. Wrażenia z wizyty: życzliwy, kompetentny, spokojny i wyważony. Godny polecenia lekarz.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Mariola Kucharewicz

Onkolog, Radioterapeuta

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. K. Dłuskiego Klinika Chorób Płuc i Gruźlicy
ulica Żurawia 14
15-540 Białystok

Bardzo miła kompetentna osoba, młoda wprawdzie ale sumienie wykonuje swoją pracę. Dba o dobro pacjenta i każdy przypadek rozpatruje indywidualnie.

Wiesław Plewa

Chirurg ogólny, USG

Na Równi 50a
Nowy Targ

Bardzo dobry, kompetentny, facowy lekarz. Nie traktuje pacjenta rzeczowo, do kazdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Szczerze polecam.

lekarz Marta Gładkowska-Harasimowicz

Marcińca 21
63-720 Koźmin Wielkopolski

super lekarz ,bardzo uprzejma pani doktor,potrafi sluchac pacjenta,dokladnie mnie przebadala,zbadala takze moje piersi czego inni lekarze nie robia ,polecam
Opinia dodana przez: danka

lekarz Katarzyna Jamruszkiewicz

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny ratunkowej

Praktyka Grupowa Lekarzy Rodzinnych
Niepołomice

Pani doktor bardzo dobrze zajęłą sią moja mama, mimo, że widziałą ja pierwszy raz w życiu, jak przyjechałą do niej pogotowiem, or razu stwierdziła co mamie dolega i zaproponowala leczenie, na które wczesniej nikt nie wpadl, teraz mama czuje sie dużo lepiej

Donata Kowalska

Maciejewicza 27

Kompetentna, dokładna lekarka. Polecam.

lek. dent. Grażyna Burdzanowska

Pankiewicza 10

Dentystka bardzo dobra i uprzejma. Kto pójdzie do Niej to nie ędzie żałował. Moja córcia miała wielkie opory pójścia do dentysty, ale namówiłem ją i wyleczyła wszystkie zęby. Polecam. Stanisław

lekarz Jolanta Poskrobko

ulica Piłsudskiego 10/pok.18
17-200 Hajnówka

Dba o mnie lepiej, niż moja rodzina! To jest bardzo konstruktywny komentarz!

lekarz Katarzyna Guzanek

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OLS-MED" spółka jawna Wioletta Olszewska, Artur Olszewski
Emilii Plater 9
11-200 Bartoszyce

bardzo kontaktowa sympatyczna i fachowa pani doktor

lekarz Tomasz Jasica

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poliklinika Dąbrowska"
ulica J. Piłsudskiego 92
41-308 Dąbrowa Górnicza

Uprzejmy i wyrozumiały lekarz spełnia moje oczekiwania. Potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta i poza leczeniem doradzić czego przestrzegać oraz unikać aby choroba nie wracała. Szczerze polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: hektor52

dr n. med. Marcin Drygalski

Centrum Medyczne Klara
Częstochowa, Wały Dwernickiego 43/45
42-200 Częstochowa

Gorąco polecam . Doskonały fachowiec i dusza człowiek. Ma czas ,aby wytłumaczyc wszystko pacjentowi i fachowo postawić diagnozę. Miałam operowane kolano-zerwałam więzadło krzyżowe . Teraz jeszcze się rehabilituję ale jest wszysko super.

lekarz Paweł Kałużniacki

Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5

Miałam ogromne szczęście trafić pod opiekę Pana Doktora, wybitnego specjalisty i jednocześnie niezwykle skromnego, ciepłego człowieka. To lekarz z ogromnym doświadczeniem i wiedzą, ale przede wszystkim z wielkim sercem i empatią. Patrzy na pacjenta całościowo, z troską i uważnością, nigdy nie traktuje człowieka „taśmowo” czy przedmiotowo. Zawsze stawia dobro pacjenta na pierwszym miejscu, nie kieruje się pieniędzmi ani rutyną, tylko prawdziwym powołaniem i chęcią pomocy.

Jolanta Pełka

Alergolog, Pediatra

Przychodnia Specjalistyczna "MEDYK" - Poradnia alergologiczna
98-300 Wieluń

U pani doktor leczę się od 11 lat. Leczę się ja, mój syn a ostatnio na wizytę wzięłam również tatę-osobę starszą. Za każdym razem pani doktor podchodzi do wizyty profesjonalnie, poświęca czasu tak dużo jak trzeba. Ratuje mi życie (w dosłownym tego słowa znaczeniu) pod kątem astmy a dziecku (kiedy skończył tylko 1,5 roku a ma 13 lat) zawsze pomogła jako pediatra i alergolog. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Agnieszka Kondratowicz

Wilczyńskiego 6C/24
10-686 Olsztyn

Od lutego 2017 jestem pacjentką dr. Komdratowicz i jestem bardzo zadowolona. To bardzo konkretna i zdecydowana pani. Miałam nagłe krwawienia do cialka szklistego z perforacją siatkówki, a w końcu z jej pdklejeniem. Decyzję o operacji podjęłyśmy w ciągu kilku minut, bo czas jest tu warunkiem powodzenia. Zapewne , gdybym nie czuła takiego zaufania do p. Agnieszki Kondratowicz, nie podjęłabym tak szybko tematu. Operował mnie dr. Sławawomir Zalewski. Bardzo wysoko oceniam …
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Magdalena Bańkowska-Woźniak

Radioterapeuta

Lenartowicza 7A/5
85-863 Bydgoszcz

Jako pacjent Pani doktor Magdaleny Bańkowskiej Woźniak jestem przekonany, że jest Ona wysokiej klasy profesjonalistą, badania prowadzi dokładnie i sprawnie, bez pośpiechu.Opowieści pacjenta o jego dolegliwościach toleruje ale wyraźnie jest zainteresowana rzeczowymi informacjami związanymi ze skutkami przyjętej metody leczenia.Dziękuję wdzięczny pacjent Witold Gadomski.Polecam!