Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C
Bardzo uprzejma, świetnie dobrała leki i okulary, w przeciwieństwie do poprzedników mojemu tacie (osoba po 70-tce). Niestety długie terminy oczekiwania na fundusz w przychodni.
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej Wieruszów
Warszawska 104
Wieruszów
Chciał bym bardzo podziękować Pani Doktor za profesjonalizm ogromną wiedzę fachową i super podejście do pacjenta. W ostatnim czasie tak mi się przydarzyło że musiałem skorzystać z pomocy świątecznej na pogotowiu w Wieruszowie dwa razy, raz z silnym bólem pleców i prawie brakiem możliwości poruszania się a drugi raz z żoną, i takie miałem szczęście że trafiłem na Panią Doktor Anne Biedę, za każdym razem pełen profesjonalizm leki dobrane perfekcyjnie, …
Szpital Specjalistyczny
al. Jana Pawła II 7
Jastrzębie-Zdrój
Profesor habilitowany doktor nauk med uczonych Wiesław Marcol ,wyjątkowy i niesamowity lekarz pełny profesjonalista z pasją do swojej profesji ratuje życie i zdrowie ludzkie cudowny człowiek z podejściem do pacjenta z wielkim szacunkiem a jednocześnie ze swobodą która rozluźnia pacjenta, dla nas najcudowniejszy człowiek na ziemi dziękujemy bardzo bardzo za opiekę i dobroć ♥️
Centrum Opieki Medycznej ESKULAP s.c.
Króla Kazimierza Wielkiego 28
Olkusz
Do pani doktor ide bez strachu wiem ze sie nie pomyli jest bezbledna odkad nosze okulary lecze sie tylko u niej .Tylko raz zmienilem lekarza i kosztowalo mnie to 500zl bo zle dobrano szkla.
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Dziękuję Doktorze za uratowanie nogi, życzę Doktorowi dużo szczęścia, i nieustającej chęci pomocy tym, na których już nikt nie miał pomysłu. To była długa droga, ale skuteczna, a liczy się przecież efekt końcowy!
Pan Marcin to bardzo dobry lekarz. Przed kolonoskopią przeprowadził wywiad, w czasie badania wykazał się bardzo dużą cierpliwością i fachowością mimo, że nie byłem łatwym pacjentem, a po wskazał możliwe ścieżki dalszego szukania przyczyny objawów - za to wszystko lek. Marcinowi Skupski bardzo dziękuję. Można stwierdzić, że jest lekarzem z powołania, który chce wyleczyć pacjenta. Spotykając na swojej drodze Pana Marcina na pewno się nie zawiedziecie.
Pan doktor Grzegorz Wiśnicki to profesjonalny i bardzo empatyczny lekarz o ciepłym podejściu do pacjenta. Wszystko jasno tłumaczy, a kontakt z nim daje poczucie bezpieczeństwa. Szpital w Blachowni oraz cały personel oceniam bardzo pozytywnie — mili, pomocni i zaangażowani.
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54
Świetne podejście do pacjenta, pełna kultura i ogromna wiedza. Szczerze polecam, widać że to człowiek który nie minął się z powołaniem. Oby więcej takich specjalistów w naszym kraju.
Klinika chirurgii
ul.Kopernika
Specjalista godny polecenia. Pełny profesjonalizm, uprzejmy, umie rozmawiać z Pacjentem. Tłumaczy problem i zakres leczenia.
Gabinet Dermatologii i Medycyny Estetycznej PRIMA DERM
ul. Waliców 20
Pani doktor to pragmatyczka zawodowa.Ekspert leczenia ran.Doktor wyleczyla moje rany w trymiga.Polecam doktor Suwalska do leczenia ran.Świetne podejście,nowoczesne leczenie. Doktor doradzi w kwestii dietotetapii ,fitotetapii .Ogromna wiedzę ma na temat różnych terapii .Doktor na102.Nie traktuje pacjenta z góry.Mam dużo empatii.Gorąco polecam Doktor Anne Suwalska (Wydrzynska).
Bardzo dobry lekarz.Leczyła moją żoną na nowotwór żołądka.Niestety mimo leczenia żona zmarła.Pomimo śmierci żony uważam,że dr była bardzo taktowna i robiła wszystko aby żona nie cierpiała.W obecnych czasach takich lekarzy z powołania trudno znaleźć. Pani dr. potrafiła dodać otuchy i w ciężkich chwilach wskrzesić iskierkę nadziei.Żona wierzyła ,że będzie dobrze,dzięki wspaniałej opiece.Oczywiście ja wiedziałem,że tylko cud może ja uratować.Od śmierci żony minęło dwa lata i zawsze będę miło wspominał Panią …