lekarz-rodzinny

- 2078

dr Ewa Machuderska-Czerwik

OPTIMA
działkowiczów 20

Bardzo dobry lekarz wsłuchuje się w to co mówi pacjent .Bardzo życzliwa i troskliwa .Polecam jej gabinet

lekarz Beata Nowicka-Kryca

Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36

Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .

lekarz Karolina Korycka-Turuk

ulica Reymonta 21B
21-500 Biała Podlaska

Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Opinia dodana przez: przypadkowa pacjentka

lekarz Maciej Sierant

Krakowska 5
27-640 Klimontów

Bardzo kompetentny lekarz. Przy pierwszej wizycie cierpliwie zbiera wywiad o przebiegu choroby. Polecam.

lekarz Jakub May

PRZYCHODNIA LEKARSKA FAMILIA
ADAMA MICKIEWICZA 8A
63-930 Jutrosin

Widać, że jest to lekarz z pasji, który słucha pacjenta i chce mu pomóc a nie tylko dać skierowanie i mieć spokój.

lekarz Maria Michalik

ul. Węgierska 10
38-300 Gorlice

Pani doktor bardzo uprzejma, kompetentna, poświęca dużo uwagi pacjentowi, który czuje się leczony profesjonalnie. Z czystym sumieniem serdecznie polecam Panią doktor Michalik.
Opinia dodana przez: Bartosz

lekarz Magdalena Szabała

MEDICAL MEDYCZNE CENTRUM ZDROWIA
ulica Szkolna 3a
21-210 Milanów

Niesamowite podejście do dziecka, jestem ogromnie wdzięczna za tak ciepłe i troskliwe potraktowanie syna oraz udzielenie kompletnej informacji dla nas-rodziców. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Adam Wróblewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. Rydygiera
1 Maja 3
10-117 Olsztyn

Najlepszy doktor ever ,szerokie kompetencje wiedzy medycznej , wszystko wytłumaczy ,zawsze pomaga i zawsze ma dobre słowo dla człowieka .Doktor ratuje życie ludziom .

lekarz Adam Rupaszewski

Krapkowicka 25 lok. 3
47-200 Poborszów

super lekarz, spokojny i zawsze wie jak pomóc
Opinia dodana przez: pcv85

lekarz Iwona Giza

Polna 7b/1
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Rynek lekarzy w Ostrowcu Św, jest bogaty,ale prawdziwym brylantem jest lekarz p.I.Giza.Bardzo ale to bardzo sympatyczna,kontaktowa i kulturalna osoba.Podziwiam u Niej rzadką cechę,że widzi pacjenta jako człowieka a nie tylko jego chorobę.Jedynym mankamentem Pani doktor jest to,że bardzo trudno dostać się do Niej na konsultację.Życzmy służbie zdrowia ,tylko takich lekarzy jak Pani Iwona Giza.

Sebastian Małek

Dietetyk, Lekarz rodzinny

Klinika Profmedica

Pan Doktor Sebastian Małek jest osobą miłą ,otwartą i przede wszystkim z ogromną wiedzą ,rzetelnością i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku usłyszałam od Pana Doktora ,że to tak naprawdę nie odchudzanie a zmiana złych nawyków żywieniowych ,że to jest nauka zdrowego i racjonalnego odżywiania. Jestem bardzo zadowolona z efektów -12 kg mniej w ciągu niecałych trzech m-cy .Dieta jest tak dobrana, że się je to, co się lubi i chudnie, …

Katarzyna Scharoch-Kołodziejczyk

Gabinet Lekarski.
59-241 Legnickie Pole

Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.

lek. med. Ewa Koźmińska-Badr

Przychodnia "Twoje Zdrowie"

Pani dr Ewa jest lekarzem na "6'. Zawsze poświęca mojej osobie tyle czasu, iż czuję się bardzo ważna i jakoś wyróżniona. To samo mówią inni Jej pacjenci. Nigdy nie zdarzyło się, aby diagnoza pani dr była niepoprawna. Zawsze bardzo szybko "stawia na nogi". Myślę, że to Jej spokój, skupienie i oczywiście najwyższy profesjonalizm. Może uśmiech i miły sposób bycia nie są najważniejsze w gabinecie lekarskim, ale u pani dr Ewy …

lekarz Mariusz Selke

ul. Juliusza Słowackiego 7
82-300 Elbląg

Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".

lek. med. Dominika Stępińska-Harmazy

Pediatra, Lekarz rodzinny

NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144

Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.

lekarz Michał Fik

ulica Pszenna 76
22-100 Chełm

Przed zapisaniem się akurat do niego słyszałam różne opinie ale , że lubię sama się przekonać i nie sugerować zanadto zdaniem innych ludzi to sprawdziłam na własnej skórze i.... nie wyobrażam sobie od tej pory żeby tego lekarza zabrakło w Medyku , jest bardzo empatyczny, zawsze doradzi,pomoże i wytłumaczy trochę jak dziecku co dodaje mu uroku. Przy tym jest zabawny , gdy trzeba i gdy może ( on też ma …

lekarz Zbigniew Okoń

Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
41-902 Bytom

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.

lekarz Danuta Skoczyńska-Olejarczyk

LUX MED
Al. Zwycięstwa 49

Lekarz z powołania a do tego przemiła i ciepła osoba. Cała moja rodzina jest pod opieką Pani doktor już od 8 lat. Diagnozy trafne. Antybiotyk tylko kiedy bezspornie niezbędny. Fachowiec w każdym calu.

lekarz Krzysztof Kiciński

ulica Armii Krajowej 5/222

Pan doktor jest cierpliwy, uprzejmy, wizyta przebiegła w przemiłej atmosferze. Udzielał obszernych i treściwych odpowiedzi na wszystkie pytania. Bardzo polecam!

lekarz Dorota Łukaszyńska

Zespół Przychodni Lekarza Rodzinnego "DIAGTER" Sp. z o.o.
ulica Piaski 8
62-020 Swarzędz

Od wielu lat jestem pacjentem Pani dr. z chęcią wytłumaczy jak zapytam, jest w pełni kompetentna, chce pomóc jak najlepiej w doborze leków, udzieli pełnej porady. Polecam
Opinia dodana przez: Paweł