al. Niepodległości 31
Sulechów
Wzór dla naśladowania dla lekarzy. Wspaniała Pani Doktor, niezwykle kompetentna, uprzejma, uśmiechnięta. Niech nam Pani żyje 100 lat! :-)
Sołtysowicka 30
Mieliśmy już dwie wizyty domowe u doktora. Każda dokładna, spokojna, leki przepisane, wszystko wytłumaczone. Lekarz przyjechał ekspresowo. Polecam i na pewno jeszcze skorzystamy w razie potrzeby.;)
MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów
Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.
Zespół Opieki Rodzinnej "Mój Lekarz"
Rynek Garncarski 1
Chełmża
Bardzo miła ,dociekliwa,pani doktor ,bardzo wysoki poziom ,bardzo dobry wywiad i zainteresowanie ze strony lekarza ,zasługuje na wysoką ocenę.
Pierwszy raz byłam u Pani Dr w styczniu-i po tej wizycie szczerze polecam!!!! Bardzo dokładnie bada, wypytuje o objawy, skłonności do chorób w rodzinie, bez problemu kieruje na badania jak również informuje o bezpłatnych badaniach diagnostycznych. POLECAM raz jeszcze!!
Przychodnia
Szkolna 6
Wierzchlas
Wspaniały lekarz, bardzo pomocny i życzliwy, sumienne podejście do pacjenta i zrozumienie potrzeb pacjenta
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POLO w Słupsku
ul. Wileńska 30/g.109
Słupsk
WSPANIAŁA PANI DOKTOR.FACHOWA,EMPATYCZNA,UPRZEJMA,LUDZKA.TO PRZYJEMNOŚĆ IŚĆ NA WIZYTĘ DO PANI DOKTOR MARIOLI STĘPNIEWSKIEJ.POLECAM Z CAŁEGO SERCA.
Od Pani Dr.inni lekarze mogliby uczyć się nie tylko kunsztu lekarskiego,ale i podejscia do samego pacjenta.Konkretna,szybka,skutecza pomoc,trafna diagnoza i życzliwość dla drugiego człowieka to podstawowa zasada jaką kieruje się Pani Dr.Przede wszystkim nie szkodzić a pomagać i to właściwie każdemu kogo spotka na swojej drodze...życzę wszystkim pacjentom tak wspaniałego lekarza i czlowieka!!!-Mariusz.
ulica Kraszewskiego 22
Jarosław
super uśmiech na twarzy , fajna atmosfera, lęki obawy, precz, wyjaśnienia tak, leki jakie po co tak , co masz robić tak ,wychodzisz bez lęku bez strachu
NZOZ Medical Center
Stefana Dembego 5/5
Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za życzliwość, zaangażowanie, poświęcenie i przede wszystkim skuteczną pomoc w leczeniu bólu, z którym nie mogłam uporać się od wielu lat. Przyjazna atmosfera, którą stwarza Pan Doktor podczas wizyt, a także Pana doświadczenie i empatia są dla mnie nad wyraz cennym wsparciem psychicznym.
Zespół Poradni Specjalistycznych "MEDIS"
Grunwaldzka 2A.
Kobylin
Wspaniały lekarz! Grzeczny, miły , kochający swoją pracę i dzieci. Przede wszystkim ludzki. Potrafi w prosty sposób wyjaśnić leczenie i chorobę dziecka . Z całym szacunkiem 5+ dla pana Dr. Brakuje tak dobrych lekarzy jak pan Konieczny!
Pani Małgorzata Kozioł jest wspaniałą lekarką. Zaczęłam się u niej leczyć może od 3 roku życia. I przez cały ten okres Pani doktor była bardzo uprzejma, zawsze poważnie podchodziła do każdego problemu i zawsze mnie wyleczyła z każdej choroby, dała skierowanie jeśli było to potrzebne. Naprawdę polecam.