lekarz Halina Koperda

Endokrynolog, Pediatra

ulica Sportowa 4/6
37-700 Przemyśl

Bardzo miła Pani Doktor! Wizyta przebiegła bardzo miło i profesjonalnie. Pani Doktor dokładnie przeprowadziła wywiad oraz badanie jak również wszystko na spokojnie wytłumaczyła. Podejście do 3letniego dziecka ekstra! Po kolei tłumaczyła córce co będzie robić dzięki czemu dziecko w ogóle się nie stresowało a wręcz uśmiechała się do Pani Doktor i wyszła dumna z naklejkami oraz dyplomem dzielnego pacjenta. Bardzo polecam Panią doktor! ;)

lekarz Alina Tomaszewska

Ginekolog

Rękodzielnicza 21
43-100 Tychy

P.Dr.opiera sie na przykładach średniowiecznych cyganek;warunki w gabinecie też średniowieczne;nie ma podstawowego sprzętu typu:jednorazowe wzierniki,żel do badań,a o aparacie do USG nie ma co marzyć-pozdrawiam

lekarz Bolesław Oczkowski

Laryngolog

Gminny Ośrodek Zdrowia Wręczyca Wielka
Śląska 27
42-130 Wręczyca Wielka

Bardzo dobry doświadczony specjalista ,który leczy z powodzeniem wiele pokoleń o bardzo wysokiej kulturze osobistej
Opinia dodana przez: marian

lekarz Maria Mierzwicka-Rademacher

pl. Wolności 16
89-500 Tuchola

Wspaniała Pani Doktor! Polecam z całego serca. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile on potrzebuje.Bardzo taktowna.Byłam pierwszy raz i mam pewność, że trafiłam w dobre ręce.

lekarz Wojciech Osajda

Gastrolog

SZPZOZ
Ostrołęka

Odbyłam badanie kolonoskopi o pana Doktora, bardzo trudne badanie w moim przypadku. Doświadczyłam ogromnej uprzejmości, cierpliwości, profesjonalizmu. Doktor poświęcił mi dużo więcej czasu niż innym pacjentom bo tego wymagał mój przypadek. Bardzo serdecznie dziękuję i jeśli będzie potrzeba ponownego badania to rówież zaufam Panu Osajdzie.
Opinia dodana przez: kRYSTYNA

lekarz Maria Gacek

Endokrynolog

KK Anestezjologia
Słowackiego 12/1

Pani doktor Maria Gacek to lekarz godny polecenia,bardzo dokładna,rzetelna i sympatyczna.Poświęca pacjentowi czas bez patrzenia na zegarek
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Jarosław Woźniak

Internista, Psychiatra

Majowa 11
32-590 Libiąż

Moim zdaniem pana Jarosław jest doskonałym lekarzem. nie pozostaje obojętnym na żadne objawy zgłaszane przez pacjenta. nie oszczędza na skierowaniach i badaniach. cechuje się dobrym podejściem do pacjenta dużym spokojem i wyrozumiałością, cierpliwością. jest jednym z najlepszych lekarzy jakich udało mi się spotkać w różnych POZ. niestety przyszło mu pracować w najgorszej przychodni. świata nie będę opowiadał Czym jest Miejskie Centrum Medyczne w Libiążu, ale jest mi przykro że dobry …
Opinia dodana przez: Tosiek

lekarz Piotr Pyndryk

SWISSMED
Aleje Jerozolimskie 123a Budynek Millenium Plaza

Przez rok czasu zmagałem się z bólem stopy , a dokładnie rozcięgna podeszwowego . Przyjmowałem leki przeciwzapalne i nic nie pomagało . Przy wizycie po RTG , Pan doktor zalecił serię 5 zastrzyków , co 7 dni . Po 4 już była znacząca poprawa . Mogłem całą stopę śmiało stawiać na ziemi . Teraz jestem miesiąc po 5 zastrzyku i ból całkowicie zanikł . Dziękuję .
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Marlena Bryczek

Dermatolog

Nowe Osiedle 32

Lecze się u niej od maja na trądzik, kiedy kremy itp nie pomagały podała antybiotyk, po 3 miesiącach pomógł i to sporo ale jeszcze mi się to nie podobało więc bez zastanowienia jakby chciała się mnie jak najszybciej pozbyć dała kolejny mocniejszy, drogi lek, który na prawdę pomaga (opinie innych) zobaczymy jak na razie polecam jest miłą doktorką dobrze tłumaczącą i poza tym nagłym (to dajemy "nazwa leku") dobre podejście. …
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Grażyna Jakubowska-Gillert

Prosta 6 lok. 10

Pani doktor jest bardzo miłą, dobrą, mądra, intelektualną osobą. Wysłuchała mnie i wszystko dokładnie wytłumaczyła, jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Nadiia
Daję Panu doktorowi 6+! Bardzo miły, troskliwy i profesjonalny. Wyrywanie ósemek stało się prawie przyjemnością:) WSZYSTKIM POLECAM
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Anna Prus

Lekarz rodzinny

Poradnia Stomatologiczna Brudnickich
ul.Sowińskiego 15 a lok 118
05-120 Legionowo

Takiego lekarza rodzinnego życzyłabym każdemu. Wspaniały człowiek, wspaniały lekarz. Chodzimy całą rodziną,najczęściej jednak dzieci. Nie zdarzyło się, żeby pani doktor odmówiła nam wizyty, często konsultujemy się przez telefon. Bez względu na porę zawsze odbierze telefon i poradzi lub umówi na wizytę. Nie jest to lekarz od 8-16 w gabinecie. Dba o swoich małych pacjentów nawet w swoim czasie wolnym, zawsze można liczyć na wsparcie. Kiedy mieliśy problem z małą pani …

dr n. med. Piotr Grzelak

Radiolog, USG

Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38

Bardzo dobry specjalista radiolog. Dokładnie opisuje badanie na tyle, że po operacji od lekarza dowiedziałem się, że stan był poważny, dokładnie taki, jaki opisał Pan Profesor na wyniku z badania. Polecam Pana Profesora i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Michał M

lekarz Bożena Szufa

Rehabilitant, Reumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Jestem po pierwszej wizycie u Pani Doktor. W końcu zostałam potraktowana poważnie. Pani Doktor bardzo uprzejma, przeprowadziła obszerny wywiad. Wkłada serce w swoją pracę i nie traktuje pacjenta jak kolejnego numerka w poczekalni. W końcu czuję się zaopiekowana po latach tułaczki po lekarzach..Z serca polecam
Dla niego pacjent jest człowiekiem. Przeprowadził u mnie zabieg usunięcia tarczycy. Opieka lekarska po zabiegu była bardzo dobra.Polecam.

lekarz Jarosław Korecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
44-100 Gliwice

Super ortopeda godny polecenia miałem robiony zabieg łąkotki kolana fajne podejście do pacjenta cała ekipa przy zabiegu bardzo profesjonalnie podchodzi do swoich czynności jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: SEBASTIAN

lekarz Maciej Żymła

ulica Kamienna 34/9
41-707 Ruda Śląska

Osn doktor robił mi kolonoskopię a podczas hospitalizacji wyciął dużego polipa z jelita. Dodam, że były obawy, że będzie musiała być wykonana stomia, że się nie uda usunąć i konieczna będzie wizyta na onkologii. Udało się. Pan Doktor tego dokonał bez komplikacji. Do tego bardzo przyjemny, rzeczowy, uprzejmy i przystępny. Polecam bo jest wyjątkowy

lekarz Andrzej Sałyk

Samodzielny Gminny Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej w Czarnym Dunajcu-Przychodnia w Ratułowie
34-407 Ratułów

Polecam bardzo dobry i kompetentny lekarz 100% zaufania jeszcze nigdy źle mnie nie zdiagnozował dwie ciążę prowadził polecam polecam 😊

lekarz Krystyna Suchińska

Dermatolog

Zwycięstwa 5
45-854 Opole

Byłam 2 razy na wizycie. Sama musiałam zadawać wszelkie pytania, ponieważ lekarka siedziała jak muł za biurkiem i patrzyła w milczeniu na mnie. To co jej pokazałam, obejrzała, ale żeby samemu pooglądać całą skórę jak to powinien zrobić dermatolog, to już nie. Stąd moja sceptyczna opinia.

Lidia Markiewicz-Grybionko

Ortodonta, Stomatolog

Przyjaciół Dzieci 5
Kłodzko

Bardzo fajna P. Doktor jeśli ktoś się boi dentysty polecam w ciemno ja byłem przerażony na myśl o dentyście a teraz mogę siedzieć u P. Doktor godzinami :). Jeżeli chodzi o ceny to są średnie.