lek. dent. Katarzyna Jastrzębska

ul. Partyzantów 3a
23-400 Biłgoraj

Pani doktor bardzo miła, profesjonalna, nieodsyła z bolącym zębem jak inni lekarze. Jakość leczenia zębów bardzo dobra, dość długie kolejki ale warto.

lek. med. Beata Bordzoł-Zalewska

Neurolog dziecięcy

Neurolodzy Dziecięcy
20-828 Lublin

Bardzo miła p.doktor, konkretna, zaangażowana w leczenie dziecka i jego stan zdrowia. Duża wiedza, zyczliwość i podejście super.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Elżbieta Gronek-Kozak

Lekarz rodzinny

ulica Daszyńskiego 31/16
11-400 Kętrzyn

Polecam. Dobry lekarz. Miła , kompetentna, konkretna. ma podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Elżbieta
Trafiłam do szpitala niedawno nie byłam nigdy pacjentka ktora chodziła do pani dr prywatnie i tez pewnie dlatego jestem traktowana jak powietrze! Proszę mi wierzyć, ze pani doktor od tyg nie przeprowadziła ani jednej ze mną rozmowy a podobno ona mnie prowadzi ! jedno badanie dziennie lub co drugi dzień! To jeszcze rozumiem ale to ze nawet pacjentowi nie spojrzy w oczy jest głucha na moje zadawane pytania i słucha …

lekarz Adam Twarkowski

ZOZ Łęczyca
Łęczyca

Jeden z najlepszych neurologow z ktorymi mialam do czynienia. Leczylam sie u niego przez wiele lat. Ma bardzo profesjonalne podejscie do pacjenta i jego choroby. Jest lekarzem godnym zaufania!
Opinia dodana przez: Kamila
Pani Doktor, pomimo imponującej kolekcji dyplomów i certyfikatów przerosła swoje ego i chyba Jej się wydaje, że pacjenci (lub może wyselekcjonowani) są intelektualnymi ignorantami, być może nie wartymi otrzymania informacji na temat szczegółów leczenia, kosztów poszczególnych zabiegów itp, oraz związanych z nimi możliwych niepowodzeń i komplikacji, które są rezultatem kolejnych kosztów (ponad kilka tys zl za 1 ząb). Problem jest oparty o ciągłe dodatkowe koszta, ale przede wszystikm, dla mnie …
Opinia dodana przez: ann

lekarz Anna Kaptur

Laryngolog

LANCET Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
K. Marksa 10 B
58-260 Bielawa

Pani Doktor jest wyjątkowym lekarzem, bardzo dokładna i profesjonalna. Lekarz z powołania. Wszystko wytłumaczyła, spokojnie bez pośpiechu. Zawsze odpowiada na każde pytanie. Mam do niej ogromne zaufanie. Szczerze polecam!

lekarz Maciej Lada

ul. Księżycowa 18
87-600 Lipno

Polecam naprawdę z całego serca miły spokojny co najważniejsze delikatny wszystko wytłumaczy a nawet narysuje i powie co i jak lekarz z powołania
Opinia dodana przez: Żancia

lek. dent. Kamil Zalewski

NZOZ Stomatologia Express-Dent
Hipoteczna 2
20-027 Lublin

wizyty bezbolesne, zagaduje podczas leczenia przez co czas szybko leci, nie naciąga na leczenie, pragmatyczne podejscie I natychmiastowe rozwiązywanie problemów. Polecam
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Maria Wydrych-Wilam

Alergolog, Pediatra

Prywatny gabinet
Krasińskiego 30
Bielsko-Biała

Bardzo kompetentna i doświadczona Pani Doktor. Podczas wizyty była bardzo uprzejma i troskliwa i miała fajne podejście do małego pacjenta. Pochyliła się nad problemem, mimo długiej kolejki pacjentów. To będzie nasz lekarz.

lekarz Tadeusz Siemko

Chirurg ogólny, Endokrynolog

Dworcowa 42
88-100 Inowrocław

Nie polecam z całą stanowczością!!! Człowiek bez jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności. Wypisał pacjenta ze szpitala z rakiem, nawet o tym nie informując ani pacjenta, ani rodziny. Gdyby nie odebrany wypis ze szpitala nic byśmy nie wiedzieli. Radzę omijać szerokim łukiem.
Opinia dodana przez: Zdruzgotana

lekarz Zbigniew Jurek

Internista, Lekarz rodzinny

Tuchów

Niestety nie polecam bardzo mało uprzejmy. Ma swoich ulubionych pacjentów na oddziale innych nie zauważa. Trzeba iść na prywatna wizyte później na odział wtedy ewentualnie pomoże.

lek. dent. Jolanta Stawecka

Fiołkowa 19
Bielany Wrocławskie

Bardzo polecam każdemu i zawsze Panią Jolę jako wdg mnie najlepszego specjalistę stomatologa. Dzięki Pani Joli zacząłem dbać o swoje zemby i chodzę od kąd pamiętam i zawsze będę kożystać z usług. Kiedyś jak byłem młodszy nie dbałem o zemby i Pani Joli powiedziałem, żeby wyrywała ale dorosłem i jeżeli tylko coś się dzieje z zembami przychodzę. Wszystkie zemby są teraz zadbane i jestem wdzięczny. Pani Jola ma ogromną wiedzę …
Opinia dodana przez: Martin

lek. dent. Katarzyna Kratochwil

Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Porębska 26
42-400 Zawiercie

ma super podejście do pacjenta dorosłego i do dziecka , cierpliwa , wszystko wytłumaczy , liczy się ze zdaniem pacienta i nie zbywa go szybką odpowiedzią.Umie doradzić pacientowi.Leczę u niej zęby od czerwca2012r.i moje dzieci też.Ja już skończyłam ,ale jej pacientką jestem nadal.Drugiej takiej na Zawierciu się nie znajdzie!!!

dr Bartosz Duda

Kardiolog

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Trafiłem do Instytutu Kardiologii na ablację w trybie przyspieszonym parę tygodni temu i doktór Duda był moim lekarzem prowadzącym. Byłem bardzo zaskoczony opieką ze strony pana doktora, wydał mi się aż tak wspaniały, że aż niemożliwym dla mnie było by taki lekarz istniał. Jest bardzo miły i sprawia wrazenie, że zależy mu na swoich pacjentach. Właściwie nie ma za bardzo do czego się przyczepić, może tylko to, że zapomniał, że …
Opinia dodana przez: Witold

lek. dent. Jolanta Ożarek

ul. Boremlowska 1 B

Po pierwszej wizycie mojej córki (7 lat) byłam panią doktor zachwycona, ale na tym radość się skończyła: 1. przy każdej wizycie było opóźnienie w kolejce co najmniej pół godziny, chcąc ominąć nudne czekanie (bo co niby ma do zrobienia 7 latek czekając 30-40-50 minut na wizytę, a czasem musiała brać że sobą jeszcze maluszka półrocznego, bo nie było z kim zostawić) jednego (i to już był ostatni u tej pani) …
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Katarzyna Połatyńska

Parzęczewska 36/69
95-100 Zgierz

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani doktor to osoba kompetentna, dokładna, kulturalna, traktuje pacjenta indywidualnie, a nie masowo, ma świetne podejście do nastolatków. Widać, że lubi swój zawód - właściwy człowiek, na właściwym miejscu - polecam!
Opinia dodana przez: Magda F.

lekarz Dariusz Sowiński

Diabetolog, Internista

Bielany Wrocławskie Dębowa 6
Kobierzyce

Miły czarujący doktor Dariusz Sowiński to geniusz w swoim zawodzie miałam problem w leczeniu cukrzycy on znalazł mi lek w 5 minut i problem minął . Korzystajmy z usług takich lekarzy jak pan Sowiński. Polecam Danuta

lekarz Jacek Kabziński

Urolog

ulica Bohaterów Kragujewca
85-863 Bydgoszcz

Wspaniały lekarz i człowiek.Ogromna wiedza i kompetencja,doskonały chirurg.Doskonały specjalista urolog,trafne diagnozy i sposób leczenia.Spokojnie i rzeczowo wyjaśnia problem,bardzo życzliwy.Polecam każdemu. Wdzięczny pacjent Zbyszek
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Janusz Radwański

Ginekolog

Senatorska 3
42-436 Pilica

Z całego serca polecam tego lekarza. Wizyta w przyzwoitej cenie. Bardzo konkretny i bez problemu można mu zaufać. Wszystko dokładnie tłumaczy, do tego dyskretny. Chodzę już do niego 3 lata i nie zamieniłabym na innego.