Powstańców Śląskich 3 lok. 52
Strzelce Opolskie
Świetny lekarz, bardzo dobrze się mną zajął, ekspresowe rtg, doradził i przepisał dobre leki. POLECAM !
Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
Pleszew
Bardzo kompetentna pani doktor. Miła zawsze uprzejma i pomocna. Zawsze znajduje czas dla pacjentów, godna polecenia.
NZOZ MALVITA
ulica Traugutta 30
Grodzisk Mazowiecki
W mojej rodzinie cała linia kobieca leczy się u Pani Doktor Danuty. Ja, jako już 3 pokolenie. Pani doktor to najlepszy fachowiec, legenda w swojej dziedzinie. Żałuję że przez swój strach przed fobia przed ginekologami, nie trafiłam do Doktor wcześniej- idealny lekarz na pierwszą wizytę u młodych kobiet, które współżyły bądź nie. Właśnie od pani Danuty moje wrażenie z ginekologią jest pozytywne i pacjentka aż ma ochotę przestrzegać zaleceń, badać …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Rogowscy
Jasia i Małgosi 8/4 (oś. Bajkowe)
Tczew
Super lekarz bardzo miły godny polecenia wywiad z pacjentem przeprowadza doklaadnie zleca badania diagnostyczne nie przepisuje leków w ciemno
Dental Prestige Sp z o.o.
ulica Barana 15
Byłam u dr Czajki w Sobota House of Dentistry na usunięciu dwóch ósemek. Spokój i opanowanie Pana Doktora a także wprawna ręka doprowadziły do tego, że zabieg trwał 20min. Wszystko przebiegało w miłej i sympatycznej atmosferze:) Bardzo polecam!
Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Partyzantów 10
Łuków
Podczas wizyty Pani doktor wszystko wyjaśnia i odpowiada szczegółowo na każde pytanie. Jest bardzo delikatna podczas wykonywanych badań. Wizyty przebiegają profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze. Bardzo sympatyczna, konkretna i wzbudzająca zaufanie osoba. Szczerze polecam!
NZOZ KAMED Ortopeda&Okulista
ul. Wojska Polskiego 14 A Stargard Szczeciński
Stargard Szczeciński
Pani orzecznik Małgorzata Werenc-Konieczna niemiła, nieempatyczna, na brak oświadczenia lekarskiego, że leki które biorę nie wpływają na prowadzenie pojazdów skwitowała "to logiczne", że takie zaświadczenie jest wymagane i że takie informacje o ich potrzebie są w ustawie. Po dostarczeniu wymaganego zaświadczenia, oraz dodatkowego potwierdzenia od psychologa transportu, którego nie było wymagane, próbowała mi wmówić że na poprzedniej wizycie miałem wpisany inny lek, niż obecnie. Efekt finalny taki, że osoba jak …
Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Bydgoszczy
ulica ks. Ryszarda Markwarta 6-8
Bydgoszcz
Lekarz o wielkim sercu. W kazdej sytuacji nam pomógł. Nawet w chorobach nie związanych z jego specjalizacją. Duży zakres wiedzy lekarskiej. Jestem zadowolona z każdej wizyty..polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum Gdańsk Kartuska
ulica Kartuska 4/6
Wizyta już druga u tego lekarza. Pan dr miły. Nie ocenia po wyglądzie. Skierowania na badania kompleksowe. Szuka przyczyny dolegliwości a nie zwala na nadmierne kilogramy. Polecam.
Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32
Uważam panią Doktor za świetnego lekarza! Już na samym początku widać było jej przejęcie i zaangażowanie w wykryciu i wyeliminowaniu moich dolegliwości, z którymi nie mogli poradzić sobie inni lekarze. Zawsze ma czas żeby wszystko dokładnie wyjaśnić, a odkąd prowadzi moją ciążę czuję, że dokonałam najlepszego wyboru. Zawsze ciepła, pomocna i dokładna!
AnestMed Piotr Gałkin Specjalistyczny Anestezjologiczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica św. Rocha 12 A
Białystok
Ja mam bardzo dobre zdanie o panu doktorze. Chodzę na wizyty kardiologiczne na nfz i naprawdę badania są szczegółowe, dużo skierowań na inne badania. Troska o pacjenta.
SPZOZ
ulica Szpitalna 37
Mińsk Mazowiecki
Lekarz z powolania a nie wypisywacz recept i zwolnień lekarskich. Zaangażowany w swoją pracę, rzetelny i konkretny. Trafne diagnozy Pana doktora oraz dopasowane medykamenty, skutecznie i szybko wyleczyły kilkukrotne, potężne infekcje. Taki lekarz, to skarb!
Stowarzyszenie Auxilium "Hospicjum Św. Arnolda Janssena w Nysie"
Sienkiewicza 7B
Nysa
Dr Miszkiewicz to lekarz hospicjum z prawdziwego powołania. Łączy ogromną wiedzę medyczną z niezwykłą empatią, spokojem i szacunkiem wobec pacjentów oraz ich rodzin. W najtrudniejszych momentach potrafi dać nie tylko fachową pomoc i realną ulgę w cierpieniu, ale także wsparcie, zrozumienie i poczucie bezpieczeństwa. Jego zaangażowanie, cierpliwość i ludzka życzliwość sprawiają, że chorzy oraz ich bliscy nie czują się pozostawieni sami sobie. To lekarz, któremu można w pełni zaufać.
WOJSKOWA SPECJALISTYCZNA PRZYCHODNIA LEKARSKA W BRANIEWIE
ulica Stefczyka 11
Braniewo
Lekarz o dużej wiedzy , życzliwy i pomocny. Trafiłem po wypadku akurat na jego dyżur i jestem bardzo zadowolony z udzielonej pomocy. Przeprowadzona operacja przebiegła sprawnie i bez komplikacji. Świetny fachowiec oraz bardzo kontaktowy człowiek.
ZESPÓŁ PORADNI "ZDROWIE"
ulica Zielona 2A
Poddębice
Bardzo dobry lekarz,przyjazny dla pacjenta ,pomocny , rzeczowy ,i co najważniejsze - trafna diagnoza i wdrożone leczenie , polecam serdecznie