Szanowna Pani Doktor Małgorzato Smreczyńska, serdecznie dziękuję za przeprowadzoną konsultację kardiologiczną...25 marca 2026r. Jestem pod wrażeniem Pani dokładności diagnostycznej, precyzyjnego doboru terapii oraz tego, jak rzeczowo i cierpliwie odpowiedziała Pani na wszystkie moje pytania. Dzięki Pani wizycie czuję, że moje migotanie przedsionków, obrzęki i inne problemy są pod dobrą kontrolą. To dla mnie ogromna ulga. Z szacunkiem i wdzięcznością Tadeusz Lenarcik
Centrum Medyczne Mediculum
Krasińskiego 2 lok. 41-42
Lublin
Mimo bardzo napiętego grafiku i dużego obłożenia pacjentami, Pan Doktor zawsze znajdował czas, aby podejść, uścisnąć dłoń, spokojnie porozmawiać i wszystko dokładnie wyjaśnić. Od pierwszego kontaktu było widać ogromną kulturę osobistą, empatię oraz szacunek do pacjenta — nie traktował chorego jak „kolejny przypadek”, lecz jak człowieka wymagającego uwagi i zrozumienia. Moja mama miała bardzo ciężki przypadek miażdżycy tętnicy szyjnej, a sam zabieg był trudny i skomplikowany. Mimo to Pan Doktor …
NZOZ Nowy Szpital w Wąbrzeźnie
ulica Wolności 27
Wąbrzeźno
Z całego serca polecam Panią Doktor. To niezwykle kompetentna, empatyczna i profesjonalna lekarka. Każda wizyta przebiega w spokojnej, życzliwej atmosferze – wszystkie moje pytania zostały dokładnie wyjaśnione, a badania przeprowadzone bardzo delikatnie.
ul. Królewiecka 1A
Włocławek
Dr Przybylski od początku wizyty wzbudził moje zaufanie spokojnym i rzeczowym podejściem. Dokładnie przeanalizował moją dokumentację, zadał właściwe pytania i nie bagatelizował żadnego z objawów. Doceniam też to, że poświęcił czas na wyjaśnienie mi wszystkich wątpliwości. Diagnoza okazała się trafna, a zaproponowane leczenie przyniosło oczekiwane efekty. Dr Przybylski łączy profesjonalizm ze zwykłą ludzką życzliwością - to rzadkie połączenie, za które jestem bardzo wdzięczna.
3 Wizyty prywatne u doktora. 1 wizyta doktor mówi jak najbardziej operację wykona na NFZ (haluksy) powiedział że Partner dowie się wszystkich szczegółów co do operacji na 2 wizycie na którą ma przynieść zdjęcia RTG stopy. (Partner zaznaczył że interesuje go operacja grudzień lub początek stycznia dr się zgodził) Druga wizyta okazuje się że doktor zapomniał o nim i nic nie załatwił kazał przyjść w grudniu dokładnie 14.12. Na tej …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska, Gabinet Medycyny Estetycznej
Zahajkowska 8C
Międzyrzec Podlaski
Pani Doktor bardzo mila ale 250 zł za bilans tzn nie bilans dziecka to lekka przesada . Taki bilans to ja mogłam dziecku zrobić sama w domu . Sorry ale nigdy więcej . Zero pytań o dziecka postępy , mowa itd. Nic kompletnie nic . Dla dzieci nie polecam
Świetny lekarz, miła, dokładna, empatycznaz moja córka jest bardzo trudnym przypadkiem - terapię trzebabylo wiele razy modyfikować. Dziś jestem mamą szczęśliwej 4-łatki, która mimo AZS i wielu innych kłopotów na tle alergicznym może normalnie żyć, jeść prawie wszystko co lubi i rozwijać się prawidłowo.
Trafiłam do Pana Doktora przez zupełny przypadek w trakcie konsultacji w szpitalu. Od pierwszego momentu wiedziałam że ja i mój kręgosłup trafiamy w dobre ręce. Rzeczowy, wymagający, bardzo dobry specjalista. Jak każdy lekarz - zapracowany ale czas dla pacjenta znalazł by wszystko wyjaśnić i przekazać dalsze zalecenia. Na pewno nie zaprzepaszczę jego ciężkiej pracy by postawić mnie na nogi. Polecam!!! Dziękuję!
SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11
wspanialy lekarz ogromne poswiecenie dla pacjenta chociaz co nie nalezy do jej obowiazkow nigdy nie zistawia pacjenta stara sie pomoc kompleksowo
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Specjalistyczny Diagnostyczno-Leczniczy MEDREM-POLIKLINIKA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Katowicka 55
Opole
Najlepsza pani doktor, bardzo mi pomogła - i pomaga nadal - w leczeniu anoreksji. Świetnie podchodzi do pacjenta, jest osobą ciepłą, wyrozumiałą, a zarazem z niesamowitą wiedzą, którą potrafi przekazać pacjentom. Z ręką na sercu polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.-MED
ulica Hutnicza 20
Krosno
Polecam doktora Piotra Banaś.Byłam z mamą potrafił wszystko wytłumaczyc był bardzo miły,kompetentny .
S.P. Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
Zamość
Polecam ale nei jako neurologa. Może w medycynie estetycznej się sprawdzi.
Kolejowa 28
Mietków
zapraszamy do odwiedzenia strony : http://www.stomatolog-brodecka.pl na której znajdą Państwo dodatkowe informacje
Zgłosiłam się do dr Purwina w widocznymi cieniami pod oczami. Doktor dokładnie wyjaśnił mi zasadę działania preparatu i efekty jakie przyniesie. Wykonany zabieg z zastosowaniem Nucleofillu Eyes dał świetne efekty! Okolica oka rozświetliła się i mega nawilżyła. Polecam, świetny specjalista!
Wszystko jak w ocenie,nic dodać nic ująć byle tak dalej .Mam zaufanie do jego kompetencji nie szkodzi ,a to najważniejsze.Poświęca dużo czasu pracy .Godny polecenia tłumaczy pacjentowi zrozumiale.Kompleksowo podchodzi do sprawy ZA CO SIĘ WEŹMIE TO DOPROWADZI DO KOŃCA i najważniejsze UPRZEJMY PRZE DUŻE U.
Witam serdecznie. Chcialam opisac moja historie tutaj aby pomóc każdemu łatwiej podjąć decyzje a przede wszystkim polecic dr Andrzeja Komora. W 2020 zglosilam sie z bardzo dużym bólem kolana na ostry dyżur do szpitala w Otwocku. Zrobiono mi tam rentgen i stwierdzono ze wszystko jest w porządku i jak bedzie dalej bolec to mam się zgłosić ponownie. Poniewaz bol nie ustawal, zglosilam sie ponownie po tygodniu do tego samego szpitala …
Batalionów Chłopskich 24
Gdynia
Lekarz z bardzo dużą wiedzą. Merytoryczne podejście do problemu. Pełne omówienie problemu oraz zalecona kompleksowa terapia. Z silnego rzutu łuszczycy wyprowadził mnie w ciągu tygodnia intensywnego leczenia. Bardzo polecam.
Świetny specjalista, dobry człowiek. Dostałam już drugi raz dobrą poradę i podpowiedź w kwestii znalezienia odpowiedzi na nurtujące mnie pytania w kwestii błędòw medycznych, ktòrych ofiarą byłam dwa razy oraz w kwestii długoletnego zastosowanego leczenia choroby przewlekłej, które nie przynosi żadnych dobrych efektòw. Polecam Panią Doktor.