kardiolog internista

lekarz Stanisław Dobrzycki

Szpital 'Wysoka Łąka"
Sanatoryjna 27
58-530 Kowary

Świetne podejście do pacjenta, cierpliwość wobec starszych osób, dokładne tłumaczenie choroby i sposobu jej leczenia. Bardzo kompetentny, wzbudzający zaufanie. Bardzo sympatyczny.

lekarz Arkadiusz Kaleta

Specjalistyczny Gabinet Prywatny
ul. Krakowskie Przedmieście 11/1
32-300 Olkusz

Dr Kaleta to lekarz z powołaniem. Kompetentny, uczciwy, lekarz z ludzką twarzą. Z pacjentem umie się komunikować i cierpliwie, rzeczowo wszystko tłumaczy. Jestem jego pacjentką od dawna i polecam każdemu. Najważniejsze jednak jest to, ze jest skuteczny. Potrafi kompleksowo spojrzeć na pacjenta.

lekarz Ewa Opalińska-Ciszek

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Cudowna Pani doktor, ogromna wiedzą przekazana w sposób dla mnie zrozumiały. Bardzo długi wywiad, dokładne zalecenia. Lekarz z prawdziwego powołania. Oby więcej takich z sercem na dłoni. Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Maria Niemiec

NZOZ"ZDROWIE"
Kraszewskiego 83
33-380 Krynica-Zdrój

Wspaniały lekarz, ale niestety brutalnie wyrzucony z pracy przez Dyrekcję Poradni " Zdrowie" lek Jadwigi Kram-Moskałowej przy ul. Kraszewskiego. Bez rozwiązania umowy, bez pożegnania - po 23 latach gorliwej służby chorym, zwłaszcza najuboższym. Grzie jest druk rozwiązania umowy, kto go podpisał. bo Pani dr nikt nie przedstawił go do podpisania, Kto pragnie odszukać Panią Doktor - podaję dane : tel:18 471-36-28, ul. Czarny Potok 11/51. nie trzeba lękać się wysokich …
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Małgorzata Hrehorowicz

ulica Krzywa 14
34-400 Nowy Targ

Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca

lekarz Marek Pawłucki

Bielskiego 41 lok. 8
37-700 Przemyśl

wspaniały lekarz i człowiek ZAWSZE kompetentnie rozmawia z pacjentm umiejac wszystko wytłumaczyc zwykłymi słowami
Opinia dodana przez: danuta

lekarz Wiesław Piotrowski

NZOZ Centrum Kardiologiczne "AMICOR"
ulica Krakusów 4

Pierwsza wizyta wczoraj. Mam przekonanie , że trafiłem na specjalistę z wyższej półki. Pełne zaufanie i nadzieja ,że zaradzi moim wielorakim problemom kardiologicznym.
Opinia dodana przez: Stefan

lekarz Halina Brzyżkiewicz

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Z czystego serca polecam panią doktor.Jej podejście do pacjenta pierwsza klasa .jest idealnym kardiologiem.Mojemu tacie życie uratowała a mnie pomogła z tętnem .bardzo dziękuję Pani doktor.
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Jacek Lewandowski

Warszawski Uniwersytet Medyczny - Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny w Warszawie - Klinika Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii

Wybitny specjalista, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta, tłumaczy choroby,kompetentny - godny polecenia Marek Chrołowski
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Mariusz Gryl

ulica Sucharskiego 32B/25
42-300 Myszków

Bardzo dobry specjalista. Rzetelny ,kompetentny , rzeczowy, a przy tym niezwykle kulturalny, empatyczny. Wszystko wytłumaczone spokojnie i dokładnie. Polecam Pana Doktora Mariusza Gryla . Szlachetny człowiek.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Bożena Wrzosek

Biała 47
26-600 Radom

Z czystym sumieniem polecam tą specjalistke. Uprzejmą bezinteresowna pani doktor. Godna polecenia wszystko wyjaśni dokładnie bez nerwów i stresu.
Opinia dodana przez: Michał Czerwiński

lekarz Andrzej Dejewski

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
87-100 Toruń

Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Barbara Mechowska-Kleyff

SPZOZ
ulica Szpitalna 37
05-300 Mińsk Mazowiecki

wspaniała Pni doktor...leczy moje skołatane serduszko parę lat i jest dobrze ...żyję ...choć schorzenie jest poważne....ale wszystko pod kontrolą Pani doktor Barbary Mechowskiej Kleyf...
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Dawid Bąkowski

Tatrzańska 11
25-550 Kielce

Polecam bardzo serdecznie pana doktora. Świetny specjalista, rzeczowy, konkretny, wnikliwy, kompetentny. Zainteresowany swoim pacjentem. Potrafi wnikliwie i przystępnym językiem opisać podliże choroby, jej przebieg, leczenie. Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Jego ciepły głos wpływa kojąco na pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Marek Balcerzak

ulica Powstańców Warszawy 6A/131
85-681 Bydgoszcz

Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Maciej Kluczewski

Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
38-300 Gorlice

Bardzo polecam Pana doktora najlepszy kardiolog w Gorlicach podejście do pacjenta na wysokim poziomie profesjonalnym uważnie wysłucha zbada zainteresuje się wszystko wytłumaczy doradzi co dalej naprawdę polecam Pana Kluczewskigo wspaniały i miły kardiolog w Gorlicach Polecam

lekarz Paweł Kuziemka

Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Ewa Klamczyńska

1-go Maja 87
05-340 Kołbiel

Witam, Pani dr dokładnie bada pacjenta. Stawia trafne diagnozy. Poświęca dużo czasu. Jest przy tym ciepłą, bardzo sympatyczną osobą. Polecam!!!!!!
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Mirosław Dyląg

N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
33-100 Tarnów

Wspaniały lekarz,podchodzi do pacjenta z zaangażowaniem,jest bardzo miły,kompetentny Leczy moje serce już parę lat. Dzięki panu doktorowi moje serce jest w lepszym stanie. Z wielkim sercem polecam pana doktora. Oby więcej było takich lekarzy jak pan doktor.

dr n. med. Arkadiusz Orzeł

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.