Szpital 'Wysoka Łąka"
Sanatoryjna 27
Kowary
Świetne podejście do pacjenta, cierpliwość wobec starszych osób, dokładne tłumaczenie choroby i sposobu jej leczenia. Bardzo kompetentny, wzbudzający zaufanie. Bardzo sympatyczny.
Specjalistyczny Gabinet Prywatny
ul. Krakowskie Przedmieście 11/1
Olkusz
Dr Kaleta to lekarz z powołaniem. Kompetentny, uczciwy, lekarz z ludzką twarzą. Z pacjentem umie się komunikować i cierpliwie, rzeczowo wszystko tłumaczy. Jestem jego pacjentką od dawna i polecam każdemu. Najważniejsze jednak jest to, ze jest skuteczny. Potrafi kompleksowo spojrzeć na pacjenta.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Cudowna Pani doktor, ogromna wiedzą przekazana w sposób dla mnie zrozumiały. Bardzo długi wywiad, dokładne zalecenia. Lekarz z prawdziwego powołania. Oby więcej takich z sercem na dłoni. Polecam wszystkim
NZOZ"ZDROWIE"
Kraszewskiego 83
Krynica-Zdrój
Wspaniały lekarz, ale niestety brutalnie wyrzucony z pracy przez Dyrekcję Poradni " Zdrowie" lek Jadwigi Kram-Moskałowej przy ul. Kraszewskiego. Bez rozwiązania umowy, bez pożegnania - po 23 latach gorliwej służby chorym, zwłaszcza najuboższym. Grzie jest druk rozwiązania umowy, kto go podpisał. bo Pani dr nikt nie przedstawił go do podpisania, Kto pragnie odszukać Panią Doktor - podaję dane : tel:18 471-36-28, ul. Czarny Potok 11/51. nie trzeba lękać się wysokich …
ulica Krzywa 14
Nowy Targ
Pani Doktor jest rewelacyjną specjalistką! po kilku latach męczarni i prób leczenia przez innych kardiologów trafiłam do Pani Hrehorowicz. Od roku biorę tylko jedną tabletkę dziennie (a nie 3 jak przedtem bez efektów) i moje życie zmieniło się na dużo bardziej komfortowe. Polecam wszystkim ze szczerego serca
NZOZ Centrum Kardiologiczne "AMICOR"
ulica Krakusów 4
Pierwsza wizyta wczoraj. Mam przekonanie , że trafiłem na specjalistę z wyższej półki. Pełne zaufanie i nadzieja ,że zaradzi moim wielorakim problemom kardiologicznym.
Warszawski Uniwersytet Medyczny - Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny w Warszawie - Klinika Chorób Wewnętrznych, Nadciśnienia Tętniczego i Angiologii
Wybitny specjalista, bardzo rzetelnie podchodzi do pacjenta, tłumaczy choroby,kompetentny - godny polecenia Marek Chrołowski
Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
Toruń
Profesjonalne i skuteczne wyniki leczenia. Posiadam duże zaufanie do kompetencji jako lekarza, ponieważ nigdy się nie zawiodłem.
SPZOZ
ulica Szpitalna 37
Mińsk Mazowiecki
wspaniała Pni doktor...leczy moje skołatane serduszko parę lat i jest dobrze ...żyję ...choć schorzenie jest poważne....ale wszystko pod kontrolą Pani doktor Barbary Mechowskiej Kleyf...
Polecam bardzo serdecznie pana doktora. Świetny specjalista, rzeczowy, konkretny, wnikliwy, kompetentny. Zainteresowany swoim pacjentem. Potrafi wnikliwie i przystępnym językiem opisać podliże choroby, jej przebieg, leczenie. Pan doktor jest bardzo sympatyczny. Jego ciepły głos wpływa kojąco na pacjenta. Kultura osobista na najwyższym poziomie.
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny, empatyczny, godny zaufania. Leczę się u niego już 15 lat i poleciłam wielu znajomym.
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Bardzo polecam Pana doktora najlepszy kardiolog w Gorlicach podejście do pacjenta na wysokim poziomie profesjonalnym uważnie wysłucha zbada zainteresuje się wszystko wytłumaczy doradzi co dalej naprawdę polecam Pana Kluczewskigo wspaniały i miły kardiolog w Gorlicach Polecam
Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
Ostrowiec Świętokrzyski
Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
N ZOZ Centrum Medyczne Eskulap
ulica M. Dąbrowskiej 24
Tarnów
Wspaniały lekarz,podchodzi do pacjenta z zaangażowaniem,jest bardzo miły,kompetentny Leczy moje serce już parę lat. Dzięki panu doktorowi moje serce jest w lepszym stanie. Z wielkim sercem polecam pana doktora. Oby więcej było takich lekarzy jak pan doktor.
Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
Tychy
Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.