kardiolog internista

lekarz Wiesław Mejzner

Wawelska 22
19-300 Ełk

Doktor Mejzner jest kompetentnym i empatycznym specjalistą.Bardzo chętnie wrócę,gdy tylko będzie taka potrzeba.Polecam z czystym sumieniem
{'id': 18342, 'name': 'Myślenice'} Internista
                                       dr n. med. Marcin Marcinkowski

dr n. med. Marcin Marcinkowski

KARDIO GRUPA
OS. TYSIĄCLECIA 1
32-400 Myślenice

Niezwykle kompetentny i skrupulatny. Zwraca uwagę na każdy szczegół i proponuje skuteczne rozwiązania. Na dodatek jest przesympatyczny. Gorąco polecamy! Antar & Natalia, Holandia
Opinia dodana przez: Antar

lekarz Mariusz Truszczyński

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Witam wszystkich mam zapytanie .Czy mozna za wizytę płacić blikiem? Będę pierwszy raz i chciałam się zorientować. Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Karolina Zakutyńska-Kowalczyk

BiM-Med Centrum Medyczne
ul Kościuszki 2/1
Koszalin

Pani kardiolog to bardzo miła osoba. Lekarz z powołania i prawdziwego zdarzenia. Podejście do pacjenta - wzorowe. Wszystko dokładnie i powoli objaśnione. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy pytań - rzetelna i jasna odpowiedź. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem Panią Dr. Z czystym sumieniem mogę polecić w 100% każdemu. Spokojnie wysłuchała z jakimi dolegliwościami przyszedłem, przeprowadziła badanie. Wizyta należała do bardzo przyjemnych oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Janusz Kowalik

lekarz Andrzej Skowroński

Centrum Alergologii
Związku Jaszczurczego 22
82-300 Elbląg

Wspanialy lekarz z fachową wiedzą i ogromnym zaangazowaniem do pacjenta.Miły i sympatyczny ze zrozumieniem do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo.Miło mi i cieszę się ,że spotkałem takiego lekarza dzięki któremu żyje do tej pory.Diagnozy zawsze wlaściwe i fachowe leczenie za co bardzo serdecznie dziękuję.

dr n. med. Piotr Lenczewski

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Pan doktor P.Lenczewski jest wspanialym lekarzem godnym polecenia.Bardzo cieply czlowiek.Mialam w czerwcu koronografie,bardzo sie balam i to wlasnie pan doktor mnie uspokoil,jako jedyny wytlumaczyl na czym polega to badanie.Mialam wielkie szczescie,ze akurat mial dyzur w szpitalu.Profesjonalizm i talent tak mozna powiedziec o doktorze.Dziekuje panu z calego serca za wszystko co pan dla mnie zrobil.Dzis po badaniu czuje sie swietnie,a to zasluga pana doktora.Pan doktor zasluguje nie na piatki,tylko na same …
Opinia dodana przez: anna

lekarz Andrzej Gałuszka

Prywatny Gabinet Lekarski Andrzej Gałuszka
Brzozowa 26
44-238 Czerwionka-Leszczyny

Fachowa opieka lekarska, bez ceregieli i użalania się. Nie należy do osób serdecznych, ale wzbudzających zaufanie i wiarę w kompetencje. Rzeczowy i solidny. Zdecydowanie bez strachu powierzam mu swoje zdrowie.

dr Paweł Heród

Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice

Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Wojciech Faron

Gabinet Internistyczny Wojciech Faron
Piłsudskiego 73
67-100 Nowa Sól

Lekarz, który naprawił tętnice wieńcowe mojemu Tacie- mimo, ze w dużych ośrodkach nie chciano się tego podjąć, ze względu na komplikacje. Jestesmy niezmiernie wdzięczni, gdyż dzięki temu Tato może poddać się terapii leczenia nowotworu, z niewydolnością nie miałby żadnych szans na leczenie.
Opinia dodana przez: Emilia Haleczko

lekarz Marcin Bania

ul. Filtrowa, Batorego, Witkowskiego
Toruń

Lekarz z najwyższej półki. Bardzo sympatyczny,kompetetny, życzliwy z pięknym uśmiechem który go ozdabiania. Dziękuję za opiekę w ostatni dzień mojego pobytu w szpitalu. Podziękowania za miły kontakt,,za ludzką życzliwość i życzę dużo zdrowia i sukcesów w pracy

lekarz Grzegorz Rak

Ul.Focha 14
26-600 Radom

Pan Doktor to przede wszystkim bardzo sympatyczny człowiek. Ma super podejście do pacjenta. Jest bardzo dokładny i angażuje się w leczenie i pomoc pacjentowi. Wysokiej klasy specjalista. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Dawid B

lekarz Lucyna Lenartowska

Piastowska 37/4

Miałem kilka lat temu przyjemność wizyty u Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolony. Fachowe przebadanie, fachowa porada, skierowanie na dodatkowe badania oraz bardzo dobra opieka lekarska. Dzieki pomocy Pani Doktor nie dość, że dolegliwości sercowe ustały to i nie powracają. Dodam do tego, że dzięki szybkiej reakcji Pani doktor mój tato nadal żyje. Uważam tego lekarza za świetnego specjalistę.
Opinia dodana przez: RadekS

dr Irena Liszka

Tychy

To jest anioł, w skórze kompetentne konkretnej, bardzo miłej Pani doktor. Nie wiedziałam, że mamy w Świnoujściu tak fantastycznego specjalistę. Pani doktor zaopiekowala się mną jak córką, czułam się bezpiecznie i wyjątkowo. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, Pani doktor DZIĘKUJĘ ❤.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Zofia Oko-Sarnowska

Św. Trójcy 2 A/1

Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.

lekarz Anna Nej

ul. Michała Bałuckiego 12/8
82-300 Elbląg

Pani doktor jest bardzo dobrym kardiologiem i wspaniałym człowiekiem- kompetentna i wnikliwa w poszukiwaniu przyczyn chorobi, przyjazna pacjentom. Uratowała życie mojego męża, który był w bardzo ciężkim stanie.
Opinia dodana przez: Urszula Maria

Janusz Sadowski

Miejski Szpital Zespolony

Lekarz ,, anioł "z super podejściem do pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy. Godny polecenia kardiolog.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Monika Lipiec

Gabinet Monika Lipiec
Wiejska 3
26-434 Przysucha

Polecam. Pani Doktor bardzo sumienna. Dzięki swojemu zaangażowaniu zdiagnozowała chorobę mojego męża.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Sławomir Szydlik

Centrum Medyczne Szydlik - Med
ul. Złota 4 A
Pajęczno

Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają skrzydeł-lecz pasją ich jest serce-dla wszystkich którzy chcą żyć. Pan Doktor Sławomir Szydlik – to super lekarz , polecam go wszystkim, którzy mają problemy z sercem. Wykryje każdą wadę serca, dokładnie bada, tłumaczy , trafnie stawia diagnozę , kieruje do specjalistów ,proponuje dodatkowe badania. Udziela odpowiedzi na pytania-posiada szeroką wiedzę. Lubiany i ceniony .Już na pierwszej wizycie trafnie ocenił stan mojego serca, …
Opinia dodana przez: Bożena

dr n. med. Piotr Duchnowski

Kardiolog, Angiolog

Świetny specjalista kardiolog, na wizycie jeśli trzeba od razu wykonuje echo serca dzięki czemu Pan Doktor postawił mi dobrą diagnozę - rozpoznał guza serca i skierował na operację do Anina. Jestem zdrowy. Dziękuję

lekarz Jarosław Kalarus

Samodzielny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jasienicy
Jasienica 845
43-392 Jasienica

Lekarz z prawdziwym powołaniem, z wielkim zaangażowaniem, pełny profesjonalizm połączony z życzliwością i ciepłem, bardzo pomocny i uprzejmy w kontaktach z pacjentem. Świadomość, że jesteśmy w tak dobrych rękach, jest dla nas ogromnym komfortem psychicznym. Bardzo polecamy i z całego serca życzymy dalszych sukcesów w życiu zawodowym oraz pomyślności i wszelkiego dobra w życiu prywatnym.
Opinia dodana przez: Alicja i Jerzy