Kolmed Spółka Jawna Kompleksowa Obsługa Medyczna Dariusz Skowera i Wspólnik
Konstancin-Jeziorna
Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTMED - Ryszard Konior
ulica Pszenna 11
Bielsko-Biała
Zgłosiłem się z problemem spadków ciśnienia i osłabienia przy zmianie pozycji podczas ćwiczeń. Już wtedy brałem Polsart i miałem prawidłowe ciśnienie. Zamiast szukać przyczyny, lekarka przepisała dodatkowo beta-bloker (Nebivolol 5 mg), który mógł nasilać objawy. Mimo że mówiłem, iż trenuję na siłowni, usłyszałem jedynie, że „jest fanką lekkich ćwiczeń”. Po odstawieniu leku ciśnienie jest prawidłowe, a problem się zmniejszył. W mojej ocenie – decyzja o wdrożeniu Nebivololu była nietrafiona.
Centrum Medicover Bora Komorowskiego
Bora Komorowskiego 25 B
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Renata Leniec
ul. Wł. Łokietka 3/U2
Lubin
jestem pacjentem Pani Doktor od 2012 roku i mam zaufanie tylko do Niej , przemiła dokładna leki dopasowuje super .Dziękuje Pani za Wielką Pomoc dla mnie mojej rodziny i moich znajomych .
Kanarkowa 13
Żerniki Wrocławskie
Wizyta punktualnie, podczas badania wszystko zostało dokładnie wyjaśnione w czym tkwi problem, cena porady przystępna, personel Medixu miły, miejsce położenia przychodni ok, jest gdzie zaparkować, polecam
Prywatna Praktyka Lekarska Kardiologiczno-Internistyczna Barbara Kwiatkowska
Broniewskiego 4/8
Toruń
Świetny lekarz, profesjonalistka w każdym calu. Bardzo dobrze dobrała mi leki, czuję się znacznie lepiej. Dodatkowo mam do niej zaufanie - wg mnie to jeden z lepszych lekarzy w Toruniu
Gabinet Jarosław Goldman
Saperska 6/12A
Legnica
Doktorzy Nauk Medycznych, Profesorowie i Lekarze to Skarb Naszego Narodu. WIELCY LUDZIE. Doktor Jarosław Goldman do takich Ludzi należy. Poświęcił mi dużo czasu, wnikliwie zapoznając się z moimi chorobami współistniejącymi, żeby dobrać dla mnie odpowiednie leki, po których czuję się o niebo lepiej. Cenię Doktora za Przeogromną Wiedzę Medyczną, za Rzeczowość, Skrupulatność, Profesjonalizm i Intuicję. Chylę czoła przed Takimi Ludźmi jak Doktor. CHWAŁA IM ZA TO, że SĄ. Mam to …
Lekarz z powołania, tacy lekarze to gatunek na wymarciu. Pan Doktor niezwykle kompetentny, uprzejmy, fachowy, ma czas dla pacjenta nie na zasadzie płac pan i idź już sobie. Generalnie nie lubię lekarzy, ale przebywanie obok takiego fachowca to przyjemność dla pacjenta. Życzę Panu Doktorowi 120 lat w zdrowiu. Polecam z całego serca.
ulica Szeherezady 81
Być pod opieką profesora, to wielkie szczęście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a przy tym "skromność wielkiego człowieka". Dzięki swojej wiedzy, potrafi postawić trafna diagnozę. Zostaniesz zaopiekowany od początku do końca. To lekarz który żyje tym co robi. Przy tym rzeczowy, bezpośredni do bólu szczery. Stawia trafna diagnozę. Leczy skutecznie. Sam kontakt z nim i jego wiedzą uspakaja. Nie zostawi chorego w potrzebie, wyleczy. Dziękuję Panie profesorze.