BiM-Med Centrum Medyczne
ul Kościuszki 2/1
Koszalin
Pani kardiolog to bardzo miła osoba. Lekarz z powołania i prawdziwego zdarzenia. Podejście do pacjenta - wzorowe. Wszystko dokładnie i powoli objaśnione. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy pytań - rzetelna i jasna odpowiedź. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem Panią Dr. Z czystym sumieniem mogę polecić w 100% każdemu. Spokojnie wysłuchała z jakimi dolegliwościami przyszedłem, przeprowadziła badanie. Wizyta należała do bardzo przyjemnych oby więcej takich lekarzy.
Centrum Alergologii
Związku Jaszczurczego 22
Elbląg
Wspanialy lekarz z fachową wiedzą i ogromnym zaangazowaniem do pacjenta.Miły i sympatyczny ze zrozumieniem do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo.Miło mi i cieszę się ,że spotkałem takiego lekarza dzięki któremu żyje do tej pory.Diagnozy zawsze wlaściwe i fachowe leczenie za co bardzo serdecznie dziękuję.
Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79
Pan doktor P.Lenczewski jest wspanialym lekarzem godnym polecenia.Bardzo cieply czlowiek.Mialam w czerwcu koronografie,bardzo sie balam i to wlasnie pan doktor mnie uspokoil,jako jedyny wytlumaczyl na czym polega to badanie.Mialam wielkie szczescie,ze akurat mial dyzur w szpitalu.Profesjonalizm i talent tak mozna powiedziec o doktorze.Dziekuje panu z calego serca za wszystko co pan dla mnie zrobil.Dzis po badaniu czuje sie swietnie,a to zasluga pana doktora.Pan doktor zasluguje nie na piatki,tylko na same …
Prywatny Gabinet Lekarski Andrzej Gałuszka
Brzozowa 26
Czerwionka-Leszczyny
Fachowa opieka lekarska, bez ceregieli i użalania się. Nie należy do osób serdecznych, ale wzbudzających zaufanie i wiarę w kompetencje. Rzeczowy i solidny. Zdecydowanie bez strachu powierzam mu swoje zdrowie.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Pomogła mojej babci zdiagnozować problemy sercowe. Cierpliwie, w prosty sposób wytłumaczyła problem. Diagnoza trafiona od pierwszej wizyty, gdzie poprzedni kardiolodzy nawet o takie rzeczy nie zapytali.
Szpital Jana Pawła II, Klinika Chorób Serca i Naczyń, Kraków
Centrum Medyczne Trimed, Lwowska 43, Wadowice
Bardzo kompetentny lekarz. Słucha i stara się najlepiej jak potrafi. Polecam każdemu. Wyzwanie nie stanowi dla niego problemu.
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą , mam problemy z sercem , miewałam duszności , lecze się u niej już od jakiegoś czasu , leki mam świetnie dobra - bez skutków ubocznych za pierwszym razem.
Gabinet Internistyczny Wojciech Faron
Piłsudskiego 73
Nowa Sól
Lekarz, który naprawił tętnice wieńcowe mojemu Tacie- mimo, ze w dużych ośrodkach nie chciano się tego podjąć, ze względu na komplikacje. Jestesmy niezmiernie wdzięczni, gdyż dzięki temu Tato może poddać się terapii leczenia nowotworu, z niewydolnością nie miałby żadnych szans na leczenie.
Prywatny gabinet kardiologiczny
Sychty 32
Stężyca
Dr Jakub Makurat Polecony mi został przez kliku znajomych ze względu na jego kompetencje.Od pierwszej wizyty czuję się zaopiekowany.Pan dr poświęca mi czas na wytłumaczenie na czym polega wyjątkowość mojego serca ( co tam się dzieje i dlaczego ) na jakim jestem etapie i jak z tym żyć, jak leczyć. Czuję się wysłuchany i spokojny o jutro. Jeżeli istnieje wzorzec podejścia lekarza do pacjenta to Pan Doktor Jakub Makurat tym …
Miałem kilka lat temu przyjemność wizyty u Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolony. Fachowe przebadanie, fachowa porada, skierowanie na dodatkowe badania oraz bardzo dobra opieka lekarska. Dzieki pomocy Pani Doktor nie dość, że dolegliwości sercowe ustały to i nie powracają. Dodam do tego, że dzięki szybkiej reakcji Pani doktor mój tato nadal żyje. Uważam tego lekarza za świetnego specjalistę.
Posiada duże doświadczenie, jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Byłam u wielu kardiologów i przyznaję że dr Gnyp naprawdę się wyróżnia. Jego podejście do pacjenta jest zaskakujące. Zgłosiłam się do niego jedynie z opisem EKG a doktor poprowadził inne badania echo serca, holter ciśnieniowy, badania labolatoryjne - postawił diagnozę i wreszcie leczę się w dobrym kierunku. Mam odpowiednią dietę, ponieważ po 5 latach biegania po specjalistach okazało się że przyczyną bóli sercowych …
Lekarz o którym piszę jest wspaniałym człowiekiem , profesjonalista a przy tym z ogromną wiedzą kardiologiczną . Uratował mojego tatę wiele razy i dzięki niemu mój synek może cieszyć się ukochanym dziadkiem . Służy pomocą w każdej chwili . Panie doktorze Dziękuję za wspaniałą opiekę przez tyle lat . Córka pacjenta Zdzisława S