Filtruj terminy

pediatra pediatra rehabilitant rehabilitant

lekarz Hanna Prajs

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Opinia dodana przez: Mariya

lekarz Agata Wachowska-Witbrodt

ul. św. Jacka 24A
84-200 Wejherowo

Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam

lekarz Kamilla Jakubowska

Os. Wieniawa 58 A
64-100 Leszno

Bardzo z całego serca polecam panią doctror miła uśmiechnięta pełna empati moja córeczka ją uwielbia. Moja córeczka zazwyczaj płaczę u lekarzy a u pani Kamili zero płaczu sam uśmiech polecam wszystkim.

lekarz Anna Krzyślak

Malinowa 13
65-125 Zielona Góra

Wspaniały lekarz. Oceniający stan pacjenta w każdym aspekcie i zlecający zabiegi pod kątem dolegliwości. Przy tym życzliwa i skuteczna. Pozdrawiam Panią serdecznie.

lekarz Małgorzata Nowak-Plęs

Al. W. Sikorskiego 190
35-304 Rzeszów

Świetne podejście do pacjenta oraz rodziców. Pomimo widocznej "bieganiny" na oddziale, znalazła czas by porozmawiać z nami (rodzicami), wyjaśnić wszystko co dzieje się z dzieckiem i uspokoić. Widać, że ma dużą wiedzę i zależy jej na pacjentach, a to dziś nie takie częste.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Marta Niemczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Leczenia Chorób Narządu Ruchu
ulica Staszica 3
38-400 Krosno

Pani doktor Marta Niemczyk przyjęła mnie i moją żonę w sanatorium w Iwoniczu-Zdrój. Po dokładnym zbadaniu życzliwie postawiła diagnozę zgodną z opiniami wcześniejszych badań innych lekarzy w Łodzi i innych miejsc. Zalecenia rehabilitacyjne i ich wykonywanie w sanatorium (po dwóch dniach) doskonałe. Bardzo miła lekarka. Doskonałe podejście.

lekarz Ewa Szyma

ulica Wolna 32
42-200 Częstochowa

Pani Doktor ma świetny kontakt z pacjentami. Jest niezwykle skrupulatna, dokładna, skupiona na badaniu, pełna empatii, sympatyczna, chętna do pomocy. Prowadziła mojego syna bardzo długo i dzięki niej udało mi się pomóc dziecku.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Małgorzata Klimek

ulica Szlak 14b/3

Ze szczerego serca polecam panią doktor Małgorzatę Klimek. Jest przede wszystkim człowiekiem z sercem i duszą. Mimo ilości pacjentów, odpowiedzlności, zmęczenia nigdy nie narzeka. Zawsze stara się pomóc, wykazuje cierpliwość, zaufanie. To bardzo ważne w relacji z rodzicem. Zleca odpowiednią ilość badań, szuka rozwiązań, by pomóc pacjentowi. Zaangażowana i z pasją spełnia się w swej pracy. Ja dziękuję szczerze za prowadzenie i leczenie moich synów bliźniaków. To lekarz z powołania. …
Opinia dodana przez: Andżelina

lekarz Dariusz Gustowski

ulica Jaworowa 22
42-603 Tarnowskie Góry

Do Pana Gustowskiego chodzę już od kilku lat, jednak nie będę z nim kontynuowała leczenia mojej choroby. Na każdej wizycie z NFZ pan Dariusz jest bardzo nieprzyjemny wręcz da się odczuć, że niezadowolony, iż mu nie płacimy. Wizyta wygląda jak typowa memowa "2 minutówka". Natomiast na prywatnych wizytach lekarz poświęca już trochę więcej czasu pacjentowi, ale codziennością są jego dziwne teksty wprawiające w dyskomfort pacjenta. Kolejnym problemem jest jego duże …
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Beata Dębińska

Mieszka I 13 lok. 94
26-600 Radom

Pani doktor bez empatii do pacjenta. Wizyta, za którą NFZ nie powinien jej zapłacić. Nie przyszłam po mądrości typu, że życie jest ciężkie lub że w Polsce leczenie i tak jest proste. Nie otrzymałam pomocy, ponieważ wcześniej leczyłam się na inne schorzenie. Przecież kręgosłup i schorzenia nóg nie są ze sobą powiazane. Zostałam odesłana z kwitkiem. Zero kultury, poczułam się jak śmieć. Tylko dla tych, którzy są znajomymi lub przychodzą …
Opinia dodana przez: Gosia

ul. Szczecińska 16
77-300 Człuchów

lekarz Józef Żądło

Pediatra, Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka - Lekarz Rodzinny
401
34-733 Mszana Górna