Z całego serca polecam dr Kamila – to wspaniały specjalista, który już podczas jednej wizyty potrafił mnie uspokoić i szczegółowo wyjaśnić wszystkie kwestie związane z moimi dolegliwościami. Dr Kamil wykazuje się nie tylko ogromną wiedzą, ale też wyjątkową empatią i zrozumieniem. Jego zalecenia przynoszą oczekiwane efekty, a sama wizyta przebiegała w bardzo komfortowej atmosferze. Zdecydowanie będę wracać do Dr Kamila, jeśli tylko zajdzie taka potrzeba. Zaufanie do takiego lekarza to …
Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Anna Barucha Kępka - Specjalista Ortodonta
wrocławska 36/2a
Bytom
Zakończenie leczenia przerosło moje oczekiwania. Bardzo dziękuję za profesjonalizm dalszych sukcesów zawodowych. Zbych
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZBM Zdrowie s.c.
Powstańców Warszawskich 64 B/1
Bytom
Z całego serca polecam Pana Doktora. Zaangażowany i odpowiedzialny człowiek na odpowiednim stanowisku. Pełen profesjonalizm.
Arka-Med Sp. z o.o. NZOZ
ul. Arki Bożka 15a
Bytom
To człowiek który kłamie. Powiela kłamstwa reszty pseudo lekarzy bo taka mają specjalizacje. Komentarze sam sobie pisze kogoś naśladując. Bardzo szkodliwy. Zmieniam lekarza ten jest chory.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 4 w Bytomiu - oddział onkologii klinicznej
ul. Aleja Legionów 10
Bytom
Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Gostkowcy Neurologia
Strzelców Bytomskich 4 lok. 1
Bytom
Pani doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, ciepla, empatyczna, poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie slucha, uprzejmie odpowiada na wszystkie pytania pacjenta. Lekarz którego polece każdemu.
Wspaniały lekarz z prawdziwego zdarzenia. Bardzo wysoka kultura osobista, wysłucha, wszystko omówi dokładnie. Bardzo serdeczny i zawsze uśmiechnięty. Przeważnie lekarze zbywają pacjentów ale nie pan doktor, który wręcz zachęca aby pacjent nie wychodził. To rzadkość. Prawdziwy specjalista o wyjątkowym sercu i podejściu do pacjenta. Zasługuje na najwyższe uznanie.
Centrum Medyczne Sigma-Bi
Wyczółkowskiego 26/2-9
Bytom
Uczęszczam na terapię od 6 miesięcy. Pan Michał od pierwszej wizyty budzi zaufanie. Dzięki dobremu podejściu człowiek nie stresuje się na spotkaniach.
Szpital Specjalistyczny Nr 2 w Bytomiu
Stefana Batorego 15
Bytom
W czasach epidemii covid-19 chyba jeden z niewielu lekarzy, którzy nie ulegli panice koronowirusa i naprawdę dalej chcą pomagać pacjentom. Pan Doktor Maciej Dec po rozmowie telefonicznej jak jeden z niewielu laryngologów zgodził się na tradycyjną wizytę nie próbując zdiagnozować mojej przypadłości przez telefon. Poprzedni lekarze proponowali jedynie taką formę pomocy przez co byłam błędnie diagnozowana przez ponad 2 tygodnie. Oczywiście sama wizyta również przebiegła tak jak powinna, lekarz po …
Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
Bytom
Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.
Prywatna Lecznica Stomatologiczna "KARTEL"
marsz. Józefa Piłsudskiego 2 A
Bytom
Fantastyczny lekarz. Niesamowita wiedza taka z całej medycyny. Byłam u specjalisty chorób wewnętrznych, a wyjaśnił mi wiele innych spraw związanych z moim zdrowiem obejmujących inne działy medycyny. Oprócz fachowości nieprawdopodobna empatia ! Z gromnicą szukać teraz takich lekarzy. Brawa dla Doktora
Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
Bytom
To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..