Bytom

lekarz Kamil Kurza

Konstytucji 43 (Bo Vita)
41-905 Bytom

Z całego serca polecam dr Kamila – to wspaniały specjalista, który już podczas jednej wizyty potrafił mnie uspokoić i szczegółowo wyjaśnić wszystkie kwestie związane z moimi dolegliwościami. Dr Kamil wykazuje się nie tylko ogromną wiedzą, ale też wyjątkową empatią i zrozumieniem. Jego zalecenia przynoszą oczekiwane efekty, a sama wizyta przebiegała w bardzo komfortowej atmosferze. Zdecydowanie będę wracać do Dr Kamila, jeśli tylko zajdzie taka potrzeba. Zaufanie do takiego lekarza to …
Opinia dodana przez: Emilia

dr n. med. Anna Barucha-Kępka

Ortodonta

Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Anna Barucha Kępka - Specjalista Ortodonta
wrocławska 36/2a
41-902 Bytom

Zakończenie leczenia przerosło moje oczekiwania. Bardzo dziękuję za profesjonalizm dalszych sukcesów zawodowych. Zbych
Opinia dodana przez: Zbych

lekarz Rafał Sadło

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZBM Zdrowie s.c.
Powstańców Warszawskich 64 B/1
41-902 Bytom

Z całego serca polecam Pana Doktora. Zaangażowany i odpowiedzialny człowiek na odpowiednim stanowisku. Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Sławomir Kożuch

ulica Tarnogórska
41-902 Bytom

Póki co byłam u pana doktora na pierwszej wizycie.Podczas wizyty szczegółowo pan doktor opisał moje schorzenie i podjął leczenie. Nie czułam presji czasu jak to jest w zwyczaju u innych i taśmowego podejścia do pacjenta .Lekarz z powołaniem .

lekarz Sławomir Szczuka

Pułaskiego 82/2
41-902 Bytom

Świetny lekarz! Kompetentny i rzeczowy ale też uśmiechnięty i z poczuciem humoru. Wizyty u niego są, pomimo profesji pana doktora, ogromną przyjemnością. Szczerze polecam każdemu!!!
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Marcin Gwoździk

ZBM Bytom ul. Tarnogórska
RACJONALIZATORÓW
41-902 Bytom

Pan Doktor jest przede wszystkim niesamowitym specjalistą w swojej dziedzinie. Fachowa wiedza, niesamowita cierpliwość i empatia. Każdemu życzę, aby trafił w swoim życiu na tak życzliwego, a zarazem profesjonalnego Doktora. Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy!
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Piotr Ścisło

Arka-Med Sp. z o.o. NZOZ
ul. Arki Bożka 15a
41-910 Bytom

To człowiek który kłamie. Powiela kłamstwa reszty pseudo lekarzy bo taka mają specjalizacje. Komentarze sam sobie pisze kogoś naśladując. Bardzo szkodliwy. Zmieniam lekarza ten jest chory.
Opinia dodana przez: Maciek

dr Szymon Płaczek

Internista, Pulmonolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 4 w Bytomiu - oddział onkologii klinicznej
ul. Aleja Legionów 10
41-902 Bytom

Pan Szymon to przede wszystkim człowiek i świetny specjalista! Po wizycie u kilku innych lekarzy, którzy odesłali mnie „z kwitkiem”, Pan Szymon „wziął sprawy w swoje ręce”. Zlecił badania CITO i na ich podstawie wystawił diagnozę. Jestem pod ciągła profesjonalną kontrolą lekarską, dzięki której wszystko idzie do przodu! Mimo, że w Służbie Zdrowia mamy co mamy, on dalej z uśmiechniętą twarzą robi swoje i robi to świetnie!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marek Ryncarz

ulica Bałtycka 2
41-907 Bytom

To godny polecenia lekarz, który ma ogromną wiedzę medyczną i dar umiejętności z niej korzystać. Konkretny, skuteczny i obdarzony empatią. Do tego bardzo kulturalny i dyskretny. Ocena 10/10.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Sebastian Mosiej

Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
41-902 Bytom

Ogromna kompetencja, szacunek dla Pacjenta, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo dobry specjalista- rzetelnie przeprowadzony zabieg.

lekarz Beata Jankowska-Gostkowska

Gostkowcy Neurologia
Strzelców Bytomskich 4 lok. 1
41-902 Bytom

Pani doktor to osoba o wysokiej kulturze osobistej, ciepla, empatyczna, poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie slucha, uprzejmie odpowiada na wszystkie pytania pacjenta. Lekarz którego polece każdemu.
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Joachim Zamiar

Przychodnia Bracka BOBREK
Konstytucji 89
41-906 Bytom

Wspaniały lekarz z prawdziwego zdarzenia. Bardzo wysoka kultura osobista, wysłucha, wszystko omówi dokładnie. Bardzo serdeczny i zawsze uśmiechnięty. Przeważnie lekarze zbywają pacjentów ale nie pan doktor, który wręcz zachęca aby pacjent nie wychodził. To rzadkość. Prawdziwy specjalista o wyjątkowym sercu i podejściu do pacjenta. Zasługuje na najwyższe uznanie.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Maciej Idzik

Chirurg onkolog

NZOZ Sigma-Bi
41-902 Bytom

Przypadkowo zostałam zapisana do dr Idzika i bardzo jestem z tego zadowolona, gdyż jest to bardzo miły i kompetentny lekarz. Polecam go wszystkim bardzo serdecznie.

lekarz Anna Ochwał-Brzezinka

Piekarska 19
41902 Bytom

Super lekarka, z powołania. Potrafi pomóc w sposób profesjonalny. Polecam wszystkim. Stanowi doskonały wzorzec specjalistki w swojej dziedzinie dla studentów i nie tylko
Opinia dodana przez: sławek
{'id': 22039, 'name': 'Bytom'} Psychoterapeuta
                                       mgr Michał Buczek

mgr Michał Buczek

Psychoterapeuta

Centrum Medyczne Sigma-Bi
Wyczółkowskiego 26/2-9
Bytom

Uczęszczam na terapię od 6 miesięcy. Pan Michał od pierwszej wizyty budzi zaufanie. Dzięki dobremu podejściu człowiek nie stresuje się na spotkaniach.
Opinia dodana przez: Maciek

lekarz Maciej Dec

Otolaryngolog

Szpital Specjalistyczny Nr 2 w Bytomiu
Stefana Batorego 15
41-902 Bytom

W czasach epidemii covid-19 chyba jeden z niewielu lekarzy, którzy nie ulegli panice koronowirusa i naprawdę dalej chcą pomagać pacjentom. Pan Doktor Maciej Dec po rozmowie telefonicznej jak jeden z niewielu laryngologów zgodził się na tradycyjną wizytę nie próbując zdiagnozować mojej przypadłości przez telefon. Poprzedni lekarze proponowali jedynie taką formę pomocy przez co byłam błędnie diagnozowana przez ponad 2 tygodnie. Oczywiście sama wizyta również przebiegła tak jak powinna, lekarz po …

lekarz Zbigniew Okoń

Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
41-902 Bytom

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.

lekarz Grzegorz Wyrobiec

Prywatna Lecznica Stomatologiczna "KARTEL"
marsz. Józefa Piłsudskiego 2 A
41-902 Bytom

Fantastyczny lekarz. Niesamowita wiedza taka z całej medycyny. Byłam u specjalisty chorób wewnętrznych, a wyjaśnił mi wiele innych spraw związanych z moim zdrowiem obejmujących inne działy medycyny. Oprócz fachowości nieprawdopodobna empatia ! Z gromnicą szukać teraz takich lekarzy. Brawa dla Doktora
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Ewa Święchowicz

Bytomskie Centrum Medyczne Jedynka
ulica Piłsudskiego 67
41-902 Bytom

To jest naprawdę świetny, lekarzy, polecam wszystkim.z cała odpowiedzialnością. To Pani Dr. Zrobiła badania z pośród innych którzy,sceptycznie podchodzili.do problemu. Jest cudowną Pani doktor. Będę się starał o wizytę.Pewnie będzie trudno. Ale w moim przypadku,tylko Pani Dr. Jak dotychczas . Znajdzie, odpowiednie, lekarstwo. Ostatnia nadzieja dla mnie. ..
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Regina Drenda-Kryś

Modrzewskiego 4 lok. 9
41-900 Bytom

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z KOMPETENCJI WIEDZY ORAS UPRZEJMOSCI PANI DR. POZRAWIAM JOSEF Z RODZINA