Bardzo miła,troszke może rozkojarzona,lub może przemęczona przez co trzeba pilnować samemu o wykonywaniu potrzebnych badan np prowadząc ciąze a takze o recepcie na jakis lek co chcielismy na początku wizyty a na koncu zostal zapomniany poza tym jak najbardziej ok,najlepsza ginekolog jaką znam a byłam juz u paru
Pacjentka traktowana jest indywidualnie,ciepło.Lekarz o wysokiej kulturze osobistej a co najważniejsze fachowej. Kobieta czuje że, jest indywidualnie traktowana.Udziela odpowiedzi wyczerpujące.Przyjmuje wszystkie pacjentki oczekujące kosztem prywatnego czasu.Dla mnie jest osobiście wzorem z prawdziwego zderzana lekarzem.
JEDEN Z LEPSZYCH LEKARZY W NASZYM MIEŚCIE,ZE ŚWIETNEJ DRUŻYNY NIEISTNIEJĄCEGO JUŻ NIESTETY SZPITALA MIEJSKIEGO,KONKRETNA,POSIADAJĄCA FACHOWĄ WIEDZĘ I LUDZKIE PODEJŚCIE DO PACJENTKI