Bardzo fajny przystojny:D lekarz rzeczowy z poczuciem humoru co pozwala rozlużnic napiecie podczas operacji:) mozna by tu wiele samych dobrych rzeczy pisac. Jak najbardziej gogdny potwierdzenia!!!
Polecam. Człowiek o wysokiej kulturze osobistej, wytłumaczy, język zrozumiały, bez medycznych terminologii, wyjaśnienie choroby i problemów jakie mogą w przyszłości się pojawić. Byłam na dwóch wizytach z synem. Obecnie będę zwracała się o poradę w moim problemie ortopedycznym. Cieszę się,ze jest w Nowej Dębie.
Lekarz który zrobił na mnie wielkie wrażenie pod względem profesjonalnego podejścia. Poza tym poświęca pacjentowi naprawdę dużo czasu i uwagi a w gabinecie można liczyć na dokładne wytłumaczenie choroby i leczenia. Polecam
Lekarz świetny swoim humorem zaraża pacjentów. W stu procentach poleciłabym go innym.
Ambitny,uprzejmy,rzeczowy-młody lekarz.Wzbudza zaufanie i wiarę w lepszą przyszłość publicznej służby zdrowia w Polsce.Godny polecenia wszystkim,którzy chcą po zabiegu ortopedycznym,wrócić szybko do aktywności.Wiem bo sprawdziłam na sobie-dwa miesiące po operacji kolana-ACL,jestem w dobrej formie a to dopiero początek intensywnej rehabilitacji.Fachowość,życzliwość,kompleksowość to atuty lekarza ortopedy Łukasza Białka.
Bardzo dobry specjalista, miły , uprzejmy, kompetentny.
Bardzo dobry specjalista, miły , uprzejmy, kompetentny.
Pan Białek jest świetnym lekarzem ortopedą miesiąc temu miałem artroskopie kolana. Diagnoza którą postawił była trafna w 100%. Polecam
Polecam
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Doktora. Na pierwszej wizycie postawił trafną diagnozę, a potem dostałam serię zastrzyków z płynu stawowego i leki doustne. No i na szczęście obyło się bez artroskopii którą straszył mnie inny lekarz.
Lekarz jest rzeczywiscie bardzo uprzejmym i miłym człowiekiem. Jednak jego kompetencje stanowczo mnie rozczarowały. Pojawiłam się w jego prywatnym gabinecie z mocno spuchniętą i bolącą od tygodnia stopą. Lekarz po badaniu wizualno-dotykowym (to całe wyposażenie tego gabinetu) stwierdził iż przyczyną moich dolegliwości jest tworzące się płaskostopie. Zaordynował żel oraz spray przeciwzapalny i polecił wykonać zdjecie RTG, jednak nie od razu, lecz najwczesniej po miesiącu gdy opuchlizna minie. Zrobiłam jednak prześwietlenie zaraz po wizycie, na podstawie którego inny ortopeda stwierdził złamanie kości i natychmiast wsadził mi stopę w gips. Wnioski wynikające z wizyty u dra Białka pozostawiam innym pacjentom do samodzielnego rozważenia.
Polecam każdemu doktora Białka, poprostu świetny lekarz.
Polecam każdemu doktora Białka, poprostu świetny lekarz.