zniszczyl mi kolano! zeby to poprawic musialem miec potem az dwa zabiegi. Zdcydowanie nie polecam!
To jest najlepszy (znany mi) specjalista od ostopedii i traumatologii sportowej.
Odradzam. Przyszedłem do doktora z lekko bolącym łokciem golfisty, otrzymałem zastrzyk z własnej krwii, po którym po 6 tygodniach miało dojść do wyleczenia. Minęły 4 miesiące, a stan mojego łokcia jest tragiczny, w porównaniu do tego z przed zastrzyku. Mam praktycznie unieruchomioną rękę, gdzie przed zabiegiem mogłem przynajmniej chodzić na basen. Straciłem kupę czasu i ponad 1000 zł, tylko po to, żeby dowiedzieć się, że doktor nie wie dlaczego tak jest i zostałem oddelegowany do innego lekarza. Skandal! Zdecydowanie omijajcie tego lekarza. Zależy mu na tym żeby zarabiać pieniądze, a nie pomagac ludziom.
Uratował moje kolano. Jest wart wszystkich pieniądzy, które na to wydałam. Wracam do sportu. Najlepszy!!! Łukaszu, dzięki:)
Łukaszu, dzięki:)
Po operacji rekonbtrukcji więzadła krzyżowego przedniego w X 2007 wszystko jest supa gut :) Badanie wstępne Pan Łukasz przeprowadza bez patrzenia na rezonans a zaraz się okazuje że dokładnie mówi to samo co wyszło w rezonansie a nawet więcej. Polecam z czystym sumieniem wszystkim z problemami ortopedycznymi, głównie kolanami :)
PO operacji barku 2 lata temu i kolana rok temu oba dzialaja swietnie- konkretny, zdeecydowany, swietny operator- ciesze sie ze mnie leczyl.
pan doktor wykonał na mnie operację, która nie dała w ogóle żadnego efektu
pan doktor wykonał na mnie operację, która nie dała w ogóle żadnego efektu
rewelacyjny specjalista,konkretny,rzeczowy,po wstępnym badaniu opisuje schorzenie w 100% ( co potwierdził zrobiony później rezonans magnetyczny, w moim przypadku był to 4 ortopeda do którego trafiłem z problemem kolana, wszyscy poprzedni twierdzili, że wszystko jest ok.Jestem po operacji i teraz dopiero jest wszystko ok.
profesjonalista. operował moje dwie córki .polecam każdemu kto się do Niego dostanie.
Rzetelnie, fachowo, wzorcowo, mądrze i ze świetnymi wynikami w bardzo trudnym przypadku. Tego można oczekiwać od lekarza i z poznania takiego człowieka być dumnym.