Chce dodac troche goryczy do tych pochlebnych ocen.Zdecydowanie prof. nie panuje nad tym co dzieje sie na jego oddziale.Personel pielegniarski jest zalosnie nieuprzejmy i wrecz arogancki.Mowia o tym wszystkie pacjentki,ale prof.nie potrafi tego zmienic..On sam natomiast nie potrafi nawiazac dobrego kontaktu z chorym co w przypadku tych schorzen jest niezmiernie wazne.Nie potrafi tez jasno ocenic sytuacji chorago w kontakcie z rodzina.Konsultacja po wypisie ze szpitala trwala 2 minuty.Chory bez wiedzy co z nim bedzie dalej ,jakie sa rokowania i co go czeka skazany jest sam na siebie.
Od wielu lat leczę się w bydgoskich szpitalach i dlatego mogę powiedzieć, że Anonim krytykujący pracę pań położnych z Centrum Onkologii pisze bzdury. Z taką życzliwością i serdecznością nie spotkałam się w żadnym innym szpitalu, czy to w Bizielu, Wojskowym czy Jurasza. W Centrum leżałam blisko dwa tygodnie i miałam okazję uważnie przyjrzeć się wykonywanej tam pracy. Leczy się tam wiele kobiet i wykonują bardzo dużo operacji. Położne uwijają się jak w ukropie i często nie mają czasu na własne potrzeby. Są naprawdę wspaniałe, bardzo pracowite i oddane pacjentkom. Zawsze były przy mnie gdy czegoś potrzebowałam. Dlatego uważam, że takie ogólne cenzurki dla wszystkich pracujących tam pań położnych są krzywdzące i niesprawiedliwe.
Prof. Wicherek jest cudownym i wspaniałym człowiekiem. Dzięki niemu i innym pracownikom Centrum, w tym paniom położnym, odzyskałam zdrowie i za to będę im wdzięczna do końca życia. Basia
Bardzo dobry lekarz. Trudno ocenić kompetencje jeżeli nie jest się fachowcem. Jednak jeżeli chodzi o podejście do pacjenta, usposobienie to powinien być przykładem dla innych lekarzy!!!
Wspaniały, budzący zaufanie lekarz., takich nam brak. Nie przyjmuje prezentów, co jest wyjątkiem. Ale Jego niższy personel- pielęgniarki, opryskliwe, leniwe, nic współczucia, czekające tylko na łakocie i prezenty. Jako Ordynator powinien to zauważyć.
Wspaniały, budzący zaufanie lekarz., takich nam brak.
Nie przyjmuje prezentów, co jest wyjątkiem.
jest profesorem habilitowanym - NIE PROWADZI PRAKTYK PRYWATNYCH - NIE PRZYJMUJE PREZENTÓW A TYM BARDZIEJ KOPERT. Widziałem "wylatujących mężów" z gabinetu a usiłujacych wręczenia kopert. Prof. Odsyła do kaplicy. Powyższe pytania nie opisują osoby profesora - całkowicie poświęcony Centrum Onkologicznemu w Bydgoszczy a zwłaszcza pacjentom. Człowiek "Anioł" o wielkim sercu, niezwykle oddany chorym, człowiek ogromnej wiedzy, super talent w dłoniach w sprawach operacyjnych. ZAWSZE ma czas dla pacjentów i ich rodzin, Ma równie wspaniałą żonę - też lekarz - laryngolog. Wyjątkowo kompetentny, zawsze uśmiechnięty. Na swoim oddziale można go spotkać …
Powyższe pytania nie opisują osoby profesora - całkowicie poświęcony Centrum Onkologicznemu w Bydgoszczy a zwłaszcza pacjentom. Człowiek "Anioł" o wielkim sercu, niezwykle oddany chorym, człowiek ogromnej wiedzy, super talent w dłoniach w sprawach operacyjnych. ZAWSZE ma czas dla pacjentów i ich rodzin, Ma równie wspaniałą żonę - też lekarz - laryngolog. Wyjątkowo kompetentny, zawsze uśmiechnięty. Na swoim oddziale można go spotkać do wieczora, również w dni wolne od pracy.
GORĄCO POLECAM. Oby choć połowa lekarzy była taka jak Profesor Wicherek.
cudowny lekarz, rozumie pacjentów, chce im pomóc, ludzko obchodzi się z pacjentem, szczegółowo i w prosty sposób tłumaczy ewentualne posunięcia w trakcje operacji, podnosi na duchu, można powiedzieć, że "mieszka" w pracy, bo szczerze mówiąc bardzo rzadko opuszcza oddział. Można na Niego liczyć o każdej porze dnia i nocy. Ludzki lekarz.
Polecam w 100% po pobycie w szpitalu w Bydgoszczy.
Polecam w 100% po pobycie w szpitalu w Bydgoszczy.
To godny zaufania lekarz, polecam go innym. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.
To godny zaufania lekarz, polecam go innym. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.
bylam pacjetka w szpitalu niby ok, ale mam jakis niedosyt
bylam pacjetka w szpitalu niby ok, ale mam jakis niedosyt
Wspaniały serdeczny człowiek i jeszcze lepszy specjalista,bardzo dokładny,pełen profesjonalizm,mimo nawału pracy zawsze znajdzie czas,najlepszy lekarz z jakim się spotkałam,uratował mi zycie!!