Nie mam nic do zarzucenia Panu Doktorowi, jedynie trochę zawile wszystko tłumaczy. Był to język dla mnie zbyt specjalistyczny i nie wszystko zrozumiałam. Mimo wszystko polecam ;)
PIERWSZY RAZ SPOTKAŁAM SIĘ Z TAK PROFESJONALNYM LEKARZEM,POŚWIĘCA PACJENTOWI TYLE CZASU ILE POTRZEBA. JEŚLI JEST POTRZEBA NATYCHMIAST UDZIELA POMOCY. LECZY TAK JAKBY LECZYŁ SWOJĄ NAJBLIŻSZA OSOBĘ, DUŻO TŁUMACZY.
ja osobiście nie mam podstaw do zadowolenia
ja osobiście nie mam podstaw do zadowolenia
Dzięki profesjonalizmowi i wiedzy dr Wojnowski wcześnie wykrył u mnie chorobę Hashimoto. Kiedy przyszłam do niego po raz pierwszy TSH miałam w normie, jednak dr miał wątpliwości i zlecił dodatkowe badania. Szczegółowe badania wykazały podwyższony poziom przeciwciał. Teraz biorę leki i czuję się dobrze. Zdecydowanie polecam :)
Nigdy, w moim przydługim już życiu nie spotkałam tak dobrego lekarza. To wspaniały artysta a zarazem najdoskonalszy rzemieślnik (bardzo dbający o szczegóły). Gdyby skala ocen była do sześciu, to jemu należy się przynajmniej sześć plus. Cieszę się, że mogłam być jego pacjentką. Jestem zdrowa.
Wcześniej chodziłam do pani endokrynolog z Łodzi, która nawet nie dosięga do pięt doktorowi Wojnowskiemu.Wizyta trwała około 30 minut, wyszłam zdecydowanie zadowolona!
koszt wizyty to 120 zł i do tego trzeba było doliczyć ok 150 zł na badania. kolejna wizyta polegała na obejrzeniu wyników i powiedzeniu, żeby dalej brać leki, przyjść za 2 miesiące w międzyczasie zrobić płatne badania itd
Czy można prosić o namiary do doktora Wojnowskiego? Czy doktor zwraca uwagę na FT# i Ft4, bo dość mam lekarzy dla których ważne jest tylko tsh.? Pozdrawiam.
Czy można prosić o namiary do doktora Wojnowskiego?
Pozdrawiam.
lekarz wyśmienity. wszystko dokładnie wytłumaczył, skierował na dodatkowe badania, wizyty co miesiąc. dba o pacjenta, poświęcił mi około 45 minut. naprawdę jestem zadowolona. choruje na HASHIMOTO i mało który lekarz tak dużo wie na temat tej choroby jak doktor Wojnowski.
Byłam raz, w ciąży. Teraz wracam do niego.
Byłam raz, w ciąży. Teraz wracam do niego.