Okropna baba w recepcji!!! to była moja pierwsza wizyta u doktora Eliszewskiego, gdzie poszliśmy z mężem potwierdzić, że jestem w ciąży. Jestem :) Pierwszy raz. Doktor cierpliwy, delikatny, dostaliśmy zdjęcie bąbelka, jednak z gabinetu wyszliśmy roztrzęsieni po prostackich uwagach wrednej recepcjonistki. Długa lista badań do wykonania, pełnopłatnych z racji tego, że doktor nie ma podpisanej umowy z NFZ.
Bardzo sympatyczny, godny zaufania lekarz. Poświęca tyle czasu ile trzeba. Polecam.
Byłam kilka dni temu na wizycie u Pana doktora, już go poleciłam mojej koleżance.Poświecą tyle czasu ile trzeba, wszystko tłumaczy nawet najbardziej banalna rzecz.Właśnie jestem zdecydowana na to żeby przenieść się do niego na końcówkę prowadzenia ciąży- ponieważ sytuacja mnie do tego zmusiła, ale myślę ze dobrego wyboru dokonałam. Polecam
Polecam
Prowadzi moją 3. ciążę. Pierwszą straciłam i dr bardzo mi wtedy pomógł. Pan dr jest cudownym, ciepłym człowiekiem, odpowie na każde pytanie i poświęci tyle czasu, ile będziesz potrzebować. Mam do niego pełne zaufanie. Gorąco polecam !
Moim zdaniem dobry lekarz, poświęcający dużo czasu pacjentowi przez co czasem trzeba nieco poczekac na swoja wizytę. Eliszewski przyjmuje w ładnym, dobrze urządzonym i funkcjonalnym gabinecie. Nie mam zastrzeżeń.
ginekolog naprawde spoko, niedawno byłam dopiero na pierwszej wizycie, ale jest ok pozostanę u niego przez całą ciążę (9tydzień dopiero) a "troszkę" mi pozostało heh..;)
najlepszy z jakim miałam do czynienie, kompetentny, godny zaufania, miła, super atmosfera w gabinecie, odpowiada na każde pytanie, z poczuciem humoru
Dziekuje Panu Maciejowi...i szczeze go polecam
Dziekuje Panu Maciejowi...i szczeze go polecam
świetny lekarz, sympatyczny człowiek polecam w 100% pełen profesjonalizm
świetny lekarz, sympatyczny człowiek polecam w 100% pełen profesjonalizm
zdecydowanie polecam, takiego lekarza ze świecą szukać.
zdecydowanie polecam, takiego lekarza ze świecą szukać.