Maciej Grotowski

2,9
3,2

Do Pana Doktora zgłosiłam się z ciałem obcym w udzie. Dodam, że prawdopodobnie jest to ołów, o czym rzecz jasna Pana Doktora poinformowałam. Według Pana Doktora nie powinnam tego w ogóle ruszać skoro nie boli, bo szkoda czasu, więcej zachodu niż pożytku, to trudny zabieg. Pokusił się nawet Pan Doktor o stwierdzenie, że podejrzewa, że w ogóle nic tam nie mam. Nieistotne były moje zapewnienia oraz wcześniejsze zdjęcia RTG. Całe szczęście wystawił skierowanie na rtg, ale wykonania zabiegu usunięcia nie chciał się Pan Doktor podejmować. Moze to i lepiej.

Nie wiem jak ocenić wizytę, która trwała pół minuty. Ledwo spojrzał na wyniki, zwyzywał lekarza, który dał mi skierowanie do niego, spytał czy żyje po chrześcijańsku i tyle

1.5 minuty tyle trwała wizyta u tego "Lekarza"... Wskazałam dokładne miejsce problemu i usłyszałam "ja tu nic nie czuję" może się Pani udać do innego lekarza tylko nie do mnie....

Cudowny człowiek. W życiu chyba nie spotkałam tak fantastycznego lekarza. Pan doktor jest bardzo inteligenty, miły, sympatyczny, a do tego jest profesjonalistą w swoim fachu. Bardzo troszczy się o swoich pacjentów, dopytuje o szczegóły, doradza. Poszłam z zamiarem usunięcia jednego znamionka, a w ciągu pół roku udało mi się być na kilku zabiegach, gdzie Pan doktor usunął mi ich nawet osiem, co świadczy o tym, że nie trzeba czekać 2 lata na termin do dobrego lekarza (wszystkie zabiegi na NFZ). Doktor ma taką precyzję i ogromne doświadczenie, że po usunięciu praktycznie nie widać śladu. Polecam z czystym sumieniem ;)

Wycięcie tłuszczaka. Do mnie bardzo dobre podejście, fachowe i zwięzłe . Zabieg był sprawny ,bardzo estetycznie wykonane szycie.

Konkretny gość, Fachowiec na 100% Miły, konkretny i zaangażowany w swoją pracę. Śmiało poleciłem tego specjalistę kolejnym znajomym którzy też byli zadowoleni z opieki lekarskiej.

Konkretny gość, Fachowiec na 100%
Miły, konkretny i zaangażowany w swoją pracę.

Zdecydowanie nie polecam. Lekarz ten jest bardzo niekulturalną i nieuprzejmą osobą z lekceważącym podejściem do pacjenta.

Najgorszy lekarz z jakim miałam do czynienia. Nieuprzejmy, arogancki. Odesłał mnie z niczym, pomimo tego, ze poinformowałam o bólu w kolanie od dłuższego czasu. Cieżko uwierzyć, ze w tych czasach mozna jeszcze natknąć się na takich ,,lekarzy”..

Pan doktor przyjmuje do gabinetu pacjentów w kolejności według własnego uznania, czekałem długo na swoją kolejkę, chwilę przed moim wejściem do doktora zapukał kobieta z terminem na godzinę po mnie, Pan doktor na moją uwagę, że teraz chyba powinienem ja wejść odpowiedział, że tamtą Pani wejdzie pierwsza nie podając powodu i głupio się śmiejąc z wielką satysfakcją. Podejrzewam, że po złości stwierdził, że nic mi nie dolega, skoro lecze się od lat na zakrzepicę i dostałem pilne skierowanie. Człowiek niepowazny, niekompetentny, to się do prasy nadaje. Za co ja płacę składki?

Po pierwsze jakaś kobieta siedzi w trakcie wizyty nie wiadomo po co. Po drugie doktor zachowywał się niekulturalnie(lekceważenie, niesłuchanie). Nie rozpoznał przyczyny i ogólnie nic nie pomógł. Strata czasu. Na prośbę, żeby coś doradził, ponieważ nie jestem z Warszawy, odpowiedział, żebym wracał do miejsca, skąd przyjechałem. Najgorszy lekarz z jakim miałem dotychczas do czynienia.