Witam, ja również jestem niezadowolona z tego lekarza.
Witam,
ja również jestem niezadowolona z tego lekarza.
W moim przypadku lekarz pokazał swoja niekompetencje usuwając mi pryszcz zamiast małego kaszaka. Zabieg był robiony na twarzy i został ślad, który nie musiał być , gdyby lekarz pomimo 2 wizyt konsultacyjnych przed zabiegiem wyciął właściwy obiekt. Dodatkowo zostały założone za grube szwy, co powoduje,ze blizna jest bardzo widoczna. Wizyta u innego lekarza zakończyła się tylko małym nacięciem we właściwym miejscu i cienkimi szwami, które nie zostawiły śladu. Ustosunkowując się do wcześniejszego komentarza, można tylko powiedzieć, że normalna rozmowa z lekarzem, do której w Polsce nie jesteśmy przyzwyczajeni uważana jest …
Ustosunkowując się do wcześniejszego komentarza, można tylko powiedzieć, że normalna rozmowa z lekarzem, do której w Polsce nie jesteśmy przyzwyczajeni uważana jest za miła.
Na sam koniec dodam,ze po wyjściu z zabiegu i rozmowie że spotkaną na korytarzy pacjentką, można się było dowiedzieć, iż lekarz nie wyjął jej wszystkich szwów. Może ma problemy ze wzrokiem? ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEGO LEKARZA
jak dla mnie bomba. Fachowiec. Kompetentny i miły, nie zbywa, nie unika, co najważniejsze pomaga.