lekarz Maciej Jarolim

4,8
4,9
4,7

Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Od początku prowadzi moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona. Nie mogłam trafić na lepszego specjalistę.

Moj pierwszy poród. Wody odeszły mi w domu, trafiłam do szpitala nr 3 w Tarn Górach. Cały poród trwał 2 godz. Miałam duży problem z wypchnieciem maluszka na świat - po prostu nie wiedziałam o co chodzi. Doktor Jarolim pokierował mną. Wytłumaczył co mam robić. Bez niego pewnie też bym urodziła, tylko czy trwało by to tak krótko? Bardzo uprzejmy lekarz. Życzyłabym sobie kolejnego porodu, raz jeszcze z takim personelen, z położna Ewą i z dr. Jarolimem.

Prowadził moją ciążę. Kompetentny, uprzejmy. Zawsze ma czas dla swojej pacjentki. A to bardzo ważne. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru. Serdecznie polecam

Bardzo dobry lekarz. Prowadził moją pierwszą ciążę a teraz prowadzi drugą. Wspaniała opieka podczas pobytu w szpitalu zarówno przed jak i po porodzie, codziennie kontolował stan mojego zdrowia i samopoczucia.Polecam.

Bardzo dobry lekarz, prowadził moje dwie ciąże, przeprowadził dwie cesarki i jestem bardzo zadowolona, nawiasem mówiąc dzięki niemu jedno z moich dzieci się w ogóle miało szansę narodzić