pojechalismy z dzieckiem 3lata na wizyte do dentysty po krotkim sprawdzeniu zebow detyska zaproponowala leczenie kanalowe mleczaka u dziecka z pomoca narkozy .Przez kolejne 15 min przedstawiala nam koszty z tym zwiazane i uswiadamiala nas ze jest to jedyne rozwiazanie .Wiecej czasu poswiecila na przekonywaniu nas na narkoze dziecka niz zetelne sprawdzienie zebow dziecka . Spytalismy o lakowanie zebow u naszego dziecka odpowiedz pani byla krotka nic to nieda najlepiej bedzie zaplacic za narkoze i leczyc kanalowo mleczaka.Wizyta trwala 30min z czego 1min sprawdzanie zebow ,pojechalismy z mysla o lakowaniu zebow dziecku a wysluchalismy wyklad o narkozie i kosztach z tym zwiazanych,na nasze pytanie o pokrycie zebow lakierem stwierdzila ze jej jest potrzebne 3 wizyty a narkoza (znowu o tym samym)tylko jedna wizyte.Nie wiem ktory rodzic zgodzil by sie na narkoze dziecka 3 letniego zeby leczyc mleczaka kanalowo . moja opinia o tej pani nie jest zbyt dobra moze stwierdzila ze warto od czasu do czasu kogos naciagnac.Wizyta kosztowala 50 zl uwazam ze za drogo za sluchanie glupich propozycji tej pani
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Pani Gosia jest najlepszym stomatologów jakiego poznałam
Pani Gosia jest najlepszym stomatologów jakiego poznałam
Mój syn po pierwszej wizycie w swoim życiu u tej Pani stwierdził,że plombowanie wcale nie jest takie straszne,Pani dr świetnie potrafi zaciekawić dziecko tym co będzie robiła,liczyła do trzech a potem przestawała borować i tak do końca aż ząbek był zaklejony:) zdecydowanie polecam!!!
byłam z moim synkiem u p. Czerepkow i nie jestem zadowolony jest nie miła i zdecydowanie nie spełnia moich oczekiwań zdecydowanie nie polecam.
Zachęcona przez znajomą wybrałam się z dzieckiem do p.Czerpkow, pierwsza wizyta nie była zła, chociaż dziwiło mnie ponaglanie dziecka, ale ok, przy kolejnych dr okazywała zniecierpliwienie dzieckiem, pouczała rodziców (!), mówiła o braku czasu i że się spieszy. Nie jestem zadowolona, nie były to wizyty miłe, dziecko jest zestresowane, szkoda, że w tym gabinecie liczy się łatwy pacjent, 20-30 min i następny. A wizyty zdecydowanie droższe niż w cenniku na stronie.
Bardzo polecam Panią Doktor, która leczy ząbki naszego sześcioletniego synka. Wykazuje się dużą cierpliwościową dla zdenerwowanego dziecka i dużym profesjonalizmem. Pląbki wykonane pięknie, a synek pomimo naturalnego lęku przed stomatologiem, nie ma nic przeciwko następnej wizycie.
polecam moja cała rodzina jest zadowolona
polecam moja cała rodzina jest zadowolona
najlepszy stomatolog w koszalinie polecam kazdemu
najlepszy stomatolog w koszalinie polecam kazdemu
Nie wyobrażam sobie wizyt u innego stomatologa, pełen profesjonalizm! Mój synek 7-letni chodzi TYLKO do "cioci".Polecam mamusiom, wizyta u dentysty już nie będzie problemem.