Pani doktor ma super podejście do młodych pacjentek. Dokładnie i przystępnie opowiedział o procesie leczenia.Wiem ,że córka jest w dobrych rękach.
Pani bardzo nie sympatyczna, kiepskie podejście do pacjenta. Jak chciałam zadać pytanie albo powiedzieć cokolwiek to mnie uciszala podczas badania ktoś wszedł do gabinetu, a pani nic na to nie powiedziała. Bardzo duży dyskomfort nie polecam.
Przyszłam do Pani Doktor z córką 12 lat (autyzm)... Rewelacyjne podejście. Bardzo szybko nawiązała kontakt (co się bardzo rzadko zdarza) z córką. Wszystko jej wytłumaczyła i tłumaczyła ponownie podczas badania, pytała o zgodę przed każdym kolejnym krokiem wizyty, no i na koniec pochwaliła (co najbardziej uszczęśliwiło córkę). Polecam Panią Doktor z czystym sumieniem i 100% pewnością, że podejdzie do pacjenta profesjonalnie, z uśmiechem i zrozumieniem.
Przyszłam do Pani Doktor z córką 12 lat (autyzm)...
Od wielu lat przychodzę na wizyty kontrolne do Pani Doktor, zawsze sympatyczna i wyrozumiała, dobre podejście w trakcie badań, dla mnie super lekarz
Bardzo miła Pani! Super podejście. Wszystko było w porządku. Bardzo przyjacielu, po długiej rozmowie był wypisany odpowiedni lek
NIE POLECAM. Nie kompetentna, nie dokładna. Szybko, szybko i przepisanie globulek , tak wyglada wizyta. Przez „leczenie” tej pani mam poważne problemy. Dobrze, ze są inni lekarze, którzy mają ogromną wiedzę i serce do Pacjenta. Jednak zdrowia utraconego przez „leczenie” tej pani już niestety nie odzyskam …
nie można było o nic zapytać, nie wiem co z dzieckiem, bardzo nie miła, gdy zwróciłam uwagę o grzeczność popatrzyła na mój pesel i powiedziała, że mam nie pyskować ponieważ ona jest starsza i mogła być moja matką. nie polecam, nie przeprowadziła wywiadu