Być może ta Pani doktor ma podejście do starszych ludzi, którzy właśnie pamiętają jeszcze poprzedni ustrój. Regułą bowiem jest jej wieczne się spóźnianie do pracy, co naturalnie przesuwa termin wizyty o 30-40 min. Do mnie, jako faceta koło 30-stki, podejście żenujące. Tak jak ktoś wspomniał, na wszystko antybiotyk, a jak to nie pomaga, to pewnie jakaś alergia. Wiecznie ten sam tok rozumowania. Ostatnio, jak mnie zignorowała mój stan zdrowia, to teraz mam: kardiolog i neurolog twierdzą, że zaniedbałem kontroli nad swoim zdrowiem. Skierowań na badania i do specjalistów broni jak lew. Cytuję Panią doktor: "po co Panu skierowanie, jak i tak się Pan nigdzie już nie dostanie w tym roku". A jednak Pani doktor dostałęm się i bardzo dobrze, bo to może ostatni moment, żeby zacząć się normalnie leczyć.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Bardzo miła Pani Doktor. Polecam wszystkim, którzy szukają kompetentnego i sympatycznego lekarza. Leczę się u Niej wraz z dziećmi od wielu lat i zawsze można było na Nią liczyć: rozpoznała chorobę i wyleczyła. Jak trzeba było wysłała do innego specjalisty.
bardzo miła Pani i kompetentny lekarz. Zawsze ma czas wysłuchać pacjenta. Nie wypisuje laków bezpodstawnie ale po zbadaniu pacjenta lub na podstawie dokumentu potwierdzającego chorobę.
bardzo dobra i miła lekarka sympatyczna kobitka wiadomo nie zawsze dobierze lki celnie ale to sie zdarza karzdemu nawet najlepszemu lekarzowi ja doniej osobiście chodze i jestem z niej zadowolona
Pani doktor jest bardzo sympatyczna i poświęca sporo czasu pacjentom, dobra dla starszych ludzi. Z leczeniem średnio sobie radzi, zbyt szybko przepisuje antybiotyk nawet małym dzieciom, nie wykonując najpierw bardziej szczegółowych badań. O takie trzeba samemu prosić. Leczy na oko