Wykonywane zabiegi:
Wykonywane zabiegi:
- duplex Doppler tętnic szyjnych i kręgowych
- duplex Doppler tętnic wewnątrzczaszkowych
- duplex Doppler tętnic kończyn górnych
- duplex Doppler aorty i tętnic biodrowych
- duplex Doppler tętnic nerkowych
- duplex Doppler tętnic trzewnych
- duplex Doppler tętnic kończyn dolnych
- duplex Doppler żył szyjnych i kręgowych
- duplex Doppler żył kończyn górnych
- duplex Doppler żył trzewnych
- duplex Doppler żył kończyn dolnych
- duplex Doppler przetok dializacyjnych
…
Spóźniony lekarz, bez szacunku do pacjenta, zapytany o wynik USG, który wykonywał powiedział tylko,że sama sobie Pani przeczyta.
Bardzo polecam Pana profesora jestem bardzo zadowolony po operacji, jest to lekarz z dużą empatią do pacjenta, niesie chęć pomocy jest oddany swojej pracy. Najlepszy profesor na jakiego trafiłem.
Świetny specjalista. Wizyta na NFZ i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Pan profesor przesympatyczny, ludzki, odpowiedział na wszystkie pytania. Wizyta bez opóźnień. Polecam
Bardzo fajny lekarz.Mam zaufanie,dlatego jestem Profesora pacjentką od kilku lat. Lekarz z dużą wiedzą w swojej dziedzinie. Do tego,ma poczucie humoru. Dziękuję Panie Profesorze.
Lekarz z dużą wiedzą w swojej dziedzinie.
Do tego,ma poczucie humoru.
Dziękuję Panie Profesorze.
Profesor sprawia wrażenie kompetentnego, ale pacjentów traktuje "z góry" i poświęca za mało czasu na wytłumaczenie choroby i procesu leczenia. Autorytarny i stanowczy.
Szanowni państwo. przeczytałam negatywne opinie o Profesorze bo te pochlebne nie muszę, ponieważ byłam na wizycie i wiem jak Pan Profesor wspaniale podchodzi do pacjenta ! LUDZIE DLACZEGO WYPISUJECIE TE BZDETY NEGATYWNE O PROFESORZE ? Akurat ten lekarz na takie kłamstwa nie zasługuje ! Zawiść i zazdrość ludzka nie zna granic jak widać ! Panie Profesorze serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za pomoc. Romanowscy :) :) ...
LUDZIE DLACZEGO WYPISUJECIE TE BZDETY NEGATYWNE O PROFESORZE ?
Akurat ten lekarz na takie kłamstwa nie zasługuje !
Zawiść i zazdrość ludzka nie zna granic jak widać !
Jestem zadowolona z wizyty u Profesora,wizyta przebiegała sprawnie,konkretnie,zrozumiałym językiem dla pacjentki,serdecznie polecam.
Pan Profesor bardzo kompetentny, nad wyraz uprzejmy i życzliwy, cierpliwy z doskonałym podejściem i cierpliwością do osób starszych. Ogromna kultura, życzliwość. Byłem dzisiaj z mamą lat 80 na wizycie. Bardzo dziękuję za pomoc.
Byłam pacjentką Profesora jeszcze zanim prof został. Dziś byłam z 12 letnią córką. Podejście do młodej pacjentki wspaniałe. Jest kłopot, ale potrafił tak wytłumaczyć i opisać charakterystykę dolegliwości,aby nie pojawił się cień kompleksów... cierpliwie odpowiadał na każde pytania. Polecił dodatkowo konsultacje u specjalisty z innej dziedziny (problem szerszy niż tylko naczyniowy). Fakt, że wracam do Profesora już kolejny raz mówi sam za siebie. Wiedza, uprzejmość,empatia i poczucie humoru- to moje podsumowanie.
Fakt, że wracam do Profesora już kolejny raz mówi sam za siebie.
Wiedza, uprzejmość,empatia i poczucie humoru- to moje podsumowanie.