dr Marcin Malcewicz

3,4
3,2
3,5

2,0

Lekarz bezpośredni i konkretny w kontakcie z pacjentem. Ból kolan u nastoletniej córki - po kilku wizytach u chirurgów i prześwietleniach, Pan dr Malcewicz spojrzał tylko na kolana i od razu postawił diagnozę, ku naszemu zaskoczeniu w 100% trafną! Po miesiącu używania zaleconych przez Pana doktora wkładek ortopedycznych, bóle ustały i wszystko się unormowało. Bardzo dziękujemy i polecamy!

Lekarz bezpośredni i konkretny w kontakcie z pacjentem.
Bardzo dziękujemy i polecamy!

Widzę, że nie tylko ja zostałam potraktowana karygodnie. Wyzywanie i wyrzucanie z gabinetu przez lekarza po 2 minutach, zupełnie nie wysłuchując pacjenta, to już nie tylko brak kultury osobistej. Doktor naruszył moją godność osobistą i nie przeprowadził badania rzetelnie, za co zostanie pociągnięty do odpowiedzialności. Dziwię się przychodni, że po wielu skargach, ten Pan nadal u nich pracuje i to już od wielu lat!

Nie wiem, czy miałam kiedyś do czynienia z gorszym lekarzem. Moja wizyta trwała około minuty- nie dał mi powiedzieć co mi jest, podnosił na mnie głos, w 30 sekund postawił błędną diagnozę nie wiedząc w ogóle z czym do niego przyszłam i gdy próbowałam z nim rozmawiać powiedział „ja tu jestem lekarzem” i „jak się pani nie podoba to proszę złożyć skargę”. Wyszłam z gabinetu i złożyłam skargę. Nikomu nie polecam.

2,0

Pan lekarz powiedział że jak boli to to stosować gorący kompres i ćwiczyć…. Przy pękniętej łękotce . Polecił również żeby wybrać się na trasę rowerową z Wrocławia do Krakowa …

Po miesiącach nietrafnych diagnoz trafiliśmy do doktora , który szybko postawił trafna diagnozę i wdrożyć leczenie, dzięki któremu szybko dolegliwości minęły

Pierwsza moja wizyta i jestem zadowolona. Doktorek kompetentny , rzeczowy i do rany przyłóż.Polecam , pomimo przeczytanych fatalnych opinii. Następna wizyta już umówiona.

3,0

Pospieszna wizyta. Lekarz wypisał diklofenak i powiedział, że muszę robić ćwiczenia. Ja i tak ćwiczę jogę dziennie, chodzę na wspinaczkę i w saunarium, ale stan mojego biodra jest gorszy niż u mojej babci. Zamiast tego, żeby wysłuchać, narzekał na Ukraińców - że to oni piszą negatywne recenzje. Bez sensu, szkoda skierowania i czasu.

Lekarz chamski i niekompetentny. Mimo wczytania mnie na liście i potwierdzenia mojej wizyty w recepcji, nie zostałam nawet przyjęta do gabinetu, a zamiast tego lekarz wydarł się na mnie i zwyzywał mnie tak głośno, że słyszał cały korytarz. Polecam unikać za wszelką cenę i znaleźć sobie innych lekarzy, ponieważ patrząc po opiniach i nawet po tym co słyszałam na korytarzu czekając na tą cudowną wizytę lekarz traktuje tak każdego.

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Po 3 miesiącach bólu i nieprzespanych nocach, odsyłana od lekarza do lekarza w końcu z polecenia trafiłam do dr Malewicza i to był strzał w 10. Pomoc natychmiastowa. Konkretne podejście, szybka reakcja p.dr, postawiona diagnoza, wprowadzone leczenie i to na jednej wizycie doprowadziła do tego, że przesypiam całe noce bez bólu. Jeśli ktoś ceni sobie czas i stawia na swoje zdrowie to tylko rozwiązaniem na to jest dr. Malczewicz.

Proszę omijać tego lekarza . Nie ma podejścia do pacjenta , nie bada , nie zleca żadnych badań, traktuje pacjenta z góry . Zmarnowany czas oczekiwania na wizytę i zmarnowane skierowanie .