Zostałam niemiło potraktowana przez tego pana , uważam że wyjaśniając mi pewne procedury można to zrobic w sposób traktujący człowieka jak należy, z szacunkiem, natomiast tutaj ten Pan nie daje dojść pacjentowi do słowa, nie potrafi pacjenta wysłuchać do końca . Pacjent jest dla niego jak jakiś przedmiot który można ustawiać po kątach . Chyba sie minął z powołaniem .Oby jak najmniej takich ,,lekarzy " . Dla mnie to nie jest lekarz. NIE POLECAM
Dramat z daleka od gabinetu .Bucowaty ,niemiły .Jeszcze jakby był efektywny a on mnie na konsylium 2 razy kierował bez badań!!!!!Polecam odrazu zmienić lekarza dramatttt.
Dziękuję Doktorowi,że mimo trudnej pracy i zabiegania, potrafi zatrzymać się słownie przy pacjencie (mojej 78 letniej mamie), by dodać otuchy, tym samym wzbudzić nadzieję i chęć walki z chorobą. Dziękuję.
Podejście Pana Doktora empatyczne i konkretne daje pacjentowi komfort i poczucie bezpieczeństwa w problemie z jakim przyszedł. Polecam pana doktora 🙂
Nie polecam. Bardzo niemiły i nieuprzejmy lekarz. Poszłam tylko po skierowanie na badanie kontrolne, a okazało się, że marnuję bezcenny czas PANA DOKTORA. SZOK!!!