Jeśli chodzi o niemowlaki-polecam szczególnie.Leczę moje dzieci u niego od 12 lat-nie daje antybiotyków,sterydów i innych fatalnych leków.Jedynie w naprawdę uzasadnionych przypadkach.Antybiotyki(np. przy zapaleniu płuc ,czy silnym zapaleniu ucha,gardła) są zawsze trafione-odpowiedni rodzaj i dawka-tak,aby choroba została zażegnana,a nie tak,jak to w państwowych przychodniach-dzieci biorą jeden antybiotyk za drugim.Córka miała 2 anginy po rząd w wieku ok.1,5 roczku-p. doktor przy 3 anginie dał taki lek uodparniający,że od tej pory córka nie miała ani jednej anginy od 12 lat-jak reką odjął.Polecam tego lekarza-daje proste leki i tłumaczy jak je stosować ,bo to często ważniejsze .
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
W 100% polecam . Jedyny lekarz w Częstochowie co trafnie stawia diagnozę. Córke leczymu u doktora od 5 lat i nigdy nie zawiodłam sie. Pozdrawiam i polecam
Wspaniały lekarz i człowiek!!! Moj synek ma6 lat i Pan Doktor zawsze był, jest i będzie. Zawsze stawia trafna diagnozę,i unika antybiotyków,wspaniale prowadzi rozmowę z rodzicem, dzieci go uwielbiają,i czuja się swobodnie. Podziwiam Doktora za to ze nawet w święta nie kreci nosem gdy jest potrzeba spotkania. Ja ze szczerego serca dałabym Panu Markowi "NOBLA" za to jak wiele dobra czyni:)
Wspaniały lekarz i człowiek!!!
Moj synek ma6 lat i Pan Doktor zawsze był, jest i będzie.
Leczy dorosłych i dzieci - zawsze na 5 !!! Potrafi przyjąć pacjenta nawet w niedzielę :-)
Ufam temu lekarzowi wyprowadził mojego syna z błędnego koła leczenia antybiotykami. To lekarz który myśli o tym co dla pacjenta najlepsze. Gorąco polecam. Dorota
Polecam jest naprawdę dobry nigdy nie postawił błędnej diagnozy naprawdę polecam wszystkim.
Polecam w 100% tego lekarza,jest rewelacyjny super podejscie do dzieci.Polecam wszystkim mama.
Nazywam się Sandra Żebrowska urodziłam się w Częstochowie w szpitalu na Mickiewicza 17 lat temu (11.07.1992) z waga 99 dag .A Pan wszystko zrobił żeby mnie uratować .Od rodziców słyszę że jest Pan wspaniałym lekarzem .Dziękuje za wszystko pozdrawiam Sandra !
To ogromne szczęście mieć takiego Lekarza!! Pokład szacunku dla wiedzy i umiejętności podejścia do dzieci, zawsze moge liczyć na niego i zawsze po wizycie kamień spada mi z serca. Od 5 lat mam z nim do czynienia i chyba nigdy nie zastąpie go innym lekarzem. Polecam go z czystym sumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!
To ogromne szczęście mieć takiego Lekarza!!
Od 5 lat mam z nim do czynienia i chyba nigdy nie zastąpie go innym lekarzem.
Polecam go z czystym sumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!