Po urodzeniu 3 dzieci mialam opadniety BIUST i niesamowita roznice piersi ok 5cm.DR.MAREK SZCZYT dokonal cudu piersi zostaly podniesione zmniejszone z miseczki E na C.Poprostu powrocila mi chec do zycia ,ubierania super ciuszkow na ktore jeszcze do niedawna moglam z zalem jedynie popatrzec.Czuje sie mlodziej i wszyscy dookola tak twierdza:)lekarz milutki kompetentny,potrafi rozladowac napiecie przed operacyjne.POLECAM GORACA !!!!!
Robiłam u dr Szczyta całkowitą korekcję nosa. Operację miałam rok temu i jestem bardzo zadowolona z efektu. Obsługa w klinice fantastyczna, doktor bardzo konkretny, rzeczowy, sympatyczny. W 100% polecam dr i jego klinikę.
Jest to świetny,dobrze przygotowany do zawodu,kompetentny i "ludzki"chirurg.W czasie konsultacji raczej mnie zniechęcał do zabiegu niż namawiał.Efekt przeszedł moje oczekiwania.Osoby które źle piszą na jego temat pewnie nie zostały przez doktora zoperowane stąd złość w wypowiedziach,bo od żadnego z pacjentów nie słyszałam złej opinii.
ostatnio u pana doktora miałam zabieg usunięcia garbku na moim nosie, jutro ściągam plastry, które mi przyklejono, jak narazie jest ok, wiadomo plastry są to sabo widać profil( mi zależało na jego poprawieniu), z opuchlizną nie było tak źle więc mnie to nie pezeraziło, wcześniej mogłam pokazać zdjęcia( nosy jakie podabały mi się u aktorek i modelek-najlepiej to robić na samej konsultacji niż tuż przed zabiegiem).opieka doskonała, nawet mnie tak nie bolało po zabiegu , leki przeciwbólowe podziałały.daje najwyższe noty lekarzowi, pani anestezjolog i paniom pielęgniarkom tam pracującym.
Pierwsze wrażenie: miło i sympatycznie. Drugie wrażenie: brak zainteresowania mną jako pacjentem, brak informacji o tym, jak zabieg będzie wyglądał. Wszystko trzeba wyciągać i o wszystko pytać, najlepiej od razu się kłaść, oczywiście najpierw zapłacić. Pisemnie muszę się zgodzić na wszelkie konsekwencje nieudanego zabiegu. poprosiłem jedynie o wystawienie rachunku z informacją, iż ewentualna poprawka nie będzie mnie nic więcej kosztowała(chodzi o ewentualny błąd w sztuce), co pięć nimut wcześniej doktor powiedział w gabinecie, jednak na piśmie zgodzić się nie chciał. Zareagował histerycznie, z oburzeniem, jak to on od 20 lat operuje, że nie jest mechanikiem samochodowym, ile to mądrych książek stoi u niego na półce i że jestem pacjentem roszczeniowym (sic!) i że na pewno nic takiego nie napisze. Daje to dużo do myślenia, czułem się niepewny o swoje zdrowie i naciągany na koszta. Moim zdaniem ten lekarz się już wypalił i widzi tylko pieniądze. Pacjent nie może czuć się jak kolejny lepiony pieróg, który ewentualnie pęknie - w końcu zgodził się na skutki nieudanej operacji. Jeśli dodać wybitnie arogancką obsługę, to wyłania się b. niemiły obraz. Kilka osób umawianych na tę samą godzinę na zabieg, choć wiem, że tylko jeden lekarz jest obecny w klinice w tym dniu.Sam się z tym niechcący zdradził, więc wszystkich operuje z doskoku, z pomocą pań pielęgniarek, którym to raczej on pomaga.
Z dobrej opinii b. łatwo można uzyskać opinię złą, co coraz częściej do mnie dociera na jego temat.
Doktor wykonal mi totalna korekcja nosa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim oraz bede Doktora polecac w kraju i za granica. Nie wykluczone ze skonsultuje z Doktorem asymetrie piersi.
brak slow co czlowiek robi sobie za duuze pieniadze
brak slow co czlowiek robi sobie za duuze pieniadze
Pan dr Szczyt dokonał u mnie podniesienia i ujędrnienia biustu po 2 dzieci i zrobił to bardzo profesonalnie za co dzięki mu wielkie. Szacuneczek i polecam wszystkim odważnym jak ja!
Pan dr operował mi nos, efekt jest rewelacyjny, jestem 6 tygodni po zabiegu, po ściągnięciu gipsu stwierdziłam, że nos jest za ładny, wszyscy znajomi mówią, że mam piękny nosek, jestem bardzo szczęśliwa, uważam, że Pan Doktor jest wspaniały i godny polecenia.
Nie spotkałam lepszego fachowca.Wykonywał u mnie odsysanie.Efekt był rewelacyjny.