Marek Wiszniowski

2,4
2,4
2,3
2,6

Bardzo dobry specjalista, cierpliwy i wyrozumiały dla pacjenta, dokładnie tłumaczy na czym będzie polegało leczenie a także wyjaśnia co jest powodem dolegliwości - wizyta trwała długo - doktor odpowiedział na wszystkie moje pytania. Jak się okazało postawiona diagnoza była trafna i zalecone postępowanie pomogło! Doktor jest naprawdę godny polecenia!

Doktor jest naprawdę godny polecenia!

4,0

Bez komentarza,zero diagnozy,zero fachowego podejścia brak rozpoznania choroby brak potrzebnych kwalifikacji brak fachowego podejscia brak czego kolwiek pozdrawiam

4,0

Bardzo mądry specjalista. Znakomicie stawia diagnozę. Nie tylko aplikuje leczenie,bądż kieruje na oprecaję, ale tłumaczy przyczyny i wyjasnia sposób leczenia oraz udziela porad dotyczących przyszłego funkcjonowania.

4,0

Swietny lekarz, polecam , ocena 5 zajął sie swietnie , ma ogromna wiedze widzi szczegóły

Swietny lekarz, polecam , ocena 5
zajął sie swietnie , ma ogromna wiedze widzi szczegóły

Dawno takiego chama nie widziałem Pan Marek po drugiej mojej operacji na Lindleya z gronkowcem w kolanie, stwierdził że moim interesem jest wyzdrowieć a sam powiedział cytuje: "Mam pana nogę w dupie". Uważajcie na tego prostaka, nigdy w życiu nie chciałbym się znaleźć w jego rękach, facet robi łaskę że leczy.