Ocena niech mówi za siebie. Pani dr jest bardzo uprzejma i wesoła. Bardzo dobrze tłumaczy chorobę.Dziękuję za pomoc, bo była to dla mnie ostatnia deska ratunku.
Byłam wczoraj u pani doktor po raz pierwszy.faktycznie zaskoczyła mnie swoją wiedzą,empatią i podejściem do pacjenta.A choruję już długo.Tłumaczyła mi wszystko i poświęciła mi masę czasu.Naprawdę polecam
p. Maria jest osobą która jak mało kto oddana jest pracy którą wykonuje. Jest bardzo życzliwa i pełna empatii. Po każdej wizycie u niej jestem zadowolona i wraca mi chęć do życia. Jest świetnym lekarzem.
Pani Maria jest najlepszym psychiatrą, z jakim miałam kontakt. Jest bardzo uprzejma, pogodna, zabawna, bardzo łatwo nawiązuje kontakt, potrafi słuchać i daje doskonałe rady. Umie dodać siłę i motywację do działania. Świetnie dobiera leki i czuć, że jest lekarzem z powołania i zależy jej na dobru pacjentów. Zdecydowanie polecam Panią Doktor.
w sumie moje urojenia sięgają tak daleko, że nikt nie był mi w stanie pomóc. Odsyłali mnie po lekarzach od Łodzi po Katowice i Poznań. Jeden lekarz zlecił badania, że u mnie jest cofnięcie w rozwoju. Dr zauważyła po 5ciu wizytach i w sumie miała rację. Andrzej Agi.
Panią doktor Jeske znam wiele lat z ośrodka na podolańskiej. Bardzo dobrze wspominam panią doktor, ponieważ wiele razy starała mi się pomóc, jednak ja nie umiałam skorzystać z pomocy, bo byłam wciąż skoncentrowana na piciu alkoholu. Powiedziała do mnie kiedyś, abym dała sobie szansę na normalne życie, utkwiło mi to w pamięci i zawalczyłam o siebie i jestem trzeźwa. Zamknęłam rozdział życia związany z alkoholem. Jeżeli czyta Pani opinie, to za wszystko bardzo dziękuję.Agnieszka
Niech moja ocena sama za siebie mówi. Dziękuję Pani Doktor
Niech moja ocena sama za siebie mówi. Dziękuję Pani Doktor
Myślę że p.Maria jak najbardziej się nadaje do wykonywania tego zawodu! Przy każdej wizycie u pani .M czuje sie bezpieczna i daleka swej chorobie uzależnienia.Bardzo mi pomogła i myśle że powinno być takich dr.więcej jak pani:)
Niesamowita Kobieta! Byłam u niej kilka razy i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Jest ciepła, miła, sympatyczna z nadzwyczaj rozwiniętym darem empatii. Polecam! Wszystko dokładnie mi wyjaśniała, odpowiadała na każde pytanie, nawet na takie, które z pozoru mi wydawały się głupie, a przy tym nigdy nie krytykowała czy też nie negowała tego co mówiłam, co czułam. Po tym jak się zwraca do pacjenta i jak mówi o pacjencie, świadczy o jej zaangażowaniu w problem każdego z nas. Cieszę się, że poszłam właśnie do Pani Marii, bardzo mi pomogła!
Bardzo uprzejma i życzliwa pani doktor, wzbudza zaufanie, bardzo mi pomogła:)
Bardzo uprzejma i życzliwa pani doktor, wzbudza zaufanie, bardzo mi pomogła:)