Pani Doktor jak najbardziej godna polecenia. Z początku sprawia wrażenie traktowania z góry pacjenta, ale jest bardzo profesjonalna. Dopiero ona po latach męki z zatokami doszła przyczyny mojego stanu. Jestem wreszcie zdrowa! Polecam
Skorzystałam z usługi tej pani w ramach wizyty w przychodni publicznej. W przychodni tej zachwalano panią doktor jako doświadczonego, dobrego fachowca. Tak więc poszłam na badanie z pozytywnym nastawieniem, oczekując kompetentnego podejścia do mojego problemu. Niestety, pani ta okazała się niezwykle nieuprzejma i traktująca pacjenta "z góry". Nie przeprowadziła w zasadzie żadnego wywiadu, czy rozeznania, bo nie dała mi dojść do słowa i wcale mnie nie słuchała. Następnie pani doktor odesłała mnie z kwitkiem, zalecając kropelki do nosa i poleciła mi umówić się do niej na kolejną wizytę. Po rozmowie z tą panią pozostał mi niesmak i wrażenie, że olewa pacjenta, bo i o prywatnej praktyce tej pani czytałam później podobne opinie. A przecież kapslami jej nie płacą!
I ja i moje dziecko udaliśmy się na NFZ i bardzo bardzo sobie chwalę!!! czuje sie w końcu jakoś leczona!
Skuszona pozytywnymi komentarzami, wybrałam się do Pani doktor prywatnie z niespełna 2-letnim dzieckiem. Wobec dziecka miła, natomiast mnie traktowała z góry i krytykowała np. to, że 1,5 rocznemu dziecku oczyszczam nos fridą i robię jej krzywdę i przeze mnie ona ma problemy z zatokami, bo 1,5-roczne dzieci już same potrafią smarkać nos! Nie zrażona tą 1. wizytą w cenie 80zł za krytykę (pomyslałam, że może miała zły dzień - jak to kobiety), po kilku miesiącach pojawiłam się ponownie na wizycie z dzieckiem i niestety sytuacja się powtórzyła, a nawet gorzej, bo niczego nie zaleciła uznając, że dziecko jest zdrowe. Teraz szukam nowego laryngologa, bo po wielokrotnych niedoleczonych katarach ma nawracające zapalenia uszu!
Szerokie kompetencje a zarazem uprzejme podejście do pacjenta - pani Doktor zdecydowanie godna polecenia. Miałam problem z nawracającymi infekcjami zatok, dzięki leczeniu u tego lekarza problem zniknął.
z pania doktor mialam przyjemnosc poznac sie w czasie wizyty prywatnej( 80 zł), podczas ktorej dala sie poznac jako znakomity specjalista i bardzo wspanialy czlowiek. niestety czar prysnął kiedy odwiedzilam pania doktor w placowce publicznej- zamiast cudownej i kompetentnej osoby mialam do czynienia z lekarzem, ktory traktuje pacjentow bardzo przedmiotowo!!!!! czyz to nie jest tragedia?????? z tego wynika, ze chorowac moze tylko człowiek , ktorego stac na prywatne wizyty, w czasie ktorych płaci sie przede wszystkim za życzliwość i zainteresowanie losem pacjenta!!! idac do tego samego specjalisty w ramach NFZ mozemy byc pewni, ze skoro nie zapłacilismy za JEGO USMIECH spotkamy sie z obojetnością!!!!żenujące!!!!!
Polecam. Pani doktor z dużym doświadczeniem, analizuje wszystkie objawy choroby. Nie daje z "marszu" antybiotyku. Podpowiada jak działać na podniesienie odporności dziecka. Bardzo miła,profesjonalna, miała bardzo dobry kontakt z moją córką
SUPER POD KAŻDYM WZGLĘDEM!!! Leczę się u niej juz 10 lat i nigdy nie pojde do innego lekarza!! Wczesniej chorowalam non stop! Srednio w ciagu roku chorowalam ok 7razy. Szpital nie pomogl,wiecznie jakies leki ktore nie pomagaly. A TERAZ?? W ciagu roku zdarzy mi sie lekka grypa. Dzieki dr Janeczek i zabiegom,ktore zrobila teraz ciesze się prawdziwym zdrowiem!!! POLECAM!!!
Pani doktor kompetentna, nie daje "z marszu" antybiotyków, proponuje także inne sposoby leczenia, podpowiada jak domowymi sposobami ulżyć dziecku w chorobie. Trochę za dużo opowiada o tematach nie związanych z chorobą i leczeniem :)
Niesympatyczna, pobudzona kobieta. Zignorowała mój problem całkowicie. Na szczęście pomogli mi w szpitalu