Moje spostrzeżenia są efektem półrocznego leczenia mojego uzębienia, moja opinia nie jest efektem jednego spotkania. Ten fakt czyni ją bardziej wiarygodną. Dr Pankowski jest kompetentny, spokojny, cierpliwy, uprzejmy, działa wg. ustalonego wcześniej planu. W trakcie mojego długiego życia spotkałam wielu różnych stomatologów, dr Pankowski jest najlepszy - godny polecenia.

Całkowity profesjonalizm. Doktor Pankowski jest precyzyjny do maksimum w każdym aspekcie leczenia. Cały proces leczenia odbywa się dokładnie zgodnie z planem jaki Pan Doktor nakreśla przy pierwszym spotkaniu, który to plan jest następnie terminowo i dokładnie realizowany. Spokój Pana Doktora i jego ogromne doświadczenie zawodowe sprawiają że leczenie nie powoduje żadnego stresu. Jest ono też całkowicie bezbolesne. Do końca życia nie pójdę do żadnego innego lekarza z zębami choć wątpię abym po leczeniu wykonanym przez Pana Doktora takiego leczenia jeszcze kiedykolwiek potrzebował. Obecność tej klasy specjalisty w naszym mieście musi wywoływać poczucie bezpieczeństwa i komfortu jego mieszkańców.
Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze.
Zbigniew Wielkanowski

Dobry stomatolog. Szukałem dla mojego taty lekarza który umiałby podejść kompleksowo i przy tym nie za drogo. Wyjaśnione i wycenione leczenie na które ojciec się zgodził i jest zadowolony. W jego imieniu dziękuję doktorowi Pankowskiemu bo tu go znalazlem i potwierdzam inne opinie.

Polecam tego lekarza, przeprowadził leczenie bez bólu, nie lubię stomatologów, zawsze chodziłem do swojego ( jednak już emerytura zasłużona ). Szukając informacji natknąłem się na Bydgoszcz i Pana Mariusza i nie żałuję. Wzbudza spokój i zaufanie, podszedł do mnie "na luzie" i wytłumaczył co będzie robił. Będę mógł iść ponownie na wizytę nieco spokojniejszy.

Sympatyczny, uprzejmy lekarz i bardzo życzliwy. Kompetentny i cierpliwie tłumaczący. Poświęca dużo i czasu i atmosfera jest bardzo dobra. Polecam!!

Cieszę się, że trafiełem do Pana doktora. zazwyczaj boję się stomatologów, tu po przeglądzie i rozmowie zdecydowałem się na leczenie i tu miłe zaskoczenie. Spokojnie, profesjonalnie i bez bólu o jakim myślałem. Polecam lekarza. Dobry stomatolog!