Bydgoszcz
Całkowity profesjonalizm. Doktor Pankowski jest precyzyjny do maksimum w każdym aspekcie leczenia. Cały proces leczenia odbywa się dokładnie zgodnie z planem jaki Pan Doktor nakreśla przy pierwszym spotkaniu, który to plan jest następnie terminowo i dokładnie realizowany. Spokój Pana Doktora i jego ogromne doświadczenie zawodowe sprawiają że leczenie nie powoduje żadnego stresu. Jest ono też całkowicie bezbolesne. Do końca życia nie pójdę do żadnego innego lekarza z zębami choć wątpię ...
Bydgoszcz
Miałam przyjemność poznać i poddać sie dzisiaj zabiegowi leczenia kanałowego zęba, który wg innych stomatologów miał być usunięty! Pan dr Wojtek Salata u którego miałam dzisiaj przyjemność być to nie tylko świetny fachowiec ale jeszcze bardzo uprzejmy, miły, troskliwy i wesoły lekarz. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego podejscia do pacjenta, fachowości i niesamowitego profesjonalizmu. Juz po pierwszej wizycie miałam całkowite zaufanie do Pana Wojtka czego nie mogę powiedzieć o innych ...
Bydgoszcz
Pan doktor zrobił mi 5 zębów,zdjęcie panoramiczne, piaskowanie, ściągnął kamień a teraz robi koronę. Wszystkie wizyty były tak samo dobre a nawet bardzo dobre. Po zakończeniu leczenia objaśnia wszystko co robił na podstawie zdjęć zęba z kamery. Przedstawia dalszy plan działania i możliwe alternatywy. Bardzo polecam jego profesjonalne podejście i skuteczność. Generalnie moim zdaniem gabinet w ogóle wygrywa na wielu polach, estetyki, czystości, profesjonalnego sprzętu. Z dzieckiem chodzimy do Pani ...
Bydgoszcz
Bardzo dobry stomatolog. Ma dużą wiedzę i fantastyczne podejście do pacjenta. Wizyty u tego lekarza to sama przyjemność, mimo, iż chodzenie do dentysty nikomu dobrze się nie kojarzy :) Gorąco polecam!
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz, profesjonalizm ,życzliwość,poczucie humoru.Syn przestał bać się dentysty po wizycie u Pani dr.czeka na kolejne wizyty.
Bydgoszcz
Bardzo fajna Pani doktor. Miła obsługa na recepcji i dobrze z lekarzem od początku się rozmawiało. Powinno być więcej takich ludzi i miejsc stąd ta opinia. Dziękuję Pani Michalak i polecam Panią doktor. Dobrze umie doradzić i rozmowa jest przede wszystkim zrozumiałym dla "Kowalskiego" językiem. Teraz jestem pod ortodontyczną kontrolą i czekam na dalsze efekty
Centrum Stomatologii Estetycznej i Implantologii Zagalak
Juliana Fałata 5
Bydgoszcz
Kontakt z panią dr to czysta przyjemność. Przede wszystkim pełen profesjonalizm! Leczymy się także całą rodziną! Przedtem chodziliśmy do Żnina/ Łabiszyna , w Bydgoszczy bez porównania! Nikt tutaj na nic nie naciąga, to wielki plus w tych czasach, leczenie jak na taką klinikę to nie jest drogo, a Pani dr i mąż posiadają fachową wiedzę. Pozdrawiam serdecznie , więcej takich lekarzy. Maria Lorentowicz-Zagalak to lekarz godny polecenia !
Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
Bydgoszcz
Wizyta druga. Obie bardzo zadawalające otrzymałam dokładne informacje na temat tego jaki jest stan obecny mojego uzębienia. Propozycje co zrobić aby poprawić znacznie jego stan. Możliwości do wyboru . Wszystko w spokojnej, miłej atmosferze. Wyszłam zadowolona uśmiechnięta i wrócę tam oczywiście niebawem ponieważ wybrałam jedna z propozycji. :-) !
Oddział Szpitalny Centrum Medycznego Alfa-Med
Jana Pestalozziego 7
Bydgoszcz
Kompetentny, dokładny, sympatyczny, cierpliwy,z poczuciem humoru. Lekarz zdecydowanie godny polecenia.
ul. gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 47
Bydgoszcz
Wyrywałam zęba ( górną siódemkę ) u Pani Doktor. Niepotrzebnie się zawczasu stresowałam, bo zabieg okazał się całkowicie bezbolesny. Nie czułam nawet najmniejszego bólu. Teraz żałuję,że tak długo zwlekałam z tym zabiegiem. Pani doktor bardzo miła, uśmiechnięta, konkretna, po wszystkim wyjaśniła mi jak postępować po zabiegu. Czułam się w Jej gabinecie bardzo dobrze zaopiekowana, a po wszystkim wychodziłam bardzo zadowolona. Pani Doktor jest lekarzem z powołania!!!!!!!
Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
Bydgoszcz
Dr wspaniały człowiek przemiły ,zabawny , uśmiechnięty wizyta bez stresu jakiegokolwiek,wyrywania nawet nie poczułam z serca polecam.Takze jego asystentce należy się pochwała bo bardzo fajna kobitka.Jesli chodzi o zespół to są najlepsi.
Prywatny Gabinet Weronika Gerczew
Tadeusza Boya-Żeleńskiego 25
Bydgoszcz
Anioł !!! Pani Doktor nie tylko zmieniła mój uśmiech, ale również życie, jako jedyna podjęła się ratowania moich ząbków, to czego dokonała Pani Doktor nie jest do opisania słowami, polecam z całego serca, a Pani Doktor raz jeszcze dziękuje.
Przychodnia Stomatologiczno-Lekarska
Bydgoszcz
Wspaniała Pani Stomatolog! Pełen profesjonalizm. Nigdy nie odczułam bólu. Doskonale zna się na swoim zawodzie.Zawsze uśmiechnięta, serdeczna i dbająca o pacjenta. Szkoda tylko że pracuje w "Densie" gdzie liczy się tylko zysk a nie dbałość o klienta.
Centrum Stomatologii ''Dentus'' Bydgoszcz
ulica Ku Wiatrakom
Bydgoszcz
Jedyny stomatolog do którego chodzę ja, moje córki oraz mąż. 100% profesjonalizm, świetny kontakt i podejście do pacjenta, również dziecka. Bardzo polecam !!
Platinum Stomatologia Estetyczna
Teofila Gackowskiego 1C
Bydgoszcz
Polecam Pana doktora Gołębiowskiego . Najbardziej w życiu bałam się znieczulenia i uczucia ukłucia. Podczas wizyt u Pana doktora - zero bólu, zero stresu, zawsze uśmiech i dobra muzyka w gabinecie. Pani asystentki zawsze uśmiechnięte, interesują się pacjentem, pytają czy wszystko w porządku. Jakoś usług na najwyższym poziomie, przyjazna atmosfera, polecam z czystym sercem!
Bydgoszcz
Wizyta z dzieckiem 2 letnim odbyła się w miłej i bezstresowej atmosferze. Pani doktor ktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Potrafiła odpowiednio przygotować malucha na borowanie zęba mówiąc i tłumacząc co będzie się pokolei działo. https://www.4udentalclinic.pl/