Dietetyką zajmuję się od prawie 10 lat pomagając chorym osobom osiągnąć lepsze efekty w podstawowym leczeniu chorób dieto zależnych. Efektywna współpraca pozwala na osiąganie długotrwałych korzyści a zadowolenie pacjentów jest najlepszą wizytówką i motywacją do wykonywania pracy z pasją i zadowoleniem. Nieustanne kształcenie pozwala być up to date z nowymi trendami dietetyki i konsekwentnie podnosić kwalifikacje świadcząc usługi profesjonalnie na najwyższym poziomie.
Wykonywane badania:
-…
Jestem osobą w wieku już bardzo zaawansowanym (82 lata),której trudno się odchudzić. Zachęcona przez kardiologa udałam się z wizyta do pani prof.Marty Stelmach-Mardas.Już pierwsze wizyty bardzo mnie zmobilizowały. Zastosowany indywidualny jadłospis spowodował ubytek wagi 9,5 kg po30 dniach.Efekt świadczy o profesjonalizmie i dużej wiedzy dietetyka.Moglam się o tym przekonać w rzeczowej rozmowie./jestem biochemikiem/.Polecam Panią Prof.jako bardzo dobrego specjalistę i miłego człowieka.
Polecam panią Martę jest świetnym dietetykiem dzięki jej radom (swoim samozaparciu) oraz diecie i ćwiczeniom zgubiłam tyle ile chciałam w krótkim czasie i teraz mogę się tylko cieszyć z tego jak wyglądam a przede wszystkim jak się czuję. Polecam panią Martę swoim znajomym z podobnymi problemami bo na prawdę warto.
Polecam Panią Martę jako świetnego dietetyka i przemiłą osobę .Pani Marta to fachowiec w każdym calu!!!Świetny dietetyk,kompletna,a rezultaty mówią same za siebie.Jeden z nielicznych dietetyków w Gnieźnie.Polecam wszystkim Panią,które próbowały kiedykolwiek samodzielnie się odchudzać i nie osiągnęły dobrych rezultatów.Polecam gorąco i serdecznie pozdrawiam Panią. Martę.
Po ciąży przytyłam 18 kg co bardzo wpłynęło na moje samopoczucie no i niestety na relacje z mężem. Próbowałam sama zrzucić te kilogramy ale w związku z brakiem efektów, moja frustracja pogłębiała się . Koleżanka z pracy poleciła mi Panią Martę jako bardzo skuteczną dietetyczkę. Nadal pracuję z Panią Martą , już po 2 miesiącach widzę bardzo wyraźne efekty tak na wadze jak i w moich relacjach z rodziną. Pani Marta to osoba profesjonalna w swojej dziedzinie, ma ogromną wiedzę ,którą chętnie się dzieli. Ma duże doświadczenie ,bardzo indywidualnie podchodzi do problemu i stara się wyjść naprzeciw oczekiwaniom klienta. Serdeczna i ciepła polecam w końcu szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko ! Bardzo polecam Panią Martę nie tylko wszystkim młodym mamom !
Ciepła osoba z bardzo dobrym podejściem do dzieci. Wysoka kultura osobista. Polecam gdy pojawiają się kłopoty z jedzeniem u dziewczynek jak na przykład anoreksja.
Cieszę się bardzo, że trafiłam do pani Marty... Jestem na diecie od 1 marca i dzięki Pani Marcie straciłam już ponad 20kg i co najważniejsze ja nadal chudnę:) Jestem bardzo szczęśliwa, że trafiłam właśnie do niej. Najlepszy dietetyk jakiego mogę polecić. Pani Marto bardzo dziękuję.
Pani Dr to bardzo kompetentny dietetyk. wielokierunkowe myślenie i podejście do problemu. w miesiąc schudłam 4 kg czyli dokładnie tak jak chciałam, bez większych wyrzeczeń. myślę, że mogę polecić każdemu. czytałam wcześniej opinie o Pani Dr i szczerze mówiąc z tymi negatywnymi (których jest mało) nie mogę się zgodzić. Może to zależy od podejścia pacjenta i jego samodyscypliny. Moja mama też korzystała z pomocy Pani Marty i jest zadowolona, ponieważ nie liczyła że uda się jej schudnąć (wcześniej próbowała wszystkiego). Udało się! więc dołączamy do grona zadowolonych pacjentów. Polecamy.
więc dołączamy do grona zadowolonych pacjentów.
Polecamy.
Polecam !!!Dr Marta to dobry fachowiec ...miałam kłopot z dzieckiem z niedowagą.Córka bardzo polubiła dr Martę która ustaliła super dietę .Dzisiaj jest lepiej przytyła 3 kg.Córka nie może doczekać się kolejnej wizyty.Dziękuję i pozdrawiam
Brak akceptacji samej siebie to chyba głowiny powód dla którego udałam się do dietetyka. wszystko przez złą dietę a szczególnie słodycze. Moja słabość do jedzenia objawia się przede wszystkim gdy jestem zdenerwowana; wtedy jem dużo. Z resztą chyba jak każdy. Dorosłam do wizyty u dietetyka i trafiłam do Gniezna bo jestem z Mogilna do Pani dr.Marty , jeden telefon i zostałam umówiona na wizytę do gabinetu .Bardzo się denerwowałam czy dam rade rozpocząć dietę .Pani Marta okazała się bardzo sympatyczną osoba, wszystko mi wytłumaczyła i ze spokojem mnie wysłuchała .Dieta …
sympatyczną osoba, wszystko mi wytłumaczyła i ze spokojem mnie wysłuchała .Dieta jest nie skomplikowana ale bardzo wymaga ode mnie dyscypliny. Jest ciężko chwilami ale schudłam 11 a planuje 14 przez 4 miesiące. Bardzo dziękuję Pani Marto za pomoc w osiągnięciu takich wyników.
Wszystkim polecam tego dietetyka jest po prostu dobrym fachowcem !!!!
Jestem pod wrażeniem 4 kg to bardzo dużo jak w ciągu miesiąca, oby tak dalej .Co do diety jaką dostałam - jestem bardzo szczęśliwa ponieważ to zdrowa dieta, chude mięsko, ryby, warzywa a i efekty też są . Pani dr.Marta bardzo mnie wspiera i motywuje do dalszej pracy nad sobą. Ale najbardziej cieszy sie mój mąż i ciągle mi mówi,że dam radę jeszce 10 kg i będę wtedy bardzo ,bardzo wdzięczna i szczęśliwa bo znowu będę czuła się ładną kobietą.Bardzo dziękuję Pani Marto i pozdrawiam.