lekarz Marta Szałapata-Kraśniak

2,3
2,2
2,3
2,1

Pani doktor nieuprzejma, zirytowania od początku chyba samym faktem, że wszedł pacjent i trzeba się nim zająć. Idąc do niej byłam pełna nadziei, że ona mi pomoże, bo choroba jest przewlekła i ból już nie do zniesienia, ale pani doktor nawet nie interesował dotychczasowy przebieg mojej choroby. Na moje pytania odpowiadała opryskliwie i wręcz agresywnie. Zamiast pomocy - pretensje, oskarżenia i pouczenia.To ma być lekarz? Nie rozumiałam co takiego zrobiłam, że lekarz, który mnie nie zna tak źle się do mnie odnosi. Miałam wrażenie, że to mi się śni. Pięć minut wizyty, a do teraz z szoku wyjść nie mogę. Nigdy więcej do niej nie pójdę i odradzam każdemu choremu.

Jeśli chcecie się leczyć to nie ten adres , nie ten lekarz. W życiu nie spotkałam tak nieuprzejmego i bezczelnego. Co to za lekarz który na wyniki badania usg nie chce popatrzeć i mówi "że moge sobie to schować bo ją to nie interesuje"!!! Po opisaniu dolegliwości które mam od dłużzego czasu usłyszałam że nic mi nie jest i że to nie są objawy "tej choroby" ale juz nie otrafiła stwierdzic jakiej choroby to są objawy. Zero kompetencji zero umiejętności i kompletny brak uprzejmości.

Jeśli chcecie się leczyć to nie ten adres , nie ten lekarz.
Zero kompetencji zero umiejętności i kompletny brak uprzejmości.