Nie polecam. Jeździliśmy do niej, na szczęście szybko się zorientowaliśmy jak wygląda leczenie. Z 30-minutowej wizyty, badanie to 3 minuty, rozmowa o przyczynach i leczeniu - 10 minut. Reszta czasu zmarnowana na rozmowę o niczym. Lekarstwa bardzo drogie i w bardzo dużej ilości. Często nietrafione, nie przynosiły rezultatów przez dłuższy czas, wymagały kolejnych wizyt i zmian leków. Każda wizyta, to 250-300 PLN (zależnie od humoru pani doktor). Wizyta kontrolna tyle samo. Kiedyś przebadaliśmy się całą rodziną, zajęło to może o 10 minut dłużej. Cena: 3x 250 PLN. Nigdy więcej. Zmieniliśmy lekarza i jesteśmy bardzo zadowoleni.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Cena wizyty absurdalna. Podobnie jak liczba wypisanych leków na recepcie. 300 wizyta i tyle samo w aptece. Przy kilkunastu (tak, tak) pozycjach na pewno z czymś musiała trafić, ale który to był lek to nikt tego nie wie. Podobnie kwestia tłumaczenia, dobrze że przyszlam bo dziecko ma prawie zapalenie płuc. Jak dostałam się do swojego pediatry, to za głowę się złapała pod względem ilości wypisanych leków i było to zwykłe, choć mocne przeziębienie....
Pani Doktor może i dobrze leczy ale materializm zalał jej mózg. Byliśmy z córką na wizycie za 300 zł, przepisała leki, mówiła że będzie lepiej. Niestety córce się pogarszalo, więc zadzwoniliśmy do Pani Doktor, żeby usłyszeć że ona jest ugotowana, wszyscy dzwonią, że ona nie ma czasu przyjmować kolejnych pacjentów bo musi odbierać telefony, nawet nie spytała o stan zdrowia córki. Nastawienie ma jedno :kasa kass kasa, a co się później z pacjentem dzieje to już nie jej sprawa, bo kolejni przynoszą kasę
Nie rozumiem złych opinii na dole. Jestem świeżo po wizycie u Pani doktor. Wizyta świetna, totalnie poświęcony czas dziecku , dokładne przeanalizowanie książeczki zdrowia , omówienie chorób i zabiegu , dodatkowo profesjonalne podejście do dziecka przy tym bardzo delikatne i mile. Sam zabieg szybki. Jesteśmy bardzo zadowoleni !!! Gorąco polecam Pani doktor ma ogromną wiedzę, jest bardzo dokładna.!
Bardzo miła pani doktor dokładnie wytłumaczyla wszystko i napisala jak co stosowac, unika antybiotykow leczy duzo inhalacjami, mam nadzieje ze wszystko przejdzie i bede mogla napisac ze super wszystko😉 cena tylko pionuje ale to chyba przez to zeby zmniejszyc liczbe pacjentow…
Witam opinie o pani doktor Watola mam negatywna i to bardzo negatywna. Podjęliśmy leczenie dziecka które trafiło do nas w zabezpieczenie ( rodzina zastępcza) . Pierwsza wizyta 250 zł . Stwierdzenie że ma zapalenie ucha przewlekłe. Po kolejnych dwóch miesiącach kolejne 250 zł. I ten sam scenariusz . Mija zaś kolejne miesiące i powtórka tym razem 300 zł i kolejny antybiotyk. Który nie przyniósł efektu. Stwierdziliśmy że wybierzemy się z dzieckiem prywatnie do Krakowa . Zapłaciłem 180 zł i otrzymałem pełną informację o dziecku okazało się że ma przerośnięte migdały które powodują ucisk. Czyli pani doktor jest nastawiona na nabijanie kasy i kasy firma farmaceutycznym . Które słono jej płacą za przepisywanie odpowiednich leków . W naszej okolicy nie ma laryngologa który potrafi zdiagnozować dziecko polecam Kraków lub Katowice Ligote.
W zupełności nie zgadzam się z negatywnymi opiniami (chyba jakaś konkurencja je pisała). Pani dr jako jedyna potrafiła wyleczyć mojego syna, który przez różnych innych lekarzy dostawał ciągle to inne antybiotyki bo może ten A moze ten pomoże... A przez panią dr udało się bez antybiotyku. Zlecając leki pyta co ma się w domu i ewentualnie dopisuje co potrzeba. Szczerze polecam również dla dorosłych.
Polecam w 100% !!! Leczę u Pani Marty dzieci od 6 lat. Nigdy nie miały antybiotyku, jak jadę na wizytę to wiem że są dokładnie przebadane i Pani doktor poświęca bardzo dużo czasu na pacjenta. Wizyta może i sporo kosztuje ale teraz takie stawki u specjalistów to powoli standrad, a pozatym jeszcze sie taki nie urodził co by wsztsykim pogodził 😊 Zawsze polecam ją znajomym i mówię że ręczę ręką i nogą 😊
Zawsze polecam ją znajomym i mówię że ręczę ręką i nogą 😊
Pani Doktor to świetny specjalista. 15 lat temu leczyła mnie, teraz leczy mojego syna. Zarówno 15 lat temu skutecznie leczyła moje guzki na strunach głosowych, jak i teraz odkryła przyczynę świądu i nieprzyjemnego zapachu z ucha u dziecka i skutecznie wyleczyła dolegliwości. Jest cierpliwa, punktualna, empatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy, ma dobry kontakt z dziećmi. Polecam z całego serca.
Dziecko nam bardzo gorączkowało, w sobotę po południu przypadkowo trafiliśmy do Dr Marty W. na prywatną wizytę. Wizyta 20min 300zl!!!! Czy coś trzeba jeszcze dodać? Zdzierstwo masakryczne!!!! Czuję się jak by mnie ktoś okradł- Bardzo nieuprzejma, arogancka "Pani"
Bardzo nieuprzejma, arogancka "Pani"