dr n. med. Mateusz Madejczyk

4,4
4,4

Oddany pacjentce i kompetentny lekarz. Porwadził moją ciążę. Z całości opieki jestem bardzo zadowolona. Polecam

Oddany pacjentce i kompetentny lekarz.
Porwadził moją ciążę. Z całości opieki jestem bardzo zadowolona.
Polecam

4,0

Pan Doktor prowadzi moja pierwsza, dlugo wystarana ciaze. Ciaza od poczatku z komplikacjami, ale dzieki szybkiej interwencji Doktora teraz przebiega wzorowo. Kazda wizyta trwa tak dlugo, az nie wyjasni wszystkich moich watpliwosci. Kazde usg wykonuje bardzo starannie. W kazdej chwili moge do niego zadzwonic i uzyskac pomoc. Jestem juz na polmetku i z cala pewnoscia moge polecic Pana Doktora jako lekarza prowadzacego nielatwa ciaze!

4,0

Do Pana Madejczyka trafiłam trochę przez przypadek, czytałam trochę opinii i zdecydowałam się na wizytę. Szukałam odpowiedniego lekarza do prowadzenia ciąży (1 poronienie mam juz za sobą), ponieważ mój poprzedni lekarz zaczął mnie traktować bardzo laicko. Z pierwszej wizyty u doktora Madejczyka jestem bardzo zadowolona i pod wrażeniem profesjonalizmu jak również profesjonalnego sprzętu w gabinecie. Jako lekarz wzbudził zaufanie moje i męża. Zrobił bardzo dokładny wywiad, zbadał, skierował na dodatkowe badania - wyniki można przesłać meilowo, on po przejrzeniu zadzwoni i powie czy konieczna jest wcześniejsza wizyta. Pierwsza wizyta trwała …

Pierwsza wizyta trwała około 30-40 min, badanie, USG, wywiad, porady wszystko na bardzo wysokim poziomie.
Sam gabinet rewelacja! Pierwszy raz byłam w tak profesjonalnym gabinecie na miare 21 wieku, a wcześniej chodziłam do znanych Poznańskich Ginekologów, których gabinety przypominały lata 80 a oprócz tego mimo zapisywania się na konkretną godzinę swoje w kolejce trzeba było odstać.
Bardzo Polecam Doktora Mateusza Madejczyka

Polecam kazdej wymagajacej i przewrazliwionej kobiecie w ciazy.

Polecam kazdej wymagajacej i przewrazliwionej kobiecie w ciazy.

Witam, była to moja pierwsza wizyta u dr Madejczyka. Jestem w 10 tc i cieszę się, że to właśnie ten doktor będzie prowadził moją ciążę. Lekarz bardzo sympatyczny, kompetentny i uprzejmy. Wszystko wyjaśni, odpowie na wszystkie pytania a na wizytę poświęca wystarczająco dużo czasu - moja trwała 40 min. Szczerze POLECAM

Pan Mateusz Madejczyk jest jedynym lekarzem o którym mogę powiedzieć, że jest prawdziwym fachowcem z sercem człowieka!

Pan Doktor jest najlepszym lekarzem na jakiego trafiłam, a było ich kilku. Fachowo podchodzi do pacjenta, wszystko wytłumaczy, jest delikatny i wyrozumiały (odpowiada na wszystkie pytania, nawet te najbardziej banalne i śmieszne), jest nie tylko dobrym specjalistą ale i wspaniałym człowiekiem!!! Z czystym sumieniem polecam Pana doktora znajomym i wiem, że również są bardzo zadowolone. Dziękuję Panie Doktorze :)

Polecam dr. Madejczyka. Prowadzi on moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze poświęca dużo czasu i uwagi na wszelkie badania po drugie zawsze jest możliwość pozostawania z doktorem w kontakcie telefonicznym jeśli cokolwiek by się działo, po trzecie wytłumaczy wszystkie medyczne pojęcia jakie używa podczas badań a przy okazji odpowie na wszystkie nurtujące nas pytania. Po wizycie u doktora Madejczyka nie wychodzi się nieuświadomionym co się dzieje. Zawsze służy dobrym słowem co podnosi na pewno na duchu. Gabinet w Słupcy doktor przyjmuje na kasę chorych, a w poznaniu przepiękny gabinet prywatny. Doktor bardzo dba o swoje pacjentki i nie zgadzam się z tym, że nie pamięta danego przypadku. Lekarz godny polecenia. Co jeszcze jest plusem pracuje w szpitalu na polnej.

Rzeczywiście czasami Pan doktor sprawia wrażenie roztrzepanego i nie zawsze kojarzy przypadku. Uważam,że trzeba to zrozumieć,gdyż same na świecie ze swoimi problemami nie jesteśmy. Jest wiele pacjentek,które pan doktor leczy i nie jest w stanie zapamiętać wszystkiego.Zresztą wystarczy się przypomnieć i wszystko gra.Świetny lekarz.Pozdrawiam serdecznie!!!!

Pragnę z całego serca złożyć szczególne podziękowanie panu dr Mateuszowi Madejczykowi za przeprowadzoną bardzo trudną operację w dniu 20 stycznia 2011r. godz. 13:00. Dr Mateusz Madejczyk jest bardzo dobrym specjalistą i jeszcze lepszym człowiekiem. Dziękuję za bezinteresowną pomoc, w trudnej dla mnie sytuacji związanej ze stanem mojego zdrowia. Brakuje mi słów by opisać moją wdzięczność. Na ręce pana doktora kieruję podziękowania, dla całego personelu medycznego za opiekę podczas pobytu w Klinice na Polnej w Poznaniu. Szczerze polecam tego specjalistę i życzę panu doktorowi wszystkiego, co najlepsze w życiu. Wdzięczna pacjentka …

Wdzięczna pacjentka ze Słupcy.